مرگ و میر نوزاد در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی استان برچیده خواهند شد رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم‌شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردوخاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی
سرخط خبرها

توصیه‌های مهم برای بیماران قلبی در هوای آلوده

  • کد خبر: ۳۰۷۹۶۱
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶
توصیه‌های مهم برای بیماران قلبی در هوای آلوده
متخصص قلب و عروق گفت: آلودگی هوا یکی از عوامل خطرناک برای بیماران قلبی است که می‌تواند علائم بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا، گرفتگی عروق و آریتمی قلبی را تشدید کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آلودگی هوا به عنوان یکی از عوامل خطرناک برای سلامت عمومی، تأثیرات جدی بر بیماران قلبی دارد. پزشکان هشدار می‌دهند که بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی مانند گرفتگی عروق، فشار خون بالا و آریتمی‌های قلبی، در صورت قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض هوای آلوده، در معرض خطرات بیشتری قرار دارند، در این مطلب به بررسی تأثیرات آلودگی هوا بر سلامت قلب و راهکار‌هایی برای پیشگیری از عوارض آن می‌پردازیم.

پَرگل نوروزی اظهار کرد: آلودگی هوا می‌تواند فشار خون را افزایش داده و خطر حملات قلبی یا سکته قلبی را برای بیمارانی که استنت قلبی دارند یا از مشکلات عروق کرونری رنج می‌برند، بیشتر کند. همچنین افرادی که دارای آریتمی قلبی هستند، ممکن است با افزایش تپش یا نامنظم شدن ضربان قلب مواجه شوند.

وی افزود: بسیاری از بیماران قلبی که از قبل مشکلات قلبی از قبیل گرفتگی عروق قلب یا فشار خون بالا داشتند با آلودگی هوا دچار تشدید این علائم می‌شوند و فشار خون این افراد بالا می‌رود. همچنین برای بیمارانی که دچار گرفتگی‌های عروق هستند و در قلب خود استنت دارند نیز می‌توانند دچار حملات قلبی شوند.

نوروزی ادامه داد: به بیماران قلب توصیه می‌شود تا در هوای آلوده پیاده روی نکنند و در منزل از دستگاه تصفیه هوا استفاده کنند. در مورد کسایی که فنر دارند یا همان گرفتگی عروق دارند احتمال حمله، سکته قلبی و گرفتگی مجدد عروق بالاتر است و باید به طور مداوم چکاپ شوند.

دارو‌های ایرانی قلب با دارو‌های خارجی برابری می‌کند

به گفته وی؛ هر دارو با داروی دیگر فرق می‌کند، ولی به طور کلی وقتی دارویی نباشد و مجبور هستیم تا از دارو‌های ایرانی را استفاده کنیم، البته خیلی از دارو‌های ایرانی شاید از بعضی از دارو‌های خارجی هم بهتر باشند، اکثراً الان دارو‌های ایرانی با نمونه‌های خارجی برابری می‌کنند.

وی افزود: پزشکان به بیماران قلبی توصیه می‌کنند از فعالیت‌های فیزیکی در فضای باز خودداری کنند: پیاده‌روی یا ورزش در هوای آلوده به شدت خطرناک است، همچنین از دستگاه تصفیه هوا استفاده کنند و در صورت امکان، هوای داخل منزل را تمیز و تهویه مناسب فراهم کنند.

به گفته نوروزی؛ مایعات کافی بنوشند چرا که مصرف مایعات، به ویژه آب، می‌تواند به کاهش اثرات مضر آلودگی هوا کمک کند و فشار خون را مرتب کنترل کنند، بیماران باید فشار خون خود را مرتب اندازه‌گیری کرده و در صورت افزایش فشار خون به پزشک مراجعه کنند.

خطرات مصرف نکردن دارو‌های مناسب

این متخصص قلب ادامه داد: کمبود دارو‌های قلبی، از جمله دارو‌های تنظیم فشار خون و وارفارین، که برای بیماران مبتلا به آریتمی یا کسانی که دریچه‌های قلبی تعویض‌شده دارند، حیاتی است، همچنان یک چالش جدی است. اگرچه دارو‌های ایرانی جایگزین در دسترس قرار گرفته‌اند و بسیاری از آنها کیفیت مناسبی دارند، پزشکان تأکید می‌کنند که بیماران نباید مصرف دارو‌های خود را به دلیل عدم دسترسی به برند‌های خارجی متوقف کنند.

اهمیت پیگیری سریع علائم جدید

وی در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت هرگونه تغییر در علائم، مانند افزایش یا کاهش غیرمعمول تپش قلب، باید جدی گرفته شود. بیماران قلبی در این شرایط باید سریعاً به پزشک مراجعه کنند تا از بروز عوارض جدی‌تر جلوگیری شود، این توصیه‌ها در حالی مطرح می‌شوند که آلودگی هوا در بسیاری از شهر‌های ایران همچنان از مرز‌های استاندارد فراتر رفته است و به یک معضل جدی تبدیل شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->