مدارس پنج شهرستان در سیستان و بلوچستان فردا (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن
سرخط خبرها

رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود

  • کد خبر: ۳۰۷۷۶۸
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود
رئیس پلیس راهور مشهد: تغییرات در نرخ جریمه‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند سبب کاهش حوادث ترافیکی شود و برای این منظور باید مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی، آموزشی، نظارتی و زیرساختی به طور هم زمان به کار گرفته شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ «با وجود افزایش نرخ جریمه‌ها، هیچ تغییر محسوس و درخورتوجهی در کاهش تصادفات مشاهده نشده است.» این گفته رئیس پلیس راهور فراجاست و به گفته او، تغییرات در نرخ جریمه‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند سبب کاهش حوادث ترافیکی شود و برای این منظور باید مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی، آموزشی، نظارتی و زیرساختی به طور هم زمان به کار گرفته شود.

اگرچه برخی کارشناسان به این موضوع اشاره دارند که افزایش میزان خودرو سبب شده افزایش جرائم در کاهش تخلفات خودرویی نقشی نداشته باشد، بر اساس آمار در هشت ماه نخست سال در خراسان رضوی حدود ۱۱ درصد تصادفات فوتی نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است. این در حالی است که در اعمال قانون‌ها در این بازه زمانی، رشد ۱۵ درصدی حاصل شده است.

محسن موسی‌آبادی، رئیس پلیس راهور مشهد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرا با اشاره به این موضوع، بیان کرد: با همکاری مردم و سایر دستگاه‌ها این امکان وجود دارد که آمار ۱۱ درصدی کاهش تصادفات تا پایان سال به ۲۰ درصد هم برسد.

او با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی اعمال قانون‌ها درخصوص بازدارندگی از تخلفات، گفت: از دیدگاه من افزایش جرائم در حوزه پیشگیری در تصادفات و کاهش تصادفات خیلی اثربخش نبوده است، اما در حوزه انضباط ترافیکی تا حدودی مؤثر بوده است.

موسی آبادی افزود: در کاهش میزان تصادفات در وهله اول همکاری مردم و دستگاه‌هایی که در حوزه ترافیک مسئولیت دارند، هماهنگی بیشتری شده و پلیس هم در بحث برخورد با تخلفات حادثه ساز هیچ گذشت و اغماضی نخواهد داشت. قطعا تخلفاتی که منجربه حادثه‌ای شود، بدون هیچ گذشتی باید رسیدگی شود و با جدیت از سوی ما پیگیری می‌شود.

مبالغ جرائم در کاهش تخلفات و تصادفات خیلی مؤثر نبوده است

رئیس پلیس راهور مشهد ادامه داد: در بحث تصادفات سه عامل اثر دارد و سه موضوع باید بررسی شود. قبل از تصادف که شامل اصلاحات هندسی و اعمال قانونی که انجام می‌شود، یکی در صحنه تصادف و دیگری پس از وقوع تصادف است. در این زمینه پس از صحنه تصادف و سیستم امداد و نجات، نیاز به کار ویژه تری داریم؛ باید، هم از لحاظ امکانات و نیروی انسانی، این بخش تغذیه شود. بر اساس اطلاعاتی که داریم ناوگان خودرویی امداد و نجات به شدت فرسوده است و کمبود خودرو وجود دارد.

او بیان کرد: در سانحه‌های تصادف، آمار‌های ما تا حدودی نگران کننده است که باید اقدامات ویژه و پیشگیرانه‌ای در دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.

موسی آبادی افزود: مشهد معمولا بیش از ۳۰ میلیون زائر را در سال پذیراست و تمهیداتی که در بخش راهور اندیشیده می‌شود در زمان‌های عادی، نیمه پیک و و اوج پیک در مشهد متفاوت است. او ادامه داد: در واقع ۳۰ تا ۳۵ روز ایام سال را در مشهد درگیر پیک بسیار سنگین هستیم که قطعا باید اولویت در روان سازی ترافیک و پیشگیری از تصادفات را به ویژه در اطراف حرم مطهر رضوی قرار دهیم.

موسی آبادی با بیان اینکه مردم در هر جا همکاری لازم را داشتند، قطعا توفیقاتی را به دست آوردیم افزود: کاهش تصادفاتی که اکنون حاصل شده است، قطعا با همکاری و همراهی مردم محقق شده است. امیدواریم روزی برسد که در سطح شهر مشهد، فوتی هایمان به صفر برسد و ما هم به عنوان خدمتگزاران مردم بتوانیم خدمات پذیرفتنی و خوبی انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->