مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد
سرخط خبرها

توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌

  • کد خبر: ۳۰۶۶۸۴
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌
رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی غذایی ایران با هشدار به عرضه مکمل‌های ورزشی قاچاق در کشور و هشدار به وزارت ورزش برای توجه به این موضوع، گفت: برای سال آینده بودجه ۱۴۰ میلیون دلاری برای تولید مکمل‌ها نیاز است که باید تخصیص یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس کبریایی زاده افزود: در گذشته بخش قابل توجهی از مکمل‌ها به ایران وارد می‌شد و این بازار سودا گرانه‌ای به وجود آورده بود، اما درحال حاضر با همت شرکت‌های تولیدی تمامی این محصولات داخلی بوده و این توانمندی و ظرفیت افزایش تهیه مکمل‌ها در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: مکمل‌های تولید داخل کیفیت بالایی داشته و قابل رقابت در مجامع بین المللی هستند، پتانسیل زیادی برای افزایش تولید در کشور داریم و فرصت سازی صادراتی را نیز فراهم می‌کند.

کبریایی زاده ادامه داد: امیدواریم دولت با اخذ تصمیمات به شکل گیری روابط بانکی که از عوامل مهم محدودکننده صادرات است، امکان همکاری با سایر کشور‌ها را فراهم کند.

وی ادامه داد: اگر به ظرفیت‌های ملی و فرصت‌هایی که در کشور وجود دارد، توجه شود نه تنها نیاز ارزی ما کاهش می‌یابد بلکه ارزآوری نیز دارد و امیدواریم دولت شرایطی را فراهم کند تا شرکت‌هایی که محصولات خوب را تولید می‌کنند در حوزه صادرات نیز فعالیت کنند.

داروخانه تنها محل عرضه مکمل‌ها

وی با اشاره به سلامت مکمل ها، افزود: داروخانه‌ها تنها عرضه مکمل‌ها در کشور هستند، اما در کشور شاهد آن هستیم بازار موازی قاچاق این محصولات شکل گرفته و بخشی از آنها به وسیله شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌شوند و به دلیل کم کاری دستگاه‌های مسوول شاهد هستیم مکمل‌های قاچاق که اثبات سلامت آنها صورت نگرفته این بازار را تهدید می‌کند.

کبریایی زاده اظهارداشت: مکمل‌های ورزشی عمدتا قاچاق بوده و بسیاری از آنها در پاکستان و ابوظبی تهیه شده و با عنوان برندی معتبر عرضه می‌شوند. بی توجهی وزارت ورزش به این موضوع باعث شده تا سلامت ورزشکاران در خطر افتد.

وی تصریح کرد: وزارت ورزش باید به عنوان متولی سلامت ورزشکاران احساس مسوولیت در مورد مکمل‌های قاچاق داشته و توجه بیشتری به این موضوع کند تا همکاری خوبی برای مقابله با عرضه آن با سندیکا و وزارت بهداشت شکل گیرد.

به گفته وی، ۱۲ تولید کننده مکمل‌های ورزشی در کشور داریم و بازار قاچاق این محصولات آسیب رسان به سلامت جامعه است و به مسوولان هشدار می‌دهیم.

وی ادامه داد: حجم زیادی از مکمل‌های قاچاق که عرضه می‌شود توسط شبکه‌های سازمان یافته است که باید به این موضوع توجه اساسی شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->