بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

مدارس کدام شهرستان‌ها فردا (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) غیر حضوری است؟

  • کد خبر: ۳۰۹۱۲۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۹
مدارس کدام شهرستان‌ها فردا (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) غیر حضوری است؟
در پی شرایط آلودگی هوا و افزایش غلظت آلاینده‌ها مدارس برخی شهرستانها فردا (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از غیر حضوری شدن دوره‌های اول و دوم مدارس ابتدایی این کلانشهر و برخی شهرستان‌های این استان فردا دوشنبه ۱۷ دی به دلیل شرایط آلودگی هوا و افزایش غلظت آلاینده‌ها خبر داد.

منصور شیشه‌فروش شامگاه یکشنبه با اشاره به تداوم پایداری جو و پیش بینی انباشت آلاینده‌ها اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا، دوره‌های اول و دوم ابتدایی آموزش و پرورش در نواحی شش گانه آموزش و پرورش شهر اصفهان و مناطق آموزش و پرورش فلاورجان، پیربکران، نجف آباد، خمینی شهر، شاهین شهر، بُرخوار، مبارکه، باغ بهادران، زرین شهر و فولاد شهر غیر حضوری خواهد بود.

وی افزود: همچنین مهد‌های کودک، کلاس‌های پیش دبستانی و مدارس استثنایی در مناطق اعلام شده نیز تعطیل است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: کارکنانی که بیماری زمینه‌ای دارند و یا مبتلا به بیماری قلبی و عروقی هستند، زنان باردار و مادران شاغلی که فرزند ابتدایی و زیر ۶ سال دارند می‌توانند با موافقت مدیر مربوطه از مرخصی بهره‌مند شوند.

شیشه فروش گفت: پلیس راهور ضمن جلوگیری از تردد خودرو‌های دودزا و فاقد معاینه فنی، نسبت به اعمال قانون و تشدید نظارت بر تردد خودرو‌های با پلاک زوج و فرد در رینگ اول ترافیکی شهر اصفهان طبق ساعات اعلام شده قبلی اقدام خواهد نمود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: رعایت اصول ایمنی و بهداشتی برای گروه‌های آسیب پذیر بخصوص بیماران قلبی و ریوی و عدم انجام فعالیت‌های ورزشی در فضای باز و پرهیز از سفر‌های غیر ضرور شهری ضروریست.

وی افزود: تیم‌های گشت و نظارت اداره کل محیط زیست استان با انجام پایش‌های مستمر از واحد‌های صنعتی کارگاهی و تولیدی و نیز پایانه‌های حمل و نقل، بر انتشار آلاینده‌ها و برخورد با موارد تخلف نظارت می‌کنند.

شیشه فروش گفت: از ابتدای آبان ماه جاری تاکنون ۴ هزار و ۴۰۵ مورد پایش زیست محیطی از لحاظ آلودگی هوا از واحد‌های تولیدی و کارگاهی توسط اداره محیط زیست انجام گرفته که ۱۴۷ واحد مورد پیگیری قضایی قرار گرفت و ۱۶ واحد آلاینده نیز پلمب شد.

بر اساس پیش بینی اداره هواشناسی از عصر روز دوشنبه سامانه ناپایدار جوی در غرب استان استقرار خواهد یافت. اصفهان در روز‌های گذشته هوای سرد زمستانی توام با برف و باران را در بیشتر نقاط استان تجربه کرد.

با عبور سامانه بارشی از استان اصفهان، پایداری و سکون نسبی جو، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا از اوایل هفته جاری تا سه‌شنبه هفته آینده پیش‌بینی شده است.

کلانشهر اصفهان در هفته‌های اخیر نیز روز‌های آلوده‌ای را پشت سر گذاشت و این شرایط موجب شد، مدارس اصفهان و برخی شهرستان‌ها تعطیل و کلاس‌ها بصورت مجازی برگزار شود.

اصفهانی‌ها آخرین بار در بهار و اردیبهشت امسال هوای پاک را تنفس کردند و پس از آن بدلیل خیزش گرد و غبار از نواحی شرق و شمال استان در روز‌های منتهی به بهار و همچنین تابستان هوای آلوده داشتند؛ همچنین این کلانشهر در پاییز امسال بدلایلی مانند پایداری جوی، شرایط آلودگی هوای متناوب را سپری کرد که مازوت سوزی نیز این شرایط را بدتر کرده است.

در حالی که ورود موج سرما روز‌های سردی را در کشور و استان رقم زده و موجب افزایش مصرف و ایجاد چالش ناترازی انرژی و کاهش سهمیه و قطع گاز صنابع فولادی استان شده است؛ مسوولان، بهترین و کوتاه‌ترین راه عبور از این شرایط پُرچالش را صرفه‌جویی در مصرف گاز می‌دانند.

همچنین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: آموزش مدارس ابتدایی استان تهران فردا دوشنبه ۱۷ دی ماه به صورت غیرحضوری و مهدکودک‌ها، پیش‌دبستانی‌ها و مدارس استثنایی تعطیل است، همچنین طرح زوج و فرد در شهر تهران از درب منازل اجرایی خواهد شد.

سید کمال میرجعفریان با اشاره به مصوبات این کارگروه اظهار کرد: با توجه به پایداری جو و شاخص‌ آلودگی هوا، برای فردا دوشنبه ۱۷ دی ماه، آموزش مدارس مقطع ابتدایی استان تهران جز شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه به صورت غیرحضوری و مهدکودک‌ها، پیش‌دبستانی‌ها و مدارس استثنایی تعطیل خواهند بود.

با توجه به شاخص آلایندگی هوای شهر اراک و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی در خصوص پایداری هوا و پتانسیل انباشت آلاینده‌ها و تصمیمات کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی، فردا ( دوشنبه) ۱۷ دی‌ماه جاری تمامی مقاطع تحصیلی شهر اراک و روستاهای گاوخانه، ضامنجان، رباط و حاجی آباد در نوبت صبح و عصر تعطیل اما امتحانات نهایی مقطع متوسطه دایر است.

در این اطلاعیه آمده است: ضمناً فعالیت آموزشگاه‌های آزاد و کلاس‌های زبان برقرار است و برخورد پلیس راهور با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، تشدید و اعمال قانون لازم در این خصوص صورت می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->