نگاهی به چگونگی ضرب سکه در شصتمین سالگرد انحلال ضراب‌خانه شاهنشاهی | «چرخ سکه» در ایران قاجاری درد‌های شکمی همیشه منشأ گوارشی ندارند و گاهی خطرناک‌اند | درددل‌های غریبه و آشنا ناهید هم خدایی داشت چرا ایران با افزایش شیوع دیابت روبه‌رو است؟ افزایشی شدن نرخ باروری در ۱۵ استان کشور نوزادان متولد شده در سال ۱۴۰۳ بیشتر دختر بودند یا پسر؟ بهترین پرهیز غذایی برای سالمندان چیست؟ صدور هشدار هواشناسی درخصوص تشدید بارش برف در خراسان رضوی و ۱۶ استان دیگر (۳۰ دی ۱۴۰۳) ۶۲۶ پرونده قاچاق در خراسان رضوی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است افزایش حیوان‌گزیدگی در خراسان‌رضوی گزارشی از مصرف گاز ادارات و کم وکیف تشویق های ریالی مشترکان خوش مصرف | بستانکاری روی پدال «گاز» برگزاری «هفته علم ایران و عراق» فرصت طراحی همکاری‌های علمی بلندمدت میان دو کشور است جریمه ۹ میلیارد ریالی برای قاچاقچی گوشت در تایباد آیا آموزش‌دهندگان سوادآموزی حق‌التدریس می‌شوند؟ حقوق بازنشستگان کشوری بدون اعمال متناسب‌سازی و با کمی تأخیر واریز شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) چرا آلودگی هوا در کلان شهر‌های ایران کاهش نمی‌یابد؟ رشد سالانه آمار مرگ‌‌ومیرهای ناشی از آلودگی هوا در مشهد | هوای نفس‌گیر؛ ۲۷۰۲  نفر قربانی، ۵۲  همت خسارت برنامه اجرایی همکاری‌های علمی ایران و عراق امضا شد چرا ایران با افزایش شیوع دیابت روبه‌رو است؟ زمان طلایی درمان سکته مغزی سه ساعت ابتدایی است  افزایش ابتلا به سرطان پستان در زنان پیش از ۵۰ سالگی محکومیت ۶۲ میلیاردی برای عرضه ۳۱۰ کیلوگرم زعفران تقلبی در مشهد (۳۰ دی ۱۴۰۳) قالیباف: حقوق بازنشستگان اولویت مجلس است  | دولت ملزم به اجرای کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است تلاش حقوقی ایران برای بازپس‌گیری سکه‌های تاریخی حراج‌شده در آمریکا به کجا رسید؟ آمادگی کامل ایران در جذب دانشجویان عراقی استاندار خراسان رضوی: استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای تأمین پایدار آب مشهد ضروری است آلودگی هوا، عامل رشد آمار ابتلا به بیماری‌های ریوی، سرطان و سکته مغزی در سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (یکشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۳) | آغاز بارش پراکنده باران از فردا قانون هوای پاک را چه‌کسی باید اجرا کند؟ | ردّپای خودروسازان همچنان پررنگ در آلودگی سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران منصوب شد چالش‌ها و فرصت‌های توسعه گردشگری خانوادگی در ایران
سرخط خبرها

آیا آموزش‌دهندگان سوادآموزی حق‌التدریس می‌شوند؟

  • کد خبر: ۳۱۱۵۳۵
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
آیا آموزش‌دهندگان سوادآموزی حق‌التدریس می‌شوند؟
معاون وزیر و رئیس نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش گفت: حق‌التدریس‌ شدن آموزش‌دهندگان نهضت سوادآموزی تصویب شد و سال تحصیلی آینده می‌توانند به عنوان حق‌التدریس در مدرسه‌ها فعالیت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالرضا فولادوند در آیین تجلیل از فعالان عرصه سوادآموزی استان سمنان اظهار کرد: تبدیل وضعیت آموزش‌دهندگان نهضت سوادآموزی با اهتمام پس از حق‌التدریسی پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه نرخ باسوادی در طول پیروزی انقلاب اسلامی ۴۵ درصد افزایش یافت و میانگین سواد در بین جمعیت زده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال به حدود ۹۸ درصد رسید، عنوان کرد: آموزش مهارت خواندن و نوشتن به عنوان یکی از رسالت‌های نهضت سوادآموزی با اهتمام پیگیری می‌شود. در اوایل قرن بیستم به فردی با سواد گفته می‌شد که دارای ۱۲ مهارت در زمینه‌های مختلف مانند برقراری ارتباط عاطفی با خانواده و دوستان، مدیریت انرژی، آشنایی با قومیت‌ها و مذهب‌ها و احترام به آنان و سبک زندگی باشد.

رئیس نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: به‌روزرسانی مهارت‌های فردی و اجتماعی از نیاز‌های ضروری فرد باسواد در جامعه کنونی است. تغییر در خود با فراگیری ۱۲ مهارت تعریف جدید از سواد در جامعه کنونی آغاز می‌شود که در آموزش و پرورش این مهارت‌ها در قالب ۶ ساحت تعریف شد.

فولادوند با اشاره به اینکه سال تحصیلی آینده سوادآموزی در مدرسه در نوبت مقابل و زیرنظر مدیر آموزشگاه پیگیری می‌شود، تصریح کرد: ارایه آموزش همگانی و آموزش نیاز‌های شخصی، مهارتی و اجتماعی در قالب سوادآموزی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اساسنامه سازمان سوادآموزی مربوط به سال ۱۳۶۳ بود که بازنگری شد. اکنون ماموریت‌های این حوزه در حال تغییر و حرکت به سمت تعریف‌های جدید است و این رویکرد با همراهی کارکنان محقق می‌شود. ارایه آموزش و آگاهی‌بخشی به جامعه از آموزش‌ها و مهارت‌ها در ماموریت جدید نهضت سوادآموزی هدفگذاری شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->