طلا کانال ۷ میلیون تومان را از دست داد | سقوط سکه به زیر کانال ۸۰ میلیون تومان طعم تلخ گرانی میوه در کام مردم | میوه خوردن هم لاکچری شد وضعیت بازارهای طلا، دلار و کالاهای وابسته به ارز در روز مذاکرات | خواب نیمروزی بازارها قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی امروز (یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد + جزئیات ریزش دلار به کانال ۸۰ هزار تومان | قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ریزش شدید قیمت طلا در مشهد یک روز پس از مذاکرات عمان (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | این خبر به‌روز‌رسانی می‌شود علت کمبود شکر و روغن در فروشگاه‌ها اعلام شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) آمادگی ورود به فصل خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی قیمت ارز‌های دیجیتال یک روز بعد از مذاکرات (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | سبد ارز‌های دیجیتال خانواده ترامپ به یک میلیارد دلار نزدیک شد خرید و فروش اراضی جنگلی و ملی ممنوع اعلام شد میزان مشاغل غیررسمی کشور به ۵۶ درصد رسید طرح کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های کمتربرخوردار، امسال ادامه دارد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم بانک‌ها تا پایان سال ۱۴۰۳ چه میزان به خودی‌ها وام دادند؟ + جدول قیمت دلار توافقی امروز (یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد آغاز اولین فروش سال ۱۴۰۴ سایپا با ۵ محصول از فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین‌ماه) + جدول یک میلیون و ۸۰۰ هزار ایرانی اشتغال ناقص دارند رشد ۱۴ درصدی جابه‌جایی مسافران در فرودگاه بین‌المللی مشهد ۱۵۸ میلیارد تومان سود به یک میلیون سهام‌دار پرداخت شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان شد قیمت خرید تضمینی گندم امسال تغییری نخواهد کرد پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴)| بازار مثبت می‌ماند؟ پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) چرا نرخ یورو امروز در مرکز مبادله ارز ایران افزایش یافت؟ (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) نان با طعم قهوه | نانوای فریبکار در مشهد به تعزیرات معرفی شد بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها بررسی قیمت بازار خودرو‌های داخلی (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | بازار خودرو در انتظار نتیجه مذاکرات شرایط فروش ۵ محصول سایپا از روز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول و مشخصات خودرو آخرین آمار نرخ بیکاری در کشور اعلام شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | پایین‌ترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان است؟
سرخط خبرها

راه‌های فرار از پرداخت مالیات بر خانه‌های خالی مسدود می‎ شود

  • کد خبر: ۳۰۷۸۵
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
  • ۲
راه‌های فرار از پرداخت مالیات بر خانه‌های خالی مسدود می‎ شود
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: مالیات بر خانه‌های خالی به صورت خودکار بازار عرضه و تقاضا در بازار مسکن را کنترل خواهد کرد. از این رو ما اجازه نخواهیم داد که برخی از افراد سودجو با نگاه سرمایه ای، اقدام به انباشت مسکن در بازار کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی اسماعیلی با انتقاد از عدم ساماندهی خانه‌های خالی از سکنه، گفت: یکی از اولویت‌های اصلی مجلس در شرایط کنونی ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی در کشور از جمله مالیات بر خانه‌های خالی است.

 

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مالیات بر خانه‌های خالی برای مدیریت بازار مسکن بسیار ضروری است، زیرا بر اساس اطلاعات واصله یک فرد حدود ۶۷۰ مسکن و یک فرد دیگر ۳۶۰ مسکن در اختیار دارد، حال اجرای قانون مذکور می‌تواند از بروز چنین مسائلی جلوگیری کند.

 

مالیات بر خانه‌های خالی به صورت خودکار بازار عرضه و تقاضا در بازار مسکن را کنترل خواهد کرد

وی گفت: مالیات بر خانه‌های خالی به صورت خودکار بازار عرضه و تقاضا در بازار مسکن را کنترل خواهد کرد. از این رو ما اجازه نخواهیم داد که برخی از افراد سودجو با نگاه سرمایه ای، اقدام به انباشت مسکن در بازار کنند.

 

راه‌های فرار مالیات بر خانه‌های خالی بسته خواهد شد

اسماعیلی با اشاره به ابراز نگرانی کارشناسان درباره شکل گیری قرارداد‌های صوری اجاره مسکن در پی اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی، افزود: خوشبختانه مجلس یازدهم به صورت کارشناسی تمام خلاء‌های قانون مالیات بر خانه‌های خالی را شناسایی و برای رفع آن برنامه ریزی کرده است، از این رو به طور حتم در زمان تدوین و تصویب قانون مربوطه تمام این موارد مد نظر قرار خواهد گرفت.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در شرایط کنونی حجم گسترده‌ای از مساکن موجود در کشور جزء مساکن خالی از سکنه است که مدیریت این میزان مسکن می‌تواند به بهبود وضعیت بازار و کاهش قیمت‌ها در این حوزه بیانجامد. 
منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
0
0
خدا به مسئولان دلسوز عمر با برکت بده این طرح اگر اجرایی بشه باعث کاهش شدید قیمت مسکن می شه
رصا
United States of America
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
0
0
سلام . با تشکر از مجلس محترم در تصویب این قوانین ، لطفا در این شرایط بد مسکن برای هر خانواده یک مسکن در نظر گرفته شود بقیه خانه یا خانه های متعلق به شخص چه خال باشه چه اجاره بدهد مالیات تعیین گردد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->