پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازار پرالتهاب نهاده‌های دامی در انتظار ارز ۴۲۰۰ تومانی

  • کد خبر: ۳۱۱۵۳
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
بازار پرالتهاب نهاده‌های دامی در انتظار ارز ۴۲۰۰ تومانی
مادامی که ارز به‌موقع و به قیمت مصوب در اختیار واردکنندگان نهاده‌های دامی قرار نگیرد، هیچ راه‌حلی برای این بازار نمی‌توان پیشنهاد کرد.
طنین همتی/ شهرآرانیوز، مسئول فنی اتحادیه شرکت‌های تعاونی کشاورزی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان خراسان رضوی با بیان این مطلب درباره بازار پرفرارونشیب این روز‌های نهاده‌های دامی و به‌تبع آن افزایش قیمت اقلام پروتئینی گفت: از عمده‌ترین دلایل افزایش قیمت بازار آزاد، کمبود نهاده‌ها و عرضه نکردن به‌موقع نهاده‌های پشتیبانی امور دام بود. از واردکنندگان که پیگیری کردیم، آن‌ها اذعان کردند حجم نهاده‌ها در ورودی‌های کشور‌ها زیاد و انبار‌ها پر است. اما به‌دلیل تخصیص ندادن ارز مبادله‌ای به نهاده‌ها، نمی‌توانیم آن‌ها را ترخیص کنیم.

مهدی لقمانی با بیان اینکه در خردادماه ۹۸ کنسانتره دامی ۲۱۸۰ تومان بوده که اکنون همین محصول با افزایش ۷۰۰ تومانی ۲۷۶۰ تومان رسیده است، ادامه داد: قیمت روز کنجاله سویا ۵۸۰۰ تومان، قیمت جو داخلی ۱۹۰۰ و قیمت ذرت ۲۴۰۰ تومان روبه‌بالاست که با این افزایش قیمت نهاده‌ها، به‌ناچار افزایش محصولاتی مثل کنسانتره دام و طیور را شاهد هستیم که این‌ها در مجموع در محصولات پروتئینی مثل گوشت گوسفند، گوساله و همچنین شیر و تخم‌مرغ تأثیر گذاشته است.

وی افزود: نتیجه افزایش قیمت نهاده‌ها باعث شده است محصول خوراک دام و طیور افزایش قیمت داشته باشد که ریشه اصلی آن هم تخصیص ندادن ارز به نهاده‌های وارداتی و کاهش نهاده‌ها در بازاراست.

وی بیان کرد: مساعدت‌هایی از سوی وزیر مربوط انجام شده است که سامانه‌ای جایگزین سامانه بازارگاه نهاده‌های کشاورزی شود تا راحت‌تر بتوانند نهاده‌ها را عرضه کنند و هرچه سریع‌تر با قیمت مصوب به دست دامداران برسد.

وی تأکید کرد: تولیدکنندگان اکنون در معذوریت هستند و خوراک مورد نیاز دامشان به حد کافی و در زمان مشخص تأمین نمی‌شود و اگر هم تأمین شود، قیمتش با قیمت فروش آن در بازار هم‌خوانی ندارد. نمی‌توان گفت قیمت‌های موجود دربازار پایین است، اما خوب با هزینه‌های پرورش دام هم‌خوانی ندارد و اگر قرار باشد به همین منوال ادامه‌دار باشد، صنعت دامداری دچار مشکل بزرگی به‌ویژه در بخش تولیدات طیور مثل گوشت مرغ و تخم‌مرغ خواهد شد.

وی درباره راهکار پیش رو در شرایط کنونی ادامه داد: مادامی که ارز به‌موقع و به قیمت مصوب در اختیار واردکنندگان قرار نگیرد، ما هیچ راه‌حلی را نمی‌توانیم پیشنهاد دهیم. راه‌حل زمانی است که مسئولان دولتی ما توانایی ارائه راهکار داشته باشند. وقتی اعلام می‌شود برای ارز واردات در تنگنا و محدویت هستند، نمی‌شود راهکاری ارائه داد.

وی گفت: پیشنهاد دادیم که باید از ذخیره راهبردی پشتیبانی امور دام بهره ببریم که گفته شده برای شرایط حادتر است. به‌نظر این شرایط هم کم از شرایط حاد ندارد. اکنون که تورم ۴۰ درصدی را در جامعه تجربه می‌کنیم، باید از ذخیره راهبردی استفاده شود. ضمن اینکه اگر قرار باشد محصولات در هوای گرم انبار‌ها نگهداری شود و دچار آفت و کپک‌زدگی شود و بعد آن‌ها را روانه بازار کنیم، این محصول آلوده سلامت غذایی جامعه را به خطرمی‌اندازد.

وی ادامه داد: توصیه ما این است از ذخیره راهبردی استفاده شود یا اینکه به هر نحوی که می‌توانند ارز مبادله‌ای به محصولات وارداتی اختصاص داده شود تا قیمت‌ها کاهش یابد.
 
لقمانی افزود: اکنون قیمت جو، ذرت و سویا که ۳ نهاده اصلی است، در بازار آزاد خیلی زیاد شده است و به‌تبع قیمت‌های کنسانتره دامی هم افزایش داشته است که باید حتما از سوی وزارت کشاورزی مدیریت شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->