راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

افزایش قیمت دارو؛ راهکار بیمه‌ها برای عبور از ناترازی

  • کد خبر: ۳۱۱۹۵۱
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۴
افزایش قیمت دارو؛ راهکار بیمه‌ها برای عبور از ناترازی
عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، از عملکرد بیمه‌ها در کاهش بسته‌های خدمتی که منجر به افزایش قیمت دارو شده است، انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی احمدی گفت: متأسفانه به دلیل اینکه هزینه‌های بیمه‌ها بیش از درآمدشان است، شاهد بروز ناترازی و ناهماهنگی بین هزینه‌ها و درآمد‌های بیمه‌ها هستیم.

وی با انتقاد از رفتار بیمه‌ها برای برون رفت از ناترازی که ایجاد شده است، افزود: بیمه‌ها به سمت کوچک کردن بسته‌های خدمت می‌روند که اشکال ایجاد می‌کند و دارو‌هایی که تحت پوشش قرار دارد، کمتر می‌شود یا سقف تعهدات را پایین می‌آورند که بتوانند این ناترازی را جبران کنند که موجب می‌شود پرداخت از جیب بیمار افزایش پیدا کند.

احمدی ادامه داد: در طرح دارویار عنوان شد نباید پرداخت از جیب بیمار افزایش پیدا کند، در حالی که میانگین پرداختی از جیب بیمار در کل حوزه سلامت بالای ۵۰ درصد است که زیبنده نظام سلامت ما نیست. زیرا، در دنیا ۱۵ تا ۲۰ درصد پرداختی از جیب بیمار قابل قبول است.

عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران، با طرح این سوال که چرا باید پرداخت از جیب بیماران افزایش پیدا کند، گفت: ناترازی‌ها در بخش هزینه و درآمد بیمه‌ها، باعث شده بیمه‌ها هم به این سمت بروند که پرداختی از جیب بیمار افزایش یابد، ضمن اینکه برخی از دارو‌ها افزایش قیمت پیدا کرده‌اند.

احمدی در خصوص افزایش قیمت برخی اقلام دارویی، اظهار داشت: بیمه‌ها اعلام کردند سازمان غذا و دارو به ما اعلام نکرده و مدتی از افزایش قیمت‌ها می‌گذرد ولی هنوز در سایت سازمان‌های بیمه‌گر اعمال نشده است. توصیه می‌کنیم سازمان‌های بیمه گر و سازمان غذا و دارو با هم لینک شوند و به محض اینکه دارویی افزایش قیمت دارد بیمار از جیبش پرداخت نکند و جزو تعهدات سازمان‌های بیمه‌گر باشد.

وی افزود: متأسفانه سازمان‌های بیمه گر، علاوه بر اینکه در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها تعلل دارند و ترک فعل می‌کنند؛ با کوچک کردن بسته‌های خودشان و عدم پوشش برخی دارو‌ها باعث شدند پرداختی از جیب بیمار افزایش پیدا کند که زنگ خطری برای نظام سلامت است که امیدواریم مسئولین به این امر توجه کنند.

احمدی با عنوان این مطلب که ناترازی یکباره اتفاق نیفتاده است، گفت: زنگ خطر آن از یکی دو سال پیش به صدا در آمده و مسئولین باید در خصوص به وجود آمدن ناترازی هشدار می‌دادند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۱ که طرح دارویار کلید خورد، اجرای آن روز به روز بدتر می‌شود.

عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: دارویار فوق العاده بود، اما اهمال کاری و عدم نظارت و تصمیمات نادرست، باعث شد زنجیره تأمین دارو دچار بحران شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->