وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقایی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | پزشکیان به چین سفر می‌کند ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر
سرخط خبرها

پژمان‌فر: یکی از موانع اصلی پیش روی تولید و فعالیت بخش خصوصی، فساد و نبود شفافیت در فرایند‌های اداری و اقتصادی است

  • کد خبر: ۳۱۲۷۲۹
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
پژمان‌فر: یکی از موانع اصلی پیش روی تولید و فعالیت بخش خصوصی، فساد و نبود شفافیت در فرایند‌های اداری و اقتصادی است
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از موانع اصلی پیش روی تولید و فعالیت بخش خصوصی، فساد و عدم شفافیت در فرایند‌های اداری و اقتصادی است. مجلس می‌تواند با تصویب قوانین ضدفساد و نظارت بر اجرای آن‌ها، زمینه‌های لازم برای شفافیت و رقابت سالم را فراهم کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله پژمان‌فر با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر حمایت همه‌جانبه از بخش خصوصی و رفع موانع پیش پای آن‌ها، گفت: رهبر معظم انقلاب همواره بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از بخش خصوصی و رفع موانع موجود تأکید داشته‌اند؛ تحقق این هدف، نیازمند عزم جدی و هماهنگی همه ارکان نظام، به‌ویژه مجلس شورای اسلامی، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهاد‌های قانون‌گذاری و نظارتی کشور است.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس تصویب قوانین تسهیل کننده و رفع موانع تولید را بخشی از وظایف مجلس در راستای حمایت از تولید و بخش خصوصی دانست و ادامه داد: مجلس باید با تصویب قوانین کارآمد و به‌روز، از تولید حمایت کند. قوانین مرتبط با بهبود فضای کسب‌وکار، رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از جمله مواردی هستند که نقش کلیدی در توانمندسازی بخش خصوصی ایفا می‌کنند. مجلس می‌تواند با بازنگری در قوانین موجود و شناسایی و حذف مقررات زائد، بستر‌های قانونی لازم برای رشد تولید را فراهم کند.

پژمانفر گفت: خودکفایی و بی نیازی از خارج الزاماتی دارد که همیشه مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است.۰ تولید داخلی امروز توانسته است تا بخشی از نیاز‌های بازار را در کشور با کیفیت مطلوب تامین کند و این نشان می‌دهد در صورت حمایت از تولید داخلی و اجرای رهنمود‌های رهبر انقلاب به اهداف اقتصادی کشور دست پیدا خواهیم کرد.

وی نظارت بر حسن اجرای قوانین را یکی از مهم‌ترین ساحت‌ها در حمایت از تولید عنوان کرد و افزود: کمیسیون‌های تخصصی، از جمله کمیسیون اصل ۹۰، می‌توانند بر اجرای صحیح قوانین مربوط به بخش خصوصی و تولید نظارت داشته باشند و در صورت مشاهده تخلفات یا موانع اجرایی، با استفاده از ابزار‌های قانونی، مسئولان مربوطه را پاسخگو کنند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی همچنین اضافه کرد: یکی از موانع اصلی پیش روی تولید و فعالیت بخش خصوصی، فساد و عدم شفافیت در فرآیند‌های اداری و اقتصادی است. مجلس می‌تواند با تصویب قوانین ضد فساد و نظارت بر اجرای آنها، زمینه‌های لازم برای شفافیت و رقابت سالم را فراهم کند. شفاف‌سازی فرآیند‌های صدور مجوز‌ها و تسهیل دسترسی به اطلاعات اقتصادی، از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه است.

پژمانفر با بیان اینکه حمایت از تولید دانش بنیان از دیگر وظایف مجلس در راستای حمایت از تولید است، بیان کرد: با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر نقش تولید دانش‌بنیان در رشد اقتصاد ملی، مجلس وظیفه دارد با تصویب قوانین حمایتی، از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور حمایت کند. تسهیل دسترسی این شرکت‌ها به منابع مالی، تسهیل صادرات محصولات دانش‌بنیان و رفع موانع موجود در این حوزه، از جمله وظایف مجلس است.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس در ادامه گفت: مجلس می‌تواند با برقراری تعامل سازنده با دولت و نمایندگان بخش خصوصی، به شناسایی دقیق موانع و مشکلات موجود کمک کند و راهکار‌های عملیاتی برای حل این مسائل ارائه دهد. استفاده از ظرفیت مشورتی فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در فرآیند قانون‌گذاری، باعث بهبود کیفیت تصمیمات مجلس می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از ابزار‌های کلیدی مجلس در حمایت از تولید، بررسی و تصویب بودجه‌های سالانه است، ادامه داد: مجلس می‌تواند با تخصیص منابع مالی کافی به حوزه تولید، به‌ویژه بخش‌های آسیب‌پذیر و راهبردی، نقش مؤثری در تقویت تولید ملی ایفا کند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم گفت: همچنین مجلس شورای اسلامی، با ایفای نقش قانون‌گذاری، نظارتی و تسهیل‌گری، می‌تواند زمینه‌ساز تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب و حمایت از تولید و بخش خصوصی شود. این اقدامات، نه تنها منجر به تقویت اقتصاد ملی و افزایش اشتغال خواهد شد، بلکه استقلال اقتصادی کشور را نیز تضمین می‌کند.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->