وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت درراستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود

  • کد خبر: ۳۰۷۷۶۸
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود
رئیس پلیس راهور مشهد: تغییرات در نرخ جریمه‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند سبب کاهش حوادث ترافیکی شود و برای این منظور باید مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی، آموزشی، نظارتی و زیرساختی به طور هم زمان به کار گرفته شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ «با وجود افزایش نرخ جریمه‌ها، هیچ تغییر محسوس و درخورتوجهی در کاهش تصادفات مشاهده نشده است.» این گفته رئیس پلیس راهور فراجاست و به گفته او، تغییرات در نرخ جریمه‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند سبب کاهش حوادث ترافیکی شود و برای این منظور باید مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی، آموزشی، نظارتی و زیرساختی به طور هم زمان به کار گرفته شود.

اگرچه برخی کارشناسان به این موضوع اشاره دارند که افزایش میزان خودرو سبب شده افزایش جرائم در کاهش تخلفات خودرویی نقشی نداشته باشد، بر اساس آمار در هشت ماه نخست سال در خراسان رضوی حدود ۱۱ درصد تصادفات فوتی نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است. این در حالی است که در اعمال قانون‌ها در این بازه زمانی، رشد ۱۵ درصدی حاصل شده است.

محسن موسی‌آبادی، رئیس پلیس راهور مشهد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرا با اشاره به این موضوع، بیان کرد: با همکاری مردم و سایر دستگاه‌ها این امکان وجود دارد که آمار ۱۱ درصدی کاهش تصادفات تا پایان سال به ۲۰ درصد هم برسد.

او با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی اعمال قانون‌ها درخصوص بازدارندگی از تخلفات، گفت: از دیدگاه من افزایش جرائم در حوزه پیشگیری در تصادفات و کاهش تصادفات خیلی اثربخش نبوده است، اما در حوزه انضباط ترافیکی تا حدودی مؤثر بوده است.

موسی آبادی افزود: در کاهش میزان تصادفات در وهله اول همکاری مردم و دستگاه‌هایی که در حوزه ترافیک مسئولیت دارند، هماهنگی بیشتری شده و پلیس هم در بحث برخورد با تخلفات حادثه ساز هیچ گذشت و اغماضی نخواهد داشت. قطعا تخلفاتی که منجربه حادثه‌ای شود، بدون هیچ گذشتی باید رسیدگی شود و با جدیت از سوی ما پیگیری می‌شود.

مبالغ جرائم در کاهش تخلفات و تصادفات خیلی مؤثر نبوده است

رئیس پلیس راهور مشهد ادامه داد: در بحث تصادفات سه عامل اثر دارد و سه موضوع باید بررسی شود. قبل از تصادف که شامل اصلاحات هندسی و اعمال قانونی که انجام می‌شود، یکی در صحنه تصادف و دیگری پس از وقوع تصادف است. در این زمینه پس از صحنه تصادف و سیستم امداد و نجات، نیاز به کار ویژه تری داریم؛ باید، هم از لحاظ امکانات و نیروی انسانی، این بخش تغذیه شود. بر اساس اطلاعاتی که داریم ناوگان خودرویی امداد و نجات به شدت فرسوده است و کمبود خودرو وجود دارد.

او بیان کرد: در سانحه‌های تصادف، آمار‌های ما تا حدودی نگران کننده است که باید اقدامات ویژه و پیشگیرانه‌ای در دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.

موسی آبادی افزود: مشهد معمولا بیش از ۳۰ میلیون زائر را در سال پذیراست و تمهیداتی که در بخش راهور اندیشیده می‌شود در زمان‌های عادی، نیمه پیک و و اوج پیک در مشهد متفاوت است. او ادامه داد: در واقع ۳۰ تا ۳۵ روز ایام سال را در مشهد درگیر پیک بسیار سنگین هستیم که قطعا باید اولویت در روان سازی ترافیک و پیشگیری از تصادفات را به ویژه در اطراف حرم مطهر رضوی قرار دهیم.

موسی آبادی با بیان اینکه مردم در هر جا همکاری لازم را داشتند، قطعا توفیقاتی را به دست آوردیم افزود: کاهش تصادفاتی که اکنون حاصل شده است، قطعا با همکاری و همراهی مردم محقق شده است. امیدواریم روزی برسد که در سطح شهر مشهد، فوتی هایمان به صفر برسد و ما هم به عنوان خدمتگزاران مردم بتوانیم خدمات پذیرفتنی و خوبی انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->