مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها شفیعی کدکنی: تنها پاسدار فرهنگ ایرانی در یک قرن اخیر، ایرج افشار بود + فیلم
سرخط خبرها

آخرین وضعیت فرهاد فخر الدینی در بیمارستان (۲۸ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۱۲۱۴
  • ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
آخرین وضعیت فرهاد فخر الدینی در بیمارستان (۲۸ دی ۱۴۰۳)
بیماری استاد فخرالدینی می‌تواند تلنگری برای دولتمردان در توجه به دغدغه‌های فرهنگی و هنری استادی باشد که جز خیر برای موسیقی ایرانی کاری نکرده است. حضور چند وقت پیش پزشکیان در مراسم اجرای فخرالدینی، اتفاق خوبی بود و این اتفاق خوب باید با پرداختن ویژه به فرهنگ و بودجه این بخش - که گلایه اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز در پی داشت - همراه باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد فخرالدینی، استاد ارزنده موسیقی و پدر ارکستر ملی ایران، هرچند در بیمارستان بستری است، اما حالش رو به بهبودی است و همچنان در دایره زیستن و نواختن، از او باز هم خواهیم شنید.

استاد فخرالدینی که به گفته خودش، در نبودش در عرصه موسیقی، به مطالعه و نوشتن مشغول بوده، همواره منشا حیات زیبا و ماندگار موسیقی ایرانی بوده است.

حبیب صبور که از دوستان و نزدیکان فرهاد فخرالدینی است، اعلام کرد که فخرالدینی در پی پشت سر گذاشتن شرایط نامساعد جسمانی، اکنون حال بهتری دارد.

 او توضیح داد: آقای فخرالدینی اخیراً در پی یک بیماری سطحی در بیمارستان بستری شدند، ولی با پشت سر گذاشتن آن، اکنون خوب و سلامت هستند و احتمالاً شنبه از بیمارستان مرخص می‌شوند.

بیماری استاد فخرالدینی می‌تواند تلنگری برای دولتمردان در توجه به دغدغه‌های فرهنگی و هنری استادی باشد که جز خیر برای موسیقی ایرانی کاری نکرده است. حضور چند وقت پیش پزشکیان در مراسم اجرای فخرالدینی، اتفاق خوبی بود و این اتفاق خوب باید با پرداختن ویژه به فرهنگ و بودجه این بخش - که گلایه اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز در پی داشت - همراه باشد.

استاد فخرالدینی درباره وضعیت کنونی موسیقی در ایران معتقد است: «موسیقی همیشه در هر جای دنیا باید مورد حمایت باشد و بدون حمایت دولت نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد. اینکه از ارکستر ملی کناره‌گیری کردم به علت نارضایتی من بود؛ چراکه دیدم کار آن‌طور که می‌خواهم پیش نمی‌رود و مدام باید با همه در جدال باشم. از تصمیم خود ناراضی هم نیستم و توانستم در این مدت این کار را بنویسم، هرچند که نتوانستم بالای سر ارکستر باشم. دولتی‌ها نباید با موسیقیدان‌ها دربیفتند و باید احترام آنها را حفظ کنند.موسیقی در این سال‌ها نتوانسته به مقام علمی خود برسد؛ در صورتی که موسیقی یک علم است و مسئولینی که با آن مخالف هستند باید این امر را بدانند و نباید با آن دربیفتند.»

بزرگان موسیقی و هنر ایرانی، گنجینه‌هایی هستند که از هر نفس و هر لحظه بودن آنها باید بهره برد. بازگشت استاد فخرالدینی از بیماری، خبری گوارا برای اهالی فرهنگ و هنر ایرانی است.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->