ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز عملیات خانه‌به‌خانه ایمن‌سازی فلج اطفال در مناطق پرخطر کشور (۱۷ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۹۲۴۱
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
آغاز عملیات خانه‌به‌خانه ایمن‌سازی فلج اطفال در مناطق پرخطر کشور (۱۷ دی ۱۴۰۳)
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از اجرای عملیات سالانه ایمن‌سازی فلج اطفال در مناطق پرخطر کشور خبر داد و گفت: این برنامه که در دو مرحله با هدف واکسیناسیون ۸۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال در استان‌های جنوب شرق کشور برای حفظ ایران از خطر ورود و چرخش مجدد ویروس فلج اطفال طراحی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر قباد مرادی در خصوص ریشه کنی فلج اطفال در جهان، گفت: برنامه جهانی ریشه کنی فلج اطفال با هدف پاک شدن همه کشور‌های دنیا از انواع ویروس‌های فلج اطفال به مراحل انتهایی خود نزدیک شده است، هر چند هنوز بیماری در دو کشور افغانستان و پاکستان شیوع دارد و مواردی از بیماری در برخی کشور‌های آفریقایی انتشار یافته است.

وی افزود: با وجود اینکه تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه در دو کشور بومی فلج اطفال همسایه همچنان ادامه دارد، اما در سال ۲۰۲۴ موارد مثبت وحشی فلج اطفال از بیماران مبتلا به فلج شل حاد افزایش ۶ برابری پیدا کرده و تردد با این کشور‌ها خطر ورود مجدد بیماری به کشور را افزایش داده است.

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در خصوص اقدامات وزارت بهداشت برای حفظ دستاورد بزرگ پاک ماندن کشورمان از بیماری فلج اطفال و به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد این ویروس، اظهار کرد: هر ساله عملیات سالانه ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در مناطق پرخطر کشور به خصوص استان‌های جنوب شرقی کشور، در دو مرحله به صورت فعال و خانه به خانه انجام می‌پذیرد.

وی ادامه داد: در سال جاری نوبت اول عملیات واکسیناسیون در مقطع زمانی ۱۵ تا ۱۷ دی ماه و نوبت دوم در ۲۷ تا ۲۹ دی ماه سال ۱۴۰۳ انجام می‌پذیرد. لازم به ذکر است که واکسن خوراکی فلج اطفال مورد استفاده در کشور در طی سال‌های گذشته تاکنون، تولید موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی بوده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، مرادی در خصوص اجرای طرح واکسیناسیون خوراکی فلج اطفال در دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر این عملیات در دانشگاه‌های علوم پزشکی واقع در نیمه جنوبی کشور از جمله دانشگاه‌های مناطق گرمسیر مشمول این برنامه، از جمله دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان، زابل، جیرفت، بم، کرمان، سیرجان، ایرانشهر، چابهار، هرمزگان، بوشهر، اهواز، بیرجند و یزد در حال اجرا است. پیش بینی می‌شود، در برنامه تحت اجرا، حدود ۸۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال اعم از اتباع ایرانی و یا غیر ایرانی، برعلیه بیماری فلج اطفال واکسینه شوند.

واکسیناسیون تکمیلی سرخک و سرخجه همراه با فلج اطفال در چابهار

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت همچنین عنوان کرد: علاوه بر این، دانشگاه علوم پزشکی چابهار همزمان با این عملیات، واکسیناسیون تکمیلی با واکسن سرخک و سرخجه را نیز با هدف پیشگیری از چرخش ویروس سرخک و قطع طغیان این بیماری در گروه سنی ۶ ماه تا ۵ سال در دست اقدام دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->