بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات + تصویر فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد شمارش معکوس تنفس در مشهد | آلودگی هوای مشهد امروز به اوج رسید (۵ مرداد ۱۴۰۴) معمای قتل هولناک مادر و ۳ کودک خردسال اعترافات تکان‌دهنده زن جوان به قتل شوهر با سم موش شرایط دریافت گذرنامه اربعین برای سربازان و افراد زیر ۱۸ سال اعلام شد مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اختصاص نیمی از ظرفیت بیمارستان های مشهد برای بیماران کرونایی

  • کد خبر: ۳۱۱۵۲
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
اختصاص نیمی از ظرفیت بیمارستان های مشهد برای بیماران کرونایی
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵۰ درصد از ظرفیت تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی از اول تیرماه به درمان بیماران کرونایی اختصاص می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی اصغر انجیدنی روز شنبه در کارگروه مراقبت و درمان این بیماری افزود: پیش‌بینی در زمینه کاهش تعداد مبتلایان به کرونا در فصل گرما درست نبود و در دو هفته اخیر آمار ابتلای بیماران سرپایی و بستری در مناطق زیر پوشش این دانشگاه به طور چشمگیر افزایش یافته است.

وی ادامه داد: باید برنامه‌ریزی‌های مدون طولانی مدت برای مدیریت درمان بیماری کرونا صورت گیرد تا بتوان با کمترین آسیب از این بحران عبور کرد.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ساختمان داخلی بیمارستان امام رضا (ع) در مشهد با ظرفیت ۱۵۰ تخت بستری برای درمان بیماران کرونایی فعال شده است و بیمارستان قائم (عج) این شهر نیز مکلف شده است ۲۴ تخت بستری و هشت تخت مراقبت‌های ویژه را برای پشتیبانی بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهد.
وی افزود: در حال حاضر حداکثر ظرفیت تست کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۶۰۰ تا  ۷۰۰ فقره در روز است که باید این میزان در مدت زمان کوتاه به یک هزار فقره در روز و در آینده به دو هزار آزمایش در روز افزایش یابد.
دکتر انجیدنی انجام سی.تی.اسکن برای بیماران را از دیگر راهکارهای تشخیصی بیماری کووید ۱۹ ذکر کرد و ادامه داد: براین اساس باید زیر ساخت‌های لازم در زمینه تسهیل در ارائه خدمات فراهم شود و همچنین برای جلوگیری از انجام سی.تی.اسکن های غیر ضروری دستورالعمل‌های مورد نظر تدوین گردد.

بیمارستان امام رضا دوباره به درمان کرونا اختصاص یافت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در مراکز درمانی، تمرکز پذیرش در بیمارستان امام رضا (ع) به بیماران کرونایی اختصاص یافت.
 دکتر شاپور بدیعی افزود: تا پیش از این قرار بود که اورژانس عدالتیان از زیر بار بیماران مبتلا به کرونا خارج شود اما با توجه به افزایش موارد ابتلا و جلوگیری از ایجاد دغدغه بین هموطنان، در شرایط فعلی مقرر شد بیمارستان امام رضا (ع) پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را در اولویت قرار دهد و در بیمارستان قائم (عج) نیز تمرکز بر ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی باشد.
وی ادامه داد: بر این اساس دو مرکز درمانی اصلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با برنامه ریزی های مناسب به بیماران کرونایی و غیر کرونایی اختصاص یافت تا هیچ یک از گروه ها دچار خلل در روند درمان نشوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دیگر مراکز درمانی نیز ۵۰ درصد از ظرفیت خود را به بیماران غیر کرونایی اختصاص داده و باقی ظرفیت را برای استفاده در شرایط ضروری خالی نگه خواهند داشت.
وی با تاکید بر اینکه بیمارستان شریعتی مشهد همچنان مرکز ارجاع بیماران کرونایی خواهد بود افزود: امیدواریم با همکاری مردم به زودی بیماران کرونایی بستری در مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد کاهش یابد.
دکتر بدیعی مهمترین نکته در پیشگیری از بیماری کرونا را شامل حفظ بهداشت‌فردی، شستن دست‌ها و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی عنوان کرد.

حدود ۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه جمعیت استان توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شود.

هم اکنون ۶۰ بیمارستان در استان خراسان رضوی در بخش خصوصی و دولتی فعالیت دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->