به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالرضا فولادوند در آیین تجلیل از فعالان عرصه سوادآموزی استان سمنان اظهار کرد: تبدیل وضعیت آموزشدهندگان نهضت سوادآموزی با اهتمام پس از حقالتدریسی پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه نرخ باسوادی در طول پیروزی انقلاب اسلامی ۴۵ درصد افزایش یافت و میانگین سواد در بین جمعیت زده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال به حدود ۹۸ درصد رسید، عنوان کرد: آموزش مهارت خواندن و نوشتن به عنوان یکی از رسالتهای نهضت سوادآموزی با اهتمام پیگیری میشود. در اوایل قرن بیستم به فردی با سواد گفته میشد که دارای ۱۲ مهارت در زمینههای مختلف مانند برقراری ارتباط عاطفی با خانواده و دوستان، مدیریت انرژی، آشنایی با قومیتها و مذهبها و احترام به آنان و سبک زندگی باشد.
رئیس نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: بهروزرسانی مهارتهای فردی و اجتماعی از نیازهای ضروری فرد باسواد در جامعه کنونی است. تغییر در خود با فراگیری ۱۲ مهارت تعریف جدید از سواد در جامعه کنونی آغاز میشود که در آموزش و پرورش این مهارتها در قالب ۶ ساحت تعریف شد.
فولادوند با اشاره به اینکه سال تحصیلی آینده سوادآموزی در مدرسه در نوبت مقابل و زیرنظر مدیر آموزشگاه پیگیری میشود، تصریح کرد: ارایه آموزش همگانی و آموزش نیازهای شخصی، مهارتی و اجتماعی در قالب سوادآموزی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ دنبال میشود.
وی خاطرنشان کرد: اساسنامه سازمان سوادآموزی مربوط به سال ۱۳۶۳ بود که بازنگری شد. اکنون ماموریتهای این حوزه در حال تغییر و حرکت به سمت تعریفهای جدید است و این رویکرد با همراهی کارکنان محقق میشود. ارایه آموزش و آگاهیبخشی به جامعه از آموزشها و مهارتها در ماموریت جدید نهضت سوادآموزی هدفگذاری شده است.
منبع: ایرنا