تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌ و حرفه‌ای رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد: بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن اطلاعیه وزارت بهداشت درباره آمار مرگ‌ومیر کودکان بر اثر آلودگی هوا پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ۷ استان از امروز بارانی و خنک می‌شوند تأمین محصولات ایمن برای بیماران سلیاکی کمبود ماما در پایگاه‌های بهداشتی مشهد آیا مصرف شیر مادر باعث افزایش زردی نوزاد می‌شود؟ چگونه دلستر می‌تواند به پرپشت شدن مو کمک کند؟ ابراز نگرانی تأمین اجتماعی از روند رو‌به افزایش بازنشستگی‌های زودهنگام در مشاغل سخت و زیان‌آور فشار خون بالا و دیابت در مردان کُشنده‌تر است حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات
سرخط خبرها

کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟

  • کد خبر: ۳۱۲۴۰۶
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟
خبر افزایش قیمت ۳۷۰ قلم دارو در روز‌های اخیر، نگرانی‌هایی برای برخی بیماران ایجاد کرده، اما رئیس انجمن داروسازان تهران می‌گوید این افزایش قیمت عمدتاً شامل دارو‌های تزریقی و شیاف‌ها بوده و شامل داروی بیماران خاص نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بهمن صبور، اظهار کرد: افزایش قیمت دارو برای کمتر از ۲۰ درصد از بازار دارویی اعمال شده که بیش از ۹۵ درصد آنها دارو‌های تزریقی، آمپول‌ها و شیاف‌ها بوده است که عمدتاً در بیمارستان‌ها استفاده و در هزینه‌های گلوبال بیماران بستری لحاظ می‌شوند و اگر بیمه‌ها این دارو‌ها را تحت پوشش قرار دهند میزان پرداخت از جیب مردم افزایش نخواهد یافت.

عبده زاده، رئیس سندیکای صنایع دارو‌های انسانی با اشاره به قیمت‌گذاری دستوری دارو‌ها طی سالیان اخیر می‌گوید: این وضعیت در کنار مشکلات نقدینگی صنعت دارو به دلیل اجرای دارویار، به جایی رسید که دیگر امکان تولید بسیاری از اقلام دارویی وجود نداشت.

پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو نیز افزایش قیمت ۳۷۰ قلم دارو - معادل ۱۰ درصد از بازار دارویی کشور- را اصلاح قیمت برخی اقلام دارویی خواند و ابراز کرد که "عمده دارو‌هایی که مشمول افزایش قیمت شده‌اند، دارو‌های بیمارستانی هستند که در هزینه‌های بستری افراد و با پوشش بیمه‌ای محاسبه می‌شوند. "

وی همچنین افزوده است که "اگرچه درصد افزایش قیمت به ظاهر بالا به نظر می‌رسد، اما در مقایسه با تورم کشور، رقم مطلق آن چندان بالا نیست. "

بهمن صبور افزود: افزایش قیمت دارو‌ها اگرچه ممکن است زیاد به نظر برسد، اما به لحاظ ریالی میزان افزایش قیمت، چشمگیر نخواهد بود برای مثال اگرچه گفته می‌شود قیمت دارو ۳۰۰ درصد رشد داشته، اما قیمت یک قلم آمپول ممکن است از ۷ هزار تومان به کمتر از ۲۰ هزار تومان رسیده باشد که باز هم عدد زیادی نیست، اما نیاز به افزایش حمایت‌های بیمه‌ای دارد.

بیماران خاص نگران نباشند

رئیس انجمن داروسازان تهران خاطرنشان کرد: افزایش قیمت دارو فعلاً شامل دارو‌های بیماران خاص نشده است و بنابراین نگرانی از جهت افزایش قیمت دارو برای این بیماران وجود ندارد.

افزایش قیمت برخی دارو‌ها با هدف جلوگیری از توقف تولید

ظفرقندی، وزیر بهداشت درباره افزایش قیمت برخی اقلام دارویی گفته است: «حدود ۱۰ درصد از اقلام دارویی باید اصلاح قیمت می‌شدند و تولید آنها برای تولیدکننده زیان‌ده بود. بر همین اساس اقدامات لازم برای اصلاح قیمت این دارو‌ها انجام شد تا تولید کننده بتواند تولید داشته باشد.»

وی همچنین درباره نگرانی مردم از افزایش هزینه‌های درمان افزود: «دارو‌هایی که اصلاح قیمت شده‌اند اغلب تزریقی و پماد‌های استریل هستند که جنبه مصرف دائمی و عمومی ندارند و حدود ۸۰ درصد دارو‌های تزریقی، بیمارستانی هستند و به محض تجویز و مصرف در صورت حساب بیمارستان توسط بیمه پرداخت می‌شوند.»

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->