۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رابطه پنهانی با مرد مسافرکش برای انتقام‌گرفتن از شوهر خیانت‌کار

  • کد خبر: ۳۱۲۶۳۵
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
رابطه پنهانی با مرد مسافرکش برای انتقام‌گرفتن از شوهر خیانت‌کار
از روزی که فهمیدم همسرم به من خیانت کرده و پنهانی با زن دیگری به طور موقت ازدواج کرده است، من هم در کشاکش طلاق با یک راننده مسافرکش آشنا شدم و با او رابطه برقرار کردم، اما در این میان من هم اشتباه شوهرم را تکرار کردم.

به گزارش شهرآرانیوز، این‌ها بخشی از اظهارات زن ۳۸ ساله‌ای است که با شکایت شوهر ۲۸ساله اش به مرکز انتظامی احضار شده بود. این زن جوان که ادعا می‌کرد به خاطر کتک‌های همسرش امنیت جانی ندارد، درباره سرگذشت خود به کارشناس اجتماعی کلانتری طبرسی شمالی مشهد گفت:پدرم مردی کارگر بود که از عهده مخارج زندگی برنمی آمد و دو برادرم به هزینه‌های زندگی ما کمک می‌کردند ولی اخلاقی خشک ورفتاری متعصبانه داشتند تا جایی که حتی اجازه نمی‌دادند من به تنهایی از خانه خارج شوم یا به مدرسه بروم.

آن‌ها حتی مرا کتک می‌زدند و سپس ادعا می‌کردند خودمان می‌دانیم کار اشتباهی نکرده‌ای! ولی به خاطرآن که یک وقت چنین اشتباهی را انجام ندهی کتک خورده‌ای! از سوی دیگر دو خواهرم که ازدواج کرده بودند در نابسامانی و آشفتگی خانوادگی به سر می‌بردند چرا که شوهر یکی از آن‌ها فوت کرده و دیگری هم خواهرم را رها و با زن دیگری ازدواج کرده بود.

در واقع هر دو نفر آن‌ها در زندگی شکست خورده بودند و من نیز در شرایط سختی به سر می‌بردم. در یکی از همین روز‌ها خواهر بزرگ ترم با مرد دیگری ازدواج کرد و از او صاحب یک فرزند شد. در این میان من به همراه خانواده‌ام به دیدار فرزند خواهرم رفته بودیم که مادر شوهر خواهرم مرا دید و برای ازدواج با پسر برادرش پیشنهاد کرد، اما او مرا نپذیرفت و مدعی شد نمی‌تواند با دختر ۱۵ ساله ازدواج کند ولی برادر کوچک‌تر او راضی شد تا با من ازدواج کند.

من هم که آرزو داشتم روزی از سخت گیری‌های رفتاری برادرانم فرارکنم و از محیط آشفته خانواده خودمان دور شوم، بلافاصله پیشنهاد کریم را پذیرفتم و باهم ازدواج کردیم. اما کریم آن پسری نبود که من در رویاهایم دنبال ازدواج با او بودم. با آن که در طبقه پایین منزل مادر شوهرم زندگی می‌کردیم ولی مدام مرا کتک می‌زد و سرزنشم می‌کرد. با وجود این زمانی که فرزند دومم به دنیا آمده بود ناگهان یک روز زن جوانی به در منزلمان آمد و با سر وصدا و توهین خودش را همسر کریم معرفی کرد.

 آن شب وقتی همسرم به خانه آمد و ماجرا را فهمید، خیلی خونسرد ادعا کرد مدتی آن زن را به عقد موقت خودش درآورده است. اگر چه چند روز بعد کریم سوگند خورد که آن زن را طلاق داده است ولی بازهم با رفتار‌های مشکوکش چندبار مچ او را گرفتم و فهمیدم به من خیانت می‌کند. به همین دلیل تقاضای طلاق دادم و به خانه پدرم رفتم.درکشاکش ماجرای طلاق روزی با یک راننده مسافربر درددل کردم و این گونه رابطه من و قدیر آغاز شد ولی مدتی بعد در حالی با شوهرم آشتی کردیم که او متوجه رابطه غیراخلاقی من با قدیر شد و نتوانست خیانت مرا تحمل کند به همین دلیل مرا طلاق داد و من هم به عقد موقت قدیر درآمدم که ۱۰ سال از من کوچک‌تر بود.

 از سوی دیگر هم خانواده اش کاملا مخالف ازدواج ما بودند و او هم تحت تاثیر مادرش مرا به شدت کتک می‌زد. این بود که به خانه یکی از دوستانم رفتم و حاضرنیستم با قدیر که پسرمجرد است و تنها ۸ سال بیشتر از پسرم سن دارد، ازدواج کنم. حالا او از من شکایت کرده است، اما‌ای کاش ...

با دستور سرگرد احمد آبکه (رئیس کلانتری طبرسی شمالی مشهد) به کارشناسان دایره مددکاری اجتماعی سپرده شد.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->