نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

آغاز ثبت‌نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ از امروز (۱۹ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۹۷۱۶
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
آغاز ثبت‌نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ از امروز (۱۹ دی ۱۴۰۳)
امروز، ثبت‌نام نهایی حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق مرکز مانیتورینگ عملیات سازمان حج و زیارت آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دارندگان فیش‌های حج تمتع که ۱۸ سال قبل برای سفر به سرزمین وحی وجه خود را واریز و ثبت نام کرده‌اند از امروز می‌توانند از طریق ۵ استان و صبح فردا بیستم دی ماه از طریق سامانه این سازمان در سراسر کشور ثبت نام کنند.

در این مرحله از ثبت نام قطعی و انتخاب کاروان‌های حج، متقاضیانی که در پیش ثبت‌نام شرکت و ضمن گذراندن مراحل به واریز وجه اولیه مبادرت کرده‌اند، می‌توانند به سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت مراجعه کنند.

این سامانه از امروز نوزدهم دی ماه برای استان‌های خراسان رضوی خراسان، شمالی خراسان جنوبی، گلستان و سیستان و بلوچستان بازگشایی شده و از فردا بیستم برای سراسر استان‌های کشور بازگشایی می‌شود.

متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۴ برای ثبت نام قطعی تا ساعت ۲۳ روز دوشنبه ۲۴ دی ماه فرصت دارند تا در سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت نام نویسی کنند.

رعایت جزئیات لازم برای ثبت نام کنندگان

-ثبت نام قطعی در این مرحله مختص دو گروه است

-مختص پیش ثبت نام کنندگان و واریز کنندگان هزینه اولیه

-مختص افرادی که در کاروان‌های حج تمتع ۹۹ نام نویسی کرده و وجوه مربوطه را پرداخت و تاکنون انصراف نداده‌اند

-انجام ثبت نام قطعی فقط در سامانه my.haj.ir و به صورت غیر حضوری

-متقاضیان ابتدا نسبت به انتخاب و ثبت نام در یکی از کاروان‌های استان محل سکونت خود مبادرت کنند

-فرصت ۴۸ ساعته متقاضیان برای مراجعه به مدیر کاروان و تحویل مدارک متقاضیان نسبت به تکمیل مدارک اعم از عکس گذرنامه و ... مبادرت کنند.

-قطعی شدن ثبت نام در کاروان منوط به ارائه مدارک در مهلت مقرر است.

-در صورت عدم ارایه مدارک رزرو و ثبت نام اولیه در کاروان انتخابی باطل و انصراف تلقی می‌شود.

-مبلغ نهایی متناسب با گروه قیمتی هر کاروان تعیین شده است.

-پس از انتخاب کاروان، مبلغ باقیمانده هزینه سفر می‌باید ظرف یک هفته پرداخت شود.

-پرداخت هزینه سفر صرفا از طریق سامانه my.haj.ir می‌باشد.

-امکان تشکیل گروه برای متقاضیانی که قصد تشرف با یکدیگر را دارند فراهم شده است.

- به محض تکمیل ظرفیت کاروان‌ها، عملیات ثبت نام در سطح استان متوقف خواهد شد.

- ثبت نام متقاضی در کاروان‌هایی میسر است که با اطلاعات درج شده در پیش ثبت نام مطابقت داشته باشد.

-قطعی کردن ثبت نام با دریافت رسید مربوطه از مدیر کاروان و نگهداری آن خواهد بود.

-مراجعه متقاضیان به مراکز پزشکی معرفی شده از سوی مدیر کاروان و تایید استطاعت جسمی ضروری است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->