ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است
سرخط خبرها

صدر: با رفع فیلترینگ، پیام‌رسان‌های داخلی ریزش مخاطب نداشتند

  • کد خبر: ۳۰۹۷۵۰
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰
صدر: با رفع فیلترینگ، پیام‌رسان‌های داخلی ریزش مخاطب نداشتند
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: با اینکه مدتی است از رفع فیلتر پیام‌رسان واتساپ می‌گذرد، اما شاهد ریزش زیادی در پیام‌رسان‌های داخلی نبودیم چرا که آن‌ها مخاطب خود را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمحسن صدر عصر چهارشنبه در افتتاح نخستین شرکت توسعه‌ای که توسط سازمان فناوری اطلاعات تاسیس شده است، گفت: حدود یک سال فرایند‌های اداری و اجرایی را برای افتتاح این شرکت طی کردیم. تاسیس شرکت‌ها در سازمان‌های دولتی محدودیت‌های جدی دارد و سعی کردیم تمام موضوعات قانونی را رعایت کنیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: یکی از تکالیف اصلی سازمان فناوری اطلاعات این است که در حوزه‌های مورد نیاز توسعه زیست‌بوم سکو‌های دیجیتال، سرمایه‌گذاری کرده و با مشارکت بخش خصوصی ظرفیت‌های جدیدی را ایجاد کند؛ یکی از این ظرفیت‌ها نیز در بستر پیام‌رسان‌های داخلی شکل می‌گیرد. با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در این حوزه ایجاد شده این طرح در سازمان مطرح و تایید شد.

وی افزود: فلسفه سازمان فناوری اطلاعات این است که زمینه را برای تعالی حوزه فناوری اطلاعات هموار کند که آن را رسالت خود می‌دانیم. وظیفه ما ریل‌گذاری بدون ایجاد تصدی‌گری است. مسیر باید به شکلی هموار شود که بخش خصوصی به راحتی بدون اینکه دولت را رقیب خود بداند، با راحتی فعالیت کند.

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: امروز اگر بدون بخش خصوصی به توسعه فکر کنیم راه به جایی نخواهیم برد چرا که دولت نه منابع و نه نیروی متخصص کافی داریم، اما ابزار حاکمتی در اختیار ما است که می‌توانیم به درستی از آن استفاده کنیم و اجازه عرض اندام به بخش خصوص بدهیم. نمونه آن همین فعالیتی است که بین بازیگران مختلف حوزه شکل گرفته است که همگی دور هم جمع شدند و سازمان فناوری اطلاعات نیز با آنها همراه شده است.

صدر با اشاره به موضوع فیلترینگ اظهار داشت: یک مسئله کوچک را به یک مطالبه ملی تبدیل می‌کنیم و زمانی که این مسئله کوچک به خواسته ملی تبدیل می‌شود، باید درباره آن پاسخگو باشیم.

وی ادامه داد: یک نگرانی که در بحث رفع فیلتر وجود داشت، این بود که با رفع محدودیت ممکن است در حوزه پیام‌رسان‌های داخلی دچار آسیب شویم در حالی که وزارت ارتباطات وظیفه حمایت از این صنعت بومی را برعهده دارد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات تاکید کرد: با اینکه مدتی است از رفع فیلتر پیام‌رسان واتساپ می‌گذرد، اما شاهد ریزش زیادی در پیام‌رسان‌های داخلی نبودیم چرا که آنها مخاطب خود را دارند. اصلا چه اشکالی دارد که پیام‌رسان‌های بومی خودشان را با پیام‌رسان‌های خارجی قیاس کنند. جامعه به دنبال ابزاری است که کار خود را پیش ببرد. اگر ابزار داخلی بتواند این نیاز را به بهترین شکل رفع کند می‌تواند در قیاس با نمونه خارجی رقابت کند.

وی تاکید کرد: شرکت قاصدک که امروز با کمک بخش خصوصی، پیام رسان‌ها و سازمان فناوری اطلاعات افتتاح شد، نهالی است که باید کمک کنیم تا رشد کند. زمانی که به بخش خصوصی اجازه عرض اندام می‌دهیم باید کمک کنیم تا رشد کند و آن را تبدیل به یک نمونه ناموفق نکنیم. سازمان فناوری اطلاعات علاقه‌ای به سهامداری شرکت‌های توسعه‌ای ندارد ولی از بعد حاکمیتی ورود می‌کند و آماده خروج می‌شویم. در این میان تفاهمی را به امضا رساندیم که هر مجموعه‌ای که قصد ورود به این شرکت را داشت این اجازه را پیدا کند تا جزو سهامداران شود.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: مسئله مهم دیگری که روی میز دولت است و باید رفع شود، ناترازی است که در ۵ بخش وجود دارد. ریشه بسیاری از ناترازی‌ها در حوزه انرژی است. طرحی را به دولت پیشنهاد دادیم تا به واسطه فناوری اطلاعات در راه رفع ناترازی‌ها قدم برداریم. امروزه ابزار جدیدی داریم که باید برای رفع مشکلات از آنها استفاده کنیم. هر کجا که به جنگ تکنولوژی رفتیم همانجا عقب ماندیم. هر کجا با یکپارچه‌سازی و ساماندهی داده‌ّا مقابله کردیم شکست خوردیم.

صدر تصریح کرد: در بخش ابر دولت نیز ما تصمیم داریم با بخش خصوصی وارد تعامل شویم. هر کجا که دخالت زیادی صورت بگیرد، آن مسیر منحرف می‌شود. هر زمان دولت با ملاحظات دقیق و درست عقب‌نشینی کرد به موفقیت رسید.

وی افزود: تکالیف عمده‌ای در حوزه هوش مصنوعی برعهده وزارت ارتباطات گذاشته شده و یک کار ملی در حال شکل‌گیری است. اگر زیرساخت لازم پردازشی در کشور شکل نگیرد مسئله هوش مصنوعی به جایی نخواهد رسید. اگر مسئله را شناسایی نکنیم نمی‌توانیم راه حل دقیق ارائه بدهیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->