وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند پیام رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس آمریکا به «عمران» در یمن حمله کرد پزشکیان بندرعباس را ترک کرد محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند | مسیر کمک مالی و سرمایه‌گذاری در سوریه باز شد پزشکیان: مدیریت ذخیره‌سازی کانتینر‌ها باید بررسی شود+ فیلم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه| ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید هوایی رئیس جمهور پزشکیان از نقاط آسیب دیده انفجار بندرعباس پزشکیان وارد بندرعباس شد | اعلام یک روز عزای عمومی در سراسر کشور از سوی دولت چند هواپیمای حامل نیرو‌های متخصص به دستور پوتین عازم ایران شد پزشکیان عازم بندرعباس شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع پاکستان تنش میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد را زخم باز استعمار دانست سخنگوی وزارت دفاع: هیچ محموله‌ای با کاربرد نظامی در بندر رجایی وجود نداشته است + فیلم پیام‌های جداگانه پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان، درپی وقوع حادثه در بندرعباس عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک مرکزی مسیر هدایت سرمایه‌ها را تغییر داده است ابلاغ قانون اصلاح قانون مجازات اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز از سوی قالیباف به پزشکیان پیام تسلیت رئیس‌جمهور روسیه به رهبر معظم انقلاب درپی حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس آیت الله علم الهدی: قطارشهری مشهد، مصداق عینی خدمت به مردم است | گره گشایی از ترافیک، پارکینگ و اسکان زائران، سه دستاورد خط ۳ متروی مشهد + فیلم رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم
سرخط خبرها

موج بی‌سابقه ورشکستگی شرکت‌های انگلیسی

  • کد خبر: ۳۱۲۷۳۵
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
موج بی‌سابقه ورشکستگی شرکت‌های انگلیسی
افزایش مالیات‌ها و سیاست‌های اقتصادی پرحاشیه حزب حاکم کارگر، در کنار بحران‌های مالی ناشی از برگزیت و همه‌گیری کرونا، موجی از ورشکستگی را در میان شرکت‌های انگلیسی به راه انداخته و منجر به کاهش اشتغال و افت اعتماد کسب‌وکار‌ها به آینده اقتصادی کشور شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌های آماری شرکت «بگبیز ترینور» Begbies Traynor که در حوزه مشاوره مالی فعالیت دارد نشان می‌دهد که در سه‌ماهه پایانی سال ۲۰۲۴، تعداد شرکت‌های در وضعیت بحران مالی، با رشدی ۵۰ درصدی به ۴۶ هزار و ۸۵۳ مورد رسیده است. این رقم در مقایسه با ۳۱ هزار و ۲۰۱ مورد در سه‌ماهه سوم سال گذشته، به‌خوبی عمق بحران اقتصادی در انگلیس را نشان می‌دهد.

طبق آمارها، بیشترین آسیب‌ها به بخش‌های هتل‌داری، گردشگری، و خرده‌فروشی وارد شده است. شرکت‌هایی مانند «سیگنیچر گروه» Signature Group، که در زمینه هتل‌ها و رستوران‌ها فعالیت می‌کنند، از تمرکز خود بر «بقا در سال ۲۰۲۵» خبر داده‌اند؛ تحولی که نشان می‌دهد بسیاری از کسب‌وکار‌ها به‌جای رشد، صرفاً در تلاش برای زنده ماندن هستند.

سیاست‌های اقتصادی جدید دولت انگلیس که شامل افزایش ۲۵ میلیارد پوندی مالیات بیمه ملی و افزایش حداقل دستمزد در بودجه اکتبر است، از سوی کارشناسان به‌عنوان عامل اصلی افزایش بحران مالی شرکت‌ها معرفی شده است. «ریک ترینر» مدیرعامل شرکت «بگبیز ترینور»، هشدار داده است که این سیاست‌ها می‌تواند «آخرین ضربه» به بسیاری از شرکت‌های کوچک و متوسط باشد که سال‌ها برای بقا تلاش کرده‌اند.

وی تصریح کرد: «این افزایش بار مالی، بسیاری از شرکت‌ها را به سمت کاهش تعداد کارکنان یا حتی تعطیلی کامل سوق خواهد داد. سال ۲۰۲۵ ممکن است به نقطه عطفی تبدیل شود که در آن هزاران شرکت دیگر قادر به ادامه فعالیت نباشند.»

در همین حال، آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که میزان اشتغال در بخش خصوصی در ماه ژانویه با سریع‌ترین کاهش از سال ۲۰۰۹ (به‌جز دوران همه‌گیری) روبه‌رو شده است. کارشناسان این کاهش را به لایحه بودجه دولت جدید نسبت می‌دهند که پاییز گذشته ارائه شد.

طبق شاخص مدیران خرید که توسط شرکت «گلوبال اس‌اندپی» S&P Global تهیه شده است، اعتماد به آینده اقتصادی انگلیس کاهش یافته و کسب‌وکار‌ها در تلاشند تا هزینه‌های خود را کاهش دهند. این در حالی است که بدهی عمومی انگلیس نیز بیش از پیش‌بینی‌ها افزایش یافته و فشار بیشتری بر اقتصاد کشور وارد کرده است.

ریچل ریوز، وزیر دارایی انگلیس در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در داووس تلاش کرد تا تصویر مثبتی از رشد اقتصادی این کشور ارائه دهد. بااین‌حال، منتقدان بر این باورند که سیاست‌های مالی او، عامل اصلی کاهش اعتماد کسب‌وکار‌ها و رشد ورشکستگی‌هاست.

اندرو گریفیت، وزیر امور تجارت و بازرگانی کابینه در سایه انگلیس، وضع موجود را بحرانی توصیف کرده و خواستار کاهش مالیات‌ها شده است. وی گفت: «برای جلوگیری از ورشکستگی بیشتر شرکت‌ها، دولت باید از سیاست‌های فعلی دست بکشد، از جمله افزایش مالیات، قوانین محدودکننده و هزینه‌های اضافی.»

ناظران می‌گویند که بحران اقتصادی انگلیس فعلی یادآور رکود‌های مشابه در دهه‌های گذشته است. در سال ۲۰۰۸، بحران مالی در این کشور منجر به ورشکستگی گسترده در میان شرکت‌های کوچک و متوسط شد. بااین‌حال، تفاوت کنونی در آن است که بسیاری از شرکت‌ها از پیامد‌های برگزیت و همه‌گیری کووید آسیب دیده بودند و سیاست‌های مالی اخیر دولت، تنها فشار بیشتری بر آنها وارد کرده است.

کارشناسان هشدار می‌دهند که وضعیت فعلی ممکن است تنها «نوک یک کوه یخی» باشد و موج اصلی ورشکستگی‌ها و کاهش اشتغال در ماه‌های آینده، با اعمال کامل سیاست‌های مالی جدید در آوریل، نمایان شود. «جولی پالمر» شریک شرکت «بگبیز ترینور» در این باره گفت: «وضعیت بسیار شکننده است و متأسفانه سیاست‌های اخیر تنها به بحران دامن زده‌اند.»

کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس در تلاش است تا از طریق ترمیم روابط با اتحادیه اروپا و توافق تجارت آزاد با ایالات متحده، فشار‌های اقتصادی در این کشور را کاهش دهد. کارشناسان معتقدند که زمان به نفع دولت حزب کارگر نیست و اگر اقدامی صورت نگیرد، اقتصاد انگلیس وارد دوران رکود عمیق‌تری خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->