شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتظریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا؛ فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب
سرخط خبرها

رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود

  • کد خبر: ۳۰۷۷۶۸
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود
رئیس پلیس راهور مشهد: تغییرات در نرخ جریمه‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند سبب کاهش حوادث ترافیکی شود و برای این منظور باید مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی، آموزشی، نظارتی و زیرساختی به طور هم زمان به کار گرفته شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ «با وجود افزایش نرخ جریمه‌ها، هیچ تغییر محسوس و درخورتوجهی در کاهش تصادفات مشاهده نشده است.» این گفته رئیس پلیس راهور فراجاست و به گفته او، تغییرات در نرخ جریمه‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند سبب کاهش حوادث ترافیکی شود و برای این منظور باید مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی، آموزشی، نظارتی و زیرساختی به طور هم زمان به کار گرفته شود.

اگرچه برخی کارشناسان به این موضوع اشاره دارند که افزایش میزان خودرو سبب شده افزایش جرائم در کاهش تخلفات خودرویی نقشی نداشته باشد، بر اساس آمار در هشت ماه نخست سال در خراسان رضوی حدود ۱۱ درصد تصادفات فوتی نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است. این در حالی است که در اعمال قانون‌ها در این بازه زمانی، رشد ۱۵ درصدی حاصل شده است.

محسن موسی‌آبادی، رئیس پلیس راهور مشهد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرا با اشاره به این موضوع، بیان کرد: با همکاری مردم و سایر دستگاه‌ها این امکان وجود دارد که آمار ۱۱ درصدی کاهش تصادفات تا پایان سال به ۲۰ درصد هم برسد.

او با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی اعمال قانون‌ها درخصوص بازدارندگی از تخلفات، گفت: از دیدگاه من افزایش جرائم در حوزه پیشگیری در تصادفات و کاهش تصادفات خیلی اثربخش نبوده است، اما در حوزه انضباط ترافیکی تا حدودی مؤثر بوده است.

موسی آبادی افزود: در کاهش میزان تصادفات در وهله اول همکاری مردم و دستگاه‌هایی که در حوزه ترافیک مسئولیت دارند، هماهنگی بیشتری شده و پلیس هم در بحث برخورد با تخلفات حادثه ساز هیچ گذشت و اغماضی نخواهد داشت. قطعا تخلفاتی که منجربه حادثه‌ای شود، بدون هیچ گذشتی باید رسیدگی شود و با جدیت از سوی ما پیگیری می‌شود.

مبالغ جرائم در کاهش تخلفات و تصادفات خیلی مؤثر نبوده است

رئیس پلیس راهور مشهد ادامه داد: در بحث تصادفات سه عامل اثر دارد و سه موضوع باید بررسی شود. قبل از تصادف که شامل اصلاحات هندسی و اعمال قانونی که انجام می‌شود، یکی در صحنه تصادف و دیگری پس از وقوع تصادف است. در این زمینه پس از صحنه تصادف و سیستم امداد و نجات، نیاز به کار ویژه تری داریم؛ باید، هم از لحاظ امکانات و نیروی انسانی، این بخش تغذیه شود. بر اساس اطلاعاتی که داریم ناوگان خودرویی امداد و نجات به شدت فرسوده است و کمبود خودرو وجود دارد.

او بیان کرد: در سانحه‌های تصادف، آمار‌های ما تا حدودی نگران کننده است که باید اقدامات ویژه و پیشگیرانه‌ای در دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.

موسی آبادی افزود: مشهد معمولا بیش از ۳۰ میلیون زائر را در سال پذیراست و تمهیداتی که در بخش راهور اندیشیده می‌شود در زمان‌های عادی، نیمه پیک و و اوج پیک در مشهد متفاوت است. او ادامه داد: در واقع ۳۰ تا ۳۵ روز ایام سال را در مشهد درگیر پیک بسیار سنگین هستیم که قطعا باید اولویت در روان سازی ترافیک و پیشگیری از تصادفات را به ویژه در اطراف حرم مطهر رضوی قرار دهیم.

موسی آبادی با بیان اینکه مردم در هر جا همکاری لازم را داشتند، قطعا توفیقاتی را به دست آوردیم افزود: کاهش تصادفاتی که اکنون حاصل شده است، قطعا با همکاری و همراهی مردم محقق شده است. امیدواریم روزی برسد که در سطح شهر مشهد، فوتی هایمان به صفر برسد و ما هم به عنوان خدمتگزاران مردم بتوانیم خدمات پذیرفتنی و خوبی انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->