پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ثبت سفارش واردات خودرو‌های نو و کارکرده توسط اشخاص آغاز شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد نرخ تورم دی ماه ۳۲ درصد شد ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار و ۵۳۲ تومانی چقدر شد؟ (۳ بهمن ۱۴۰۳) بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟ جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در مشهد اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی کیلویی ۲۵ هزار تومان عرضه بنزین سوپر در تهران و کرج (۳ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی
سرخط خبرها

معامله ارز‌های دیجیتال با تتر بهتر است یا تومان؟

  • کد خبر: ۳۱۰۰۴۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵
معامله ارز‌های دیجیتال با تتر بهتر است یا تومان؟
هر کدام از معامله‌گران در تلاش هستند تا با بهره‌گیری از تکنیک‌های مختلف و اصلاح استراتژی معاملاتی خود، به سود بیشتری دست پیدا کنند. گاهی‌اوقات یک تغییر کوچک در معاملات می‌تواند حاشیه سود را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از سوالاتی که ممکن است برای تریدر‌های ایرانی ایجاد شود، این است که معامله ارز‌های دیجیتال با تتر بهتر است یا تومان؟ مبادله رمزارز با کدام‌یک از این ارز‌ها می‌تواند سوددهی بیشتری داشته باشد؟ در ادامه، به پاسخ این سوال خواهیم پرداخت.

معامله با تتر و تومان تفاوت‌هایی اساسی با یکدیگر دارند. مزایا و معایب معامله با هر کدام از ارز‌های تتر و تومان در ادامه مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

مزایا و معایب معامله با تتر

تتر یک استیبل‌کوین است. قیمت این ارز دیجیتال همیشه با ۱ دلار آمریکا برابری می‌کند. مهم‌ترین مزایای معامله با تتر عبارت‌اند از:

ثبات بالا: باتوجه‌به این‌که قیمت تتر همیشه با ۱ دلار آمریکا برابر است و دلار آمریکا نیز یکی از ارزشمندترین ارز‌های فیات جهان به‌شمار می‌رود، ثبات بالا را می‌توان از مزایای معامله با تتر دانست.

فراگیری بالا: تقریبا تمامی صرافی‌ها در جهان از تتر پشتیبانی می‌کنند. کاربران ایرانی می‌توانند با خرید تتر در صرافی بیت ۲۴، معاملات خود با بهره‌گیری از این رمزارز را آغاز کنند.

پشتیبانی از شبکه‌های مختلف: تتر یکی از معدود ارز‌های دیجیتالی است که از شبکه‌های مختلفی پشتیبانی می‌کند. پشتیبانی از شبکه‌های مختلف باعث می‌شود تا فرآیند انجام معامله به فرآیندی آسان‌تر تبدیل شده و نیازی به انتقال توکن‌ها بین شبکه‌ها وجود نداشته باشد.

کارمزد پایین: تقریبا تمامی شبکه‌هایی که تتر از آنها استفاده می‌کند، کارمزد پایینی را برای انتقال این توکن‌ها در نظر گرفته‌اند. این امر باعث می‌شود تا حاشیه سود معامله افزایش پیدا کند.

طبیعی است که به‌غیر از مزایا، معامله با تتر معایبی را نیز به‌همراه داشته باشد. بزرگ‌ترین عیبی که درمورد معامله با تتر برای کاربران ایرانی مطرح می‌شود، این است که برای انجام معامله ابتدا باید تومان را به تتر تبدیل کرد و سپس معامله را نهایی کرد. برای مثال، قبل از خرید بیت کوین در صرافی بیت ۲۴ با استفاده از تتر، باید وجه ریالی موردنظر را به تتر تبدیل کرد و سپس معامله را به‌انجام رساند.

مزایا و معایب معامله با تومان

معامله با تومان نیز دارای مزایا و معایب به‌خصوصی است. مزایای معامله با تومان در ادامه مطرح شده‌اند.

عدم نیاز به تبدیل: کاربران ایرانی برای این‌که از صرافی‌های داخل کشور ارز دیجیتال بخرند، نیازی به تبدیل وجه ریالی خود ندارند. این صرافی‌ها تومان را به‌صورت مستقیم به ارز دیجیتال تبدیل کرده و رمزارز معادل را به ولت مشتریان خود واریز می‌کنند.

امکان استفاده مستقیم از ارز: وقتی که یکی از پایه‌های معامله در بازار ارز‌های دیجیتال، تومان باشد، درواقع می‌توان از سود به‌دست‌آمده از معامله به‌صورت مستقیم برای خرید کالا و مایحتاج روزمره استفاده کرد. درصورتی‌که تتر چنین قابلیتی را فراهم نمی‌کند.

در کنار مزایا، طبیعی است که معامله با تومان معایبی هم داشته باشد. در یک نگاه کلی، عیب بزرگ معامله با تومان، کاهش ارزش فراوانی است که ریال در برابر دلار آمریکا دارد. درواقع، دائما از حاشیه سود معامله‌گر به‌خاطر کاهش ارزش ریال، کاسته می‌شود.

کدام‌یک بهتر است؟

این‌که تتر برای معامله ارز‌های دیجیتال بهتر است یا تومان، به شرایط شخصی معامله‌گر بستگی دارد. گاهی‌اوقات وضعیتی ایجاد می‌شود که معامله با تومان، بهترین گزینه ممکن باشد؛ گاهی‌اوقات نیز تتر بهترین رمزارز پایه برای انجام معاملات است.

بااین‌حال اگر بخواهیم یک ارز را به‌عنوان بهترین ارز پایه جهت انجام معاملات ارز‌های دیجیتال معرفی کنیم، تتر را انتخاب خواهیم کرد. تتر همیشه برابر با یک دلار آمریکا است و به‌خاطر ارزش با ثباتی که دلار آمریکا دارد، تتر را می‌توان ارزی معیار دانست. ارزی که معمولا افت ارزش پیدا نکرده و به همین دلیل، اثر منفی روی معاملات نخواهد گذاشت.

منبع: رمز ارزنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->