۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست

  • کد خبر: ۳۱۰۵۶۰
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
سرپرست معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: بدون داشتن نگاه به کلان اقتصاد و بی توجهی به عوامل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، سیاستگذاری در حوزه سلامت، پایدار و موثر نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام غفاری اظهارکرد: نظام سلامت ایران به‌ویژه در حوزه تأمین اجتماعی با چالش‌های کلان اقتصادی و اجتماعی مرتبط است. سیاست‌گذاران معمولاً به مؤلفه‌های اقتصادی جامعه بی‌توجه هستند و این موضوع باعث می‌شود که سیاست‌های سلامت نتوانند به اهداف خود برسند.

وی افزود: سلامت مهم‌ترین دارایی انسان است، اما تنها دارایی فقراست. این نکته اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا همه ما به سلامتی اهمیت می‌دهیم. افراد برخوردار در زمان بیماری اندوخته‌ای دارند که به واسطه آن معاششان ادامه پیدا می‌کند، در حالی که فقرا با بیماری معیشت خود را نیز از دست می‌دهند لذا سلامت برای فقرا نه تنها به معنای سلامتی بلکه به معنای معیشت و ادامه حیات خانواده است.

وی با اشاره به کلام حضرت علی (ع) که فرمودند: بدترین چیز‌ها فقر است، ولی بدتر از آن بیماری تن و حتی بدتر از آن بیماری دل است و بهترین چیز‌ها ثروت و بهتر از آن سلامت است، تاکید کرد: نظام سلامت باید به گونه‌ای طراحی شود که همه افراد جامعه از خدمات بهداشتی و درمانی بهره‌مند شوند.

غفاری با اشاره به خدمات درمان مستقیم و غیرمستقیم سارمان تامین اجتماعی گفت: بیش از ۴۷ میلیون جمعیت تحت پوشش داریم و ۵۸ هزار مرکز خدماتی داریم و در سال گذشته بیش از ۵۵۴ میلیون مراجعه به سازمان تأمین اجتماعی ثبت شده است.

وی با ابراز نگرانی از افزایش هزینه‌های نظام سلامت در ایران خاطرنشان کرد: چالش‌های نظام سلامت ایران به ویژه در حوزه تأمین اجتماعی، به دلیل افزایش هزینه‌ها و عدم تعادل در منابع و مصارف، به شدت پیچیده و عمیق است.

سرپرست معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: در سال‌های اخیر، هزینه‌های سلامت در ایران بیش از ۶۰ درصد افزایش یافته است که این موضوع ناشی از عوامل متعددی از جمله افزایش جمعیت، سالمندی و بروز بیماری‌های مزمن است.

غفاری ادامه داد: با وجود اینکه بیش از ۹۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه هستند، کیفیت خدمات ارائه شده هنوز با چالش‌هایی مواجه است، بسته‌های خدماتی ارائه شده معمولاً محدود و ناکافی هستند و بسیاری از خدمات ضروری تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرند و این مشکلات نه تنها بر کیفیت خدمات تأثیر می‌گذارد بلکه می‌تواند منجر به افزایش فقر ناشی از هزینه‌های درمان شود.

وی افزود: علاوه بر این، نظام سلامت با مشکلاتی نظیر مشارکت بین بخشی ضعیف وزارت بهداشت، کمبود پزشک متخصص، مهاجرت کادر درمان، عدم شفافیت در تعرفه‌گذاری خدمات، عدم دسترسی برابر به خدمات، مراجعات غیرضروری و مکرر، پرداخت مستقیم از جیب مردم نیز روبروست و این مسائل باعث شده‌اند که نظام سلامت نتواند به طور مؤثر نیاز‌های جامعه را برآورده کند و در نتیجه کیفیت خدمات ارائه شده کاهش یابد.

سرپرست معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: ایجاد شورای عالی سلامت جهت هماهنگی بهتری بین نهاد‌های مختلف، توسعه نظام ارجاع کارآمد، تقویت زیرساخت‌های اطلاعاتی برای مدیریت خدمات سلامت و توجه به پیشگیری از جمله راهکار‌های رفع یا کاهش چالش‌های موجود در نظام سلامت ایران است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->