حکم قصاص مشروط برای زن معتاد شوهرکش صادر شد مرگ سالانه ۵۸ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا| مشهدی‌ها در سال ۳۳۵ روز هوای آلوده‌تر از استاندارد‌های جهانی را تنفس کردند سالانه دو میلیون چینی می‌توانند به ایران سفر کنند دستگیری خانم دکتر قلابی حین انجام لیپوساکشن در منزل بیمار! گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه
سرخط خبرها

شرایط بازگشایی مدارس اعلام شد+ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۱۶۴
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱
شرایط بازگشایی مدارس اعلام شد+ویدئو
معاون وزیر آموزش و پرورش شرایط بازگشایی مدارس را اعلام کرد.

جانقربان-دکتر سیدجواد حسینی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: ۳ سناریو برای بازگشایی مدارس در حالت سفید، زرد و قرمز در نظر گرفته شده است که بنا به شرایط، این سناریوها اجرا خواهد شد.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه جامعه به دوران کرونا پرتاب شد، گفت: آموزش و پرورش و جامعه ناگهان به دوران کرونا پرتاب شدند و هیچ‌کسی آمادگی این شرایط را نداشت، اما خوشبختانه سریع‌ترین و سنجیده‌ترین واکنش برای امر آموزش اتفاق افتاد و بعد گذشت ۳ روز، آموزش در شبکه‌های صداوسیما آغاز شد.

 

وی با بیان اینکه بر اساس اظهار رئیس جمهور مدارس از ۱۵ شهریورماه آغازبه‌کار خواهند کرد، افزود: مبنای نظری بازگشایی مدارس در ایام کرونا روش پسابرنامه‌ریزی با ۲ رویکرد برنامه‌ریزی فرض بنیاد و ادامه داشتن شرایط آموزش در هر شرایطی و داشتن سناریو برای آن شرایط و رویکرد تکنیک پابرجا است.

 

این مقام مسئول در آموزش و پرورش اظهار کرد: در شرایط سفید راهبرد آموزش و پرورش راهبرد سایر ایام همراه با استفاده از فناوری‌های نوین به‌عنوان آموزش مکمل و مقوم است.

 

وی گفت: در شرایط زرد، راهبرد آموزش و پرورش راهبرد ترکیبی شامل حضور در مدرسه با پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از فضای مجازی و بستر شبکه شاد و تلویزیون است.

 

حسینی تصریح کرد: در شرایط وضعیت قرمز کرونا تمام آموزش‌ها از بستر شبکه شاد، آموزش‌های تلویزیونی و بسته‌های آموزشی ارائه خواهد شد.

 

 

سلامت دانش‌آموزان، محور فعالیت مدارس
وی با اشاره به اینکه سلامتی دانش‌آموزان اولویت دارد، اظهار کرد: در مربع سلامت، روابط اجتماعی، شرایط اقتصادی و اشتغال و آموزش، سلامت را در مرکز قرار می‌دهیم و آموزش و روابط اجتماعی و اقتصادی را متناسب با این موضوع تعادل‌سازی خواهیم کرد.

 

معاون وزیر با بیان اینکه آموزش مسائل بهداشتی به دانش‌آموزان، معلمان، والدین و آماده‌سازی مدارس باید در دستورکار تمام ادارات قرار گیرد، افزود: مدیران مدارس علاوه بر مدیریت مدرسه فیزیکی، مدیریت مدرسه مجازی را هم برعهده دارند و مدیران باید علاوه بر ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه ستاد، نظارت کامل بر ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه شاد را نیز انجام دهند.

 

حسینی با تأکید بر اینکه در هر شرایطی اهداف و مأموریت آموزش و پرورش تغییر نخواهد کرد، افزود: مدیران باید خود را برای تمام شرایط آماده کنند تا به سرعت در تغییر شرایط بتوانند راهبردها را تغییر دهند.

 

وی افزود: آموزش نکات فناوری به معلمان برای استفاده بهینه از شبکه شاد، شناسایی دانش‌آموزان که به شبکه شاد متصل نیستند و ارائه راهکارهای جایگزین برای آنان از جمله نکاتی است که مدیران ادارات و مدارس باید مدنظر قرار دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->