طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

تاثیرات دراز مدت ابتلا به ویروس کرونا چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۷۶۴
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۸
تاثیرات دراز مدت ابتلا به ویروس کرونا چیست؟
هنوز معلوم نیست آیا مشکلات بیماری کرونا دائمی هستند یا گذرا، زیرا هنوز با یک ویروس جدید سر و کار داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، بهترین شواهدی که تا به حال در این باره در دست از شرح حال خود بیماران به دست آمده است. برخی از بیمارانکووید-۱۹ تا مدت‌ها پس از پاک شدن ویروس کرونا از بدنشان مجموعه‌ای از علائم را گزارش می‌کنند.

اغلب افراد مبتلا ویروس کرونا در طول چند هفته بهبود پیدا می‌کنند. شایع‌ترین اثرات درازمدتی که بیماران گزارش کرده‌اند، دوره‌های فرسودگی، سردرد، اضطراب و در عضلانی است که دست کم چند هفته دیگر پس از منفی شدن آزمایش ویروس ادامه پیدا می‌کند.

بیمارانی که کارشان به بخش مراقبت‌های ویژه می‌کشد، از جمله افرادی که نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی یا دیالیز کلیه پیدا می‌کنند، ممکن است دچار مشکلات وخیم‌تری در درازمدت شوند.

افرادی که ذات‌الریه (التهاب ریه) داشته‌اند، ممکن است دچار آسیب ریوی ناشی از ایجاد بافت جوشگاهی شوند. التهاب قلب، نامنظمی ضربان قلب و بدتر شدن کارکرد کبد و کلیه نیز در بیماران کووید-۱۹ گزارش شده است.

اما هنوز معلوم نیست آیا این مشکلات دائمی هستند یا گذرا.

نجات‌یافتگان از کرونا که برای مدت‌های طولانی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بوده‌اند، گاهی نیاز به اکسیژن‌درمانی یا دیالیز در خانه پیدا می‌کنند.

برخی از این بیمارن دچار عارضه‌ای به نام «نشانگان پس از مراقبت ویژه» می‌شوند که با ضعف عضلانی و مشکلات حافظه خود را بروز می‌دهد. البته این عارضه پس از هر بیماری بحرانی ممکن است رخ دهد و ناشی از استفاده از داروهای تسکین‌دهنده و مدت طولانی ماندن در روی تخت است.

لخته‌های خونی حین عفونت کرونا و پس از آن ممکن ایجاد شود گاهی به سکته مغزی بینجامد. حتی در موارد با وخامت کمتر بیماری، ممکن است داروهای رقیق‌کننده خون تجویز شوند و نیاز به تغییرات سبک زندگی برای کاهش خطر خونریزی وجود داشته باشد.

البته در اغلب موارد بیماری علائم در نهایت برطرف می‌شوند، اما در برخی  بیماران بهبودی کامل پس از مدت طولانی‌تری به دست می‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->