پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴) آبفای تهران برای توزیع آب شرب در زمان قطعی، آب بسته‌بندی توزیع می‌کند (تکذیب شد) تاریخچه‌ای از کوچه دانشگاه ۷ مشهد | ۱۰۰ سال باغ سنگی
سرخط خبرها

اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد

  • کد خبر: ۳۰۷۵۸۲
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد از اعزام ۱۰۰ هزار و ۱۹۹ نیروی کار به پروژه‌های شخصی در ایست‌کار‌ها خبر داد.

حسن کلیدری در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به نیاز و ضرورت اجرای طرح ایست‌کار برای کلانشهر مشهد، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی جامعه و مصوبه شورای شهر مشهد، شهرداری مشهد با هدف تکریم و ساماندهی کارگران و همچنین ارتقای سطح زیبایی و طراوت نمای شهر، از اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ خود را مکلف دانست که پروژه‌ای را تحت عنوان ساماندهی کارگران ساختمانی و موقت، با هدف راه‌اندازی ایست‌کار ساماندهی در سطح شهر کلید بزند که در حال حاضر، ۱۱ ایست‌کار در سطح شهر فعال است.

وی با اشاره به تعداد دستگاه‌های مرتبط در اجرای این طرح بزرگ گفت: باتوجه به اینکه طرح ساماندهی کارگران ساختمانی با چنین وسعتی برای اولین بار در کشور و در شهر مشهد آغازبه‌کار می‌کرد، تحقق این امر نیازمند همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی بود که در این راستا، پس از پیگیری‌های متعدد، تفاهم‌نامه‌ای با محوریت استانداری خراسان رضوی، ۱۲ دستگاه اجرایی و همچنین ۲ تشکل مردم‌نهاد به امضا رسید.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد درخصوص تعهدات ایست‌کار‌ها بیان کرد: تأمین منابع مالی و احداث ایست‌کار‌های موردنیاز در نقاط شناسایی‌شده سطح شهر، تأمین منابع مالی و تجهیز ایست‌کار‌های احداث‌شده سطح شهر، اطلاع‌رسانی و فراخوان عمومی محیطی جایگاه‌های تعیین‌شده، تبلیغات محیطی و تبلیغات در فضای مجازی، هوشمندسازی فرایند و ارائه خدمات غیرحضوری و تلفنی ازجمله تعهدات است.

وی افزود: در مسیر طرح ساماندهی کارگران ساختمانی، معضلاتی نیز شناسایی شد که از جمله آن‌ها می‌توان به حضور افراد کارگرنما، متکدّی و اتباع غیرمجاز در سطح شهر اشاره کرد که با هدف گدایی مدرن در خارج از محدوده ایست‌کار‌های ساماندهی، باعث برهم‌زدن نظم جامعه می‌شوند؛ در این خصوص، با پیگیری و هماهنگی‌های صورت‌گرفته با حوزه قضایی و دستور معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، از ظرفیت نیروی اجرائیات و سدمعبر مناطق، در راستای هدایت این افراد به ایست‌کار‌ها نیز استفاده می‌شود.

کلیدری ادامه داد: در طرح ساماندهی کارگران ساختمانی و موقت، در ۹ ماه اول سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۱۰۰ هزار و ۲۰۰ نفرروز نیروی کارگر در پروژه‌های شخصی به‌کارگیری شده‌اند؛ همچنین تاکنون (هشتم دی‌ماه)، بالغ بر ۱۳ هزار و ۱۴۱ نفر ثبت سامانه شده‌اند و دارای کارت عضویت طرح ساماندهی هستند.

وی درخصوص اهداف پیش روی این طرح گفت: لازمه موفقیت این طرح، همکاری شهروندان و کارفرمایان است که درخصوص به‌کارگیری کارگر فقط به ایست‌کار‌ها مراجعه کرده و از کارگرنما‌هایی که در معابر توقف کرده‌اند، استفاده نکنند؛ همچنین یکی دیگر از اهداف، استفاده از ظرفیت تفاهم‌نامه ابلاغ‌شده توسط استانداری خراسان رضوی به جهت پای‌‎کار‌آوردن سایر دستگاه‌های اجرایی در حوزه کار و کارگری است که با پیگیری‌های معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و برگزاری جلسه با نمایندگان ۱۲ دستگاه اجرایی، پیش‌نویس جدید تفاهم‌نامه تدوین و پس از تأیید، به تصویب خواهد رسید.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد تصریح کرد: استفاده از ظرفیت بیمه کارگران ساختمانی کشور جهت تشویق کارگران به حضور در ایست‌کار‌ها و کمک به معیشت این قشر زحمتکش، دعوت از خیرین به جهت استفاده از ظرفیت ایست‌کار‌های ساماندهی طبق مصوبات شهرداری و راه‌اندازی سیستم امتیازدهی و نظام رتبه‌بندی کارگران ایست‌کار‌ها از دیگر اهداف پیش روی این طرح است.

کلیدری اظهار داشت: در سال گذشته، با هدف تکریم مقام کارگران و ایجاد فضای رفاهی مناسب برای آنان، برای اولین بار خدمات رفاهی استفاده از مزایای خانه کارگر در سراسر کشور به صورت یکپارچه برای این قشر زحمتکش میسر شد.

وی در پایان گفت: شهروندان و کارفرمایانی که نیاز به کارگر دارند، از طریق تماس با شماره چهاررقمی ۳۱۷۵ یا مراجعه حضوری به ایست‌کار‌های سطح شهر، نسبت به اعزام کارگر اقدام نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->