برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد
سرخط خبرها

اختصاص نیمی از ظرفیت بیمارستان های مشهد برای بیماران کرونایی

  • کد خبر: ۳۱۱۵۲
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
اختصاص نیمی از ظرفیت بیمارستان های مشهد برای بیماران کرونایی
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵۰ درصد از ظرفیت تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی از اول تیرماه به درمان بیماران کرونایی اختصاص می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی اصغر انجیدنی روز شنبه در کارگروه مراقبت و درمان این بیماری افزود: پیش‌بینی در زمینه کاهش تعداد مبتلایان به کرونا در فصل گرما درست نبود و در دو هفته اخیر آمار ابتلای بیماران سرپایی و بستری در مناطق زیر پوشش این دانشگاه به طور چشمگیر افزایش یافته است.

وی ادامه داد: باید برنامه‌ریزی‌های مدون طولانی مدت برای مدیریت درمان بیماری کرونا صورت گیرد تا بتوان با کمترین آسیب از این بحران عبور کرد.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ساختمان داخلی بیمارستان امام رضا (ع) در مشهد با ظرفیت ۱۵۰ تخت بستری برای درمان بیماران کرونایی فعال شده است و بیمارستان قائم (عج) این شهر نیز مکلف شده است ۲۴ تخت بستری و هشت تخت مراقبت‌های ویژه را برای پشتیبانی بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهد.
وی افزود: در حال حاضر حداکثر ظرفیت تست کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۶۰۰ تا  ۷۰۰ فقره در روز است که باید این میزان در مدت زمان کوتاه به یک هزار فقره در روز و در آینده به دو هزار آزمایش در روز افزایش یابد.
دکتر انجیدنی انجام سی.تی.اسکن برای بیماران را از دیگر راهکارهای تشخیصی بیماری کووید ۱۹ ذکر کرد و ادامه داد: براین اساس باید زیر ساخت‌های لازم در زمینه تسهیل در ارائه خدمات فراهم شود و همچنین برای جلوگیری از انجام سی.تی.اسکن های غیر ضروری دستورالعمل‌های مورد نظر تدوین گردد.

بیمارستان امام رضا دوباره به درمان کرونا اختصاص یافت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در مراکز درمانی، تمرکز پذیرش در بیمارستان امام رضا (ع) به بیماران کرونایی اختصاص یافت.
 دکتر شاپور بدیعی افزود: تا پیش از این قرار بود که اورژانس عدالتیان از زیر بار بیماران مبتلا به کرونا خارج شود اما با توجه به افزایش موارد ابتلا و جلوگیری از ایجاد دغدغه بین هموطنان، در شرایط فعلی مقرر شد بیمارستان امام رضا (ع) پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را در اولویت قرار دهد و در بیمارستان قائم (عج) نیز تمرکز بر ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی باشد.
وی ادامه داد: بر این اساس دو مرکز درمانی اصلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با برنامه ریزی های مناسب به بیماران کرونایی و غیر کرونایی اختصاص یافت تا هیچ یک از گروه ها دچار خلل در روند درمان نشوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دیگر مراکز درمانی نیز ۵۰ درصد از ظرفیت خود را به بیماران غیر کرونایی اختصاص داده و باقی ظرفیت را برای استفاده در شرایط ضروری خالی نگه خواهند داشت.
وی با تاکید بر اینکه بیمارستان شریعتی مشهد همچنان مرکز ارجاع بیماران کرونایی خواهد بود افزود: امیدواریم با همکاری مردم به زودی بیماران کرونایی بستری در مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد کاهش یابد.
دکتر بدیعی مهمترین نکته در پیشگیری از بیماری کرونا را شامل حفظ بهداشت‌فردی، شستن دست‌ها و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی عنوان کرد.

حدود ۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه جمعیت استان توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شود.

هم اکنون ۶۰ بیمارستان در استان خراسان رضوی در بخش خصوصی و دولتی فعالیت دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->