مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد
سرخط خبرها

علائم پوستی بیماری کووید-۱۹

  • کد خبر: ۳۰۷۶۵
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۶
  • ۱
علائم پوستی بیماری کووید-۱۹
همزمانی گسترش تظاهرات پوستی در سراسر جهان و همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ نمی‌تواند اتفاقی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شناسایی نشانه‌های پوستی کووید-۱۹ که از ماه مارس ۲۰۲۰ مورد توجه جهانی قرار گرفته است اهمیت فراوان دارد. تعدادی از محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران در پژوهشی، مقالاتی را که در آن‌ها تظاهرات پوستی کووید-۱۹ بررسی شده است گردآوری کرده‌اند.

 در این پژوهش که توسط  دلارا امیردستمالچی، امیرهوشنگ احسانی، مریم نسیمی، وحیده لاجوردی و پدرام نورمحمدپور انجام شده، آمده است:« در یک مطالعه‌ای که در شهر ووهان چین انجام شد، راش پوستی تنها در ۰.۲ درصد از بیماران ذکر شده است.»

 در مطالعه‌ی دیگری در ایتالیا، میزان تظاهرات پوستی بر روی ۸۸ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در ۲۰.۴ درصد ( ۱۸ بیمار) ذکر شده که در اکثریت آن‌ها راش‌های ماکول و پاپولار اگزانتماتوس (۷۷.۷ درصد)، سه بیمار با کهیر جنرالیزه و یک بیمار نیز با ضایعات تاولی مشابه آبله مرغان گزارش شده است. در هشت بیمار، شروع علائم پوستی از ابتدای بیماری و در ۱۰ بیمار دیگر علائم پوستی طی بستری در بیمارستان ظاهر شده است. بیشتر ضایعات پوستی در تنه‌ی بیماران و بدون درگیری صورت و مخاطات بوده است. ضایعات، خارش کمی داشته و در کل، ارتباط واضحی بین شدت بیماری و شدت ضایعات پوستی ذکر نشده است.»

 


ببینید: ویدئو/ تأثیر دگزامتازون بر کرونا


 

در این مقاله آمده است:« در ۱۷ مارچ ۲۰۲۰ یک مورد جالب در مجله JAAD گزارش شده که به بررسی یک بیمار تایلندی با تشخیص اولیه‌ی تب دنگی پرداخته است. بیمار در ابتدا بدون تب و علائم تنفسی و تنها با راش پوستی همراه با پورپورا و پلاکت پایین به پزشک مراجعه می‌کند و با توجه به شیوع تب ویروسی خونریزی‌دهنده‌ی دنگی در تایلند، برای بیمار این تشخیص گذاشته می‌شود. پس از گذشت چند روز از شروع علائم پوستی به تدریج بیمار دچار تب و علائم تنفسی می‌شود که با انجام تست PCR، تشخیص بیماری تنفسی کووید-۱۹ برای وی تایید می‌شود. با توجه به این مطالعه، اگرچه علائم پوستی از نشانه‌های شایع بیماری کووید-۱۹ نیست، اما ممکن است بیماران در ابتدای بیماری تنها با راش پوستی و بدون تب و علائم تنفسی به پزشک مراجعه کنند.»

در ادامه‌ی این مطالعه، به مقالات دیگری که در آن‌ها تظاهرات پوستی کووید-۱۹ بررسی شده نیز اشاره شده است.

در بخش دیگری از این مطالعه آمده است:« همزمان با این گزارش‌ها، مطالعه‌ای در قطر، دو فرد مبتلا به کووید-۱۹ بدون علائم تنفسی و تب و تنها با ضایعات پوستی را گزارش کرده است. در این مطالعه، دو فرد جوان بدون سابقه بیماری قلبی و با شکایت اصلی راش‌های ماکولوپاپولر قرمز/ بنفش در سطح دورسال انگشتان دست دو طرف گزارش شده که با توجه به سابقه‌ی مسافرت اخیر به انگلیس بیماران، تست PCR Covid-۱۹ انجام می‌شود که نتیجه آن مثبت بوده است.»

نویسندگان این مقاله می‌گویند:« موارد متعددی از افراد بدون علائم تنفسی و تب، با حمله‌ی حاد ایسکمی در نواحی اکرال به ویژه در کودکان سراسر جهان گزارش شده است که با توجه به فقدان علائم تنفسی و حال عمومی خوب این بیماران و توصیه به خود قرنطینگی، بررسی PCR از نظر کووید-۱۹ انجام نشده است اما همزمانی گسترش این تظاهرات پوستی در سراسر جهان و همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ نمی‌تواند اتفاقی باشد و باید به این تظاهرات بالینی و درگیری‌های پوستی توجه بیشتری شود.»

این مقاله‌ی مروری در اولین شماره‌ی یازدهمین دوره‌ی فصلنامه پوست و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی تهران منتشر شده است.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
0
0
خدا بخیر کنه از دست این ویروس لعنتی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->