انسیه معین در گفتوگو با شهرآرانیوز در خصوص راهاندازی نخستین سامانه تخصصی و جامع اعلام بار ریلی کشور گفت: برای اولین بار در کشور سامانه تخصصی و جامع اعلام بار ریلی را طراحی کردیم. هدف ما از طراحی این سامانه گردش بهینه واگن و افزایش بهرهوری آن است.
وی ادامه داد: اینکه گاها اعلام میشود با کمبود واگن در کشور مواجهیم به دلیل عدم وجود سامانهای است که بتواند مدیریت تقاضا نماید و نبودن این سامانه، بالا بودن قیمتها و دسترسیهای ناعادلانه به واگن بوده است که بار صاحبان بار به دلیل کمبود واگن با مشکل در جابجایی مواجه میشود و متقاضایان مجبورند با قیمتهای بالاتری واگن تهیه کنند.
مدیرعامل شرکت راهبری لجستیک معینژاو ایرانیان بیان کرد: این سامانه دسترسی عادلانه واگن با قیمت رقابتی را ایجاد کرده است که قابلیت برنامهریزی حمل ریلی را نیز دارد. این سامانه به صرفهترین قیمتها را برای بازرگانان در نظر گرفته است.
معین خاطرنشان کرد: این سامانه فرصت را به صاحبین واگن نیز میدهد تا در بهترین حالت ممکن، بار مورد نظر خود را دریافت نمایند و سرعت بازرگانی را افزایش دهند. همچنین افزایش سرعت تجاری چرخش واگن، افزایش بهرهوری بازرگانی واگن و قابلیت برنامهریزی حمل ریلی را از طریق این سامانه فراهم کردهایم.
وی افزود: صاحبین کالا و صاحبین واگن میتوانند با مراجعه به سامانه railcargo.ir نیازهای خود را برطرف کنند. امید است این سامانه بتواند حمل و نقل ریلی در بخش خصوصی را نیز تسهیل نماید.
مدیرعامل شرکت راهبری لجستیک معینژاو ایرانیان با اشاره به اینکه مشابه این سامانه را در کشور تا کنون نداشتهایم تصریح کرد: شاید برای بار جادهای سامانههای دیگری وجود داشته باشند، ولی این سامانه، سامانه جامع اعلام بار ریلی کشور است، اما تا به حال سامانهای با این عنوان و کارایی برای بخش ریلی نداشتیم.
معین گفت: شرکت راهبری لجستیک هوشمند معینژاو ایرانیان برای اولین بار این سامانه را طراحی کرده است. ضمن اینکه بیش از یک سال پیش با اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی تفاهمنامهای منعقد کردیم جهت حمایت، معرفی و استفاده اتحادیه صادرکنندگان از این سامانه.
وی اضافه کرد: تحلیل و مطالعات این سامانه به گونهای پیشرفته است که تمام نیازها در بخش ریلی کشور دیده شده است. یعنی هر یک از برنامهنویسهای ما از فرایندهای لجستیکی به صورت دقیق آگاهی دارند. این سامانه به صورت تخصصی فقط بر اساس نیازهای صاحبین بار و واگن در حوزه ریلی طراحی شده است.
معین بیان کرد: مدیران راهآهن و انجمن شرکتهای حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته کشور نیز به دلیل اینکه تا کنون چنین سامانهای نداشتیم از راهاندازی این سامانه استقبال کردند. انشالله در آینده بتوانیم حمایتهای بیشتری از سایر ارگانها نیز داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت راهبری لجستیک معینژاو ایرانیان عنوان کرد: تمام استانداردهای فنی و تخصصی حوزه حمل ونقل در این سامانه در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: این سامانه صرفا نیازهای داخل را مرتفع نمیکند و از آنجا که تمام استانداردها را در نظر گرفتهایم یک سامانه بینالمللی محسوب میگردد که مشارکت در توسعه آن در حوزه کشورهای CIS نیز آغاز شده است و اتصال به شرکاء تجاری منطقهای میتواند شرایط مطلوب تری برای فعالین اقتصادی خصوصا صادر کنندگان را فراهم سازد.