شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

گزینش، مرکز کارآمدسازی نظام اداری

  • کد خبر: ۳۰۸۸۱۵
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
گزینش، مرکز کارآمدسازی نظام اداری
بی‌شک سرمایه‌های انسانی هر ساختار، کلیدی‌ترین عنصر مؤثر و جریان‌ساز آن تشکیلات هستند.

بی‌شک سرمایه‌های انسانی هر ساختار، کلیدی‌ترین عنصر مؤثر و جریان‌ساز آن تشکیلات هستند. اعمال دقیق‌ترین سنجه‌ها برای انتخاب و تعیین متخصص‌ترین و در‌عین‌حال متعهدترین افراد در متناسب‌ترین موقعیت شغلی، اگر نگوییم همه آن مسیری است که برای کارآمدسازی نظام اداری باید طی کرد، قطعا بخش درخورتوجه و عمده‌ای از مسیر برای دستیابی به این هدف شگرف است.

در پانزدهمین روز از دی‌ماه سال ۱۳۶۱ و هم‌زمان با شرایط ویژه و خاص کشور (جنگ تحمیلی از‌یک‌سو و تقابل جریان‌های سیاسی-‌ایدئولوژیک در درون کشور از‌سوی‌دیگر)، حضرت امام‌خمینی رضوان‌ا... تعالی‌علیه، فرمانی تاریخی و ماندگار را مشتمل بر شش بند در‌خصوص هیئت‌های گزینش صادر کردند و امر بر بازنگری و تشکیل گزینش کارآمد را ابلاغ فرمودند.

این فرمان در آن موقعیت زمانی کشور نشان از میزان اهمیت این نهاد حاکمیتی داشته و نقطه عطف نظام گزینش‌ها را شکل داد.

اکنون و پس از گذشت یک چله از آن تاریخ، گزینش‌های کشور به لحاظ شکلی به یک بلوغ نسبی رسیده‌اند؛ اما با آنچه هدف اصلی بوده (اثرگذاری مستقیم و مثبت در کارآمد‌سازی نظام اداری کشور) فاصله بسیاری دارند.

گزینش به‌عنوان یک دستگاه حاکمیتی که نقشی کلیدی را در برگزیدن کارگزاران نظام اسلامی بازی می‌کند، باید بتواند این وظیفه ذاتی را به بهترین شکل ممکن ایفا کند و این امر جز با نگاه تحولی به برخی فرایند‌ها و رویکرد تکمیلی به برخی روش‌های موجود محقق نخواهد شد.

امروزه و با پیشرفت گسترده علم و تکنولوژی درراستای اجرای سیاست‌های ابلاغی گام دوم انقلاب، نیاز به هوشمندسازی در گزینش‌ها بیش از هر زمانی احساس می‌شود؛ امری که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن با این جمله تأکید کرده بودند‌: «گزینش باید هوشمندانه و عالمانه و دقیق باشد».

با عنایت به ظرفیت‌های موجود و به‌استناد قانون گزینش کشور، مصوب ۱۳۷۸/۰۶/۲۸ مجلس شورای اسلامی و با استراتژی استفاده حداکثری از این محمل، می‌بایست با بهره‌گیری از توان متخصصانِ متعهد در نیل به این هدف اقدام کرد که این امر نیازمند درک عمیق جایگاه ویژه گزینش‌ها بوده و باید این نهاد را به آن اصالت مدِنظر امام‌خمینی رضوان‌ا... تعالی‌علیه تا سر حد ممکن نزدیک کرد.

اکنون و در موقعیت فعلی، جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به چشم‌انداز متعالی خود نیازمند کارگزارانی خدوم، متعهد و متخصص است که این مهم جز با گزینش مطلوب میسر نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->