نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۶۳۱ تن شکر قاچاق به ارزش ۴۴۰ میلیارد ریال در مشهد (۱۹ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۹۷۱۷
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
کشف ۶۳۱ تن شکر قاچاق به ارزش ۴۴۰ میلیارد ریال در مشهد (۱۹ دی ۱۴۰۳)
رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان رضوی از کشف ۶۳۱ تن شکر قاچاق به ارزش ۴۴۰ میلیارد ریال در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حسین جوانبخت با اعلام این خبر، اظهار کرد: قاچاق و احتکار کالا و عدم ارائه آن به شهروندان، ضمن لطمه‌زدن به سیستم تولید و توزیع این‌گونه اقلام، فشار اقتصادی به مردم وارد می‌کند؛ بنابراین، پلیس به صورت قاطع و قانونی با فعالان این عرصه برخورد خواهد کرد.

وی افزود: در این راستا یک تیم از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی استان به همراه نمایندگان سایر دستگاه‌های متولی از دپو مقدار قابل توجهی شکر در انباری در حاشیه شهر مشهد مطلع و پس از انجام تحقیقات، موقعیت دقیق این انبار را شناسایی کردند.

این مقام انتظامی از کشف ۶۳۱ تن شکر قاچاق پس از هماهنگی با مقام قضایی در بازرسی از این انبار خبر داد و گفت: در این زمینه یک متخلف پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضایی معرفی شد. کارشناسان ارزش ریالی شکر‌های مکشوفه را ۴۴۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خراسان رضوی از شهروندان خواست در صورت اطلاع از قاچاق و احتکار کالا یا هرگونه فعالیت مخل نظام اقتصادی، مراتب را از طریق تلفن ۰۹۶۳۰۰ به پلیس اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->