آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون
سرخط خبرها

ممنوعیت تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکمل‌ها

  • کد خبر: ۳۰۸۰۴
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
ممنوعیت تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکمل‌ها
رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکمل‌ها ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا شانه ساز، طی نامه‌ای به رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فاتب، اظهار کرد: با توجه به گزارش‌های دریافتی، سایت‌های غیرمجازی به نام داروخانه مجازی (با نام‌های داروخانه آنلاین، داروخانه آنلاین مثبت سبز، داروکده، ایزی دارو، سلام دارو و عناوین مشابه) نسبت به تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکمل (دارویی، تغذیه‌ای، ورزشی، رژیمی) اقدام می‌کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اسناد بالادستی نظیر مواد ۳ و۱۴ قانون مقررات مربوط به امور پزشکی و دارویی، تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بند ج ماده ۷ قانون احکام دائمی توسعه‌ای کشور و قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان سلامت و غیرمجاز و مقررات جاری، تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکمل‌ها ممنوع است و برخی کالاهای سلامت محور نظیر کالاهای آسیب‌رسان سلامت نیز حسب مورد با ممنوعیت و یا محدودیت در تبلیغ و فروش اینترنتی مواجه هستند.

شانه ساز با اشاره به اینکه جرایم و تخلفات مذکور در فضای مجازی، ارتباط مستقیم با سلامت و بهداشت عمومی داشته و اغلب آثار زیانبار آن غیرقابل جبران بوده و حائز شرایط اخذ نماد اعتماد الکترونیکی نمی‌باشند، تاکید کرد: ضرورت دارد که به صورت فوری و بدون فوت وقت مراتب مورد پیگرد قانونی قرار گیرند.

وی همچنین یادآور شد: با رعایت مقررات مربوط به تبلیغ و فروش اقلام غیردارویی توسط داروخانه‌های حقیقی، مجوز ارائه خدمات آنها توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ناظر محل صادر می‌گردد. در هر صورت تخلفات احتمالی داروخانه‌های مورد اشاره توسط دانشگاه مربوطه مستقیماً پیگیری می‌شود.

شانه ساز در این نامه از رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فاتب در خواست کرد که با توجه به موارد مذکور و اهمیت، حساسیت، فوریت و ارتباط جرایم و تخلفات مذکور با بهداشت عمومی و سلامت جامعه، اقدامات لازم صورت گیرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->