هشدار پلیس راه درباره وضعیت جوی جاده های کشور| از سفرهای غیرضروری پرهیز کنید حمله جدید ارتش رژیم صهیونیستی به نابلس (۷ بهمن ۱۴۰۳) رونمایی سپاه پاسداران از پهپاد فوق سنگین غزه (۷ بهمن ۱۴۰۳) جزئیات آزادی اسیر زن نظامی صهیونیست در غزه (۷ بهمن ۱۴۰۳) اردن به درخواست جنجالی ترامپ درباره کوچاندن اهالی غزه واکنش نشان داد تشکر نتانیاهو از ترامپ در دیدار وزیر امور خارجه با سرپرست وزارت خارجه افغانستان چه گذشت؟ ترامپ چگونه می‌خواهد مذهب را در آمریکا قوی کند؟ عراقچی بر آمادگی برای گسترش همکاری با افغانستان تاکید کرد استاندار خراسان رضوی: فرمانداران باید برنامه‌ای چهار ساله مبتنی بر اسناد بالادستی تهیه کنند انفجار شدید در شن یانگ چین ۳ کشته برجای گذاشت (۷ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: مسئولان باید حرف و خواسته و اعتراض مردم را بشنوند قالیباف: افزایش قیمت سوخت نه راه حل اول است نه تنها راه برای مدیریت مصرف سوخت دیدار سردار سلامی با خانواده شهید پورهاشمی عراقچی با سرپرست وزارت دفاع حکومت سرپرستی افغانستان دیدار کرد وزیر ارتباطات: توسعه روابط تهران و ریاض در سطوح مختلف ضرورت دارد اعلام جزئیات تمدید ۶ ماهه دوره ششم شورا‌های اسلامی شهر و روستا در مجلس | قانون انتخابات شورا‌ها در حال بررسی است نخستین جلسه اصلاح نظام بنگاهداری به ریاست پزشکیان برگزار شد مردم آذربایجان شرقی به دیدار رهبر معظم انقلاب می‌روند دستگیری ۲۳۵ تبعه خارجی غیرمجاز در خاش (۷ بهمن ۱۴۰۳) کریستی نوم، وزیر جدید امنیت داخلی آمریکا کیست؟ + سیاست‌های مهاجرتی جزئیات جدیدی از نحوه ترور قضات دیوان عالی کشور (۷ بهمن ۱۴۰۳) استیضاح وزرا به کجا رسید؟ یک‌فروند شناور با ۳۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان توقیف شد (۷ بهمن ۱۴۰۳) عضو هیئت‌رئیسه مجلس: ترامپ به دنبال اجرای سیاست چماق و هویج در مقابل ایران است قوه قضائیه: نامه بدون اسم ۱۵۴ نماینده مجلس درباره نحوه انتصاب اشخاص تاکنون به قوه قضائيه واصل نشده است هیئت ایرانی برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری بلاروس وارد مینسک شد مجلس برای تناسبی‌شدن انتخابات شوراها سازوکار تعیین کرد
سرخط خبرها

موج بی‌سابقه ورشکستگی شرکت‌های انگلیسی

  • کد خبر: ۳۱۲۷۳۵
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
موج بی‌سابقه ورشکستگی شرکت‌های انگلیسی
افزایش مالیات‌ها و سیاست‌های اقتصادی پرحاشیه حزب حاکم کارگر، در کنار بحران‌های مالی ناشی از برگزیت و همه‌گیری کرونا، موجی از ورشکستگی را در میان شرکت‌های انگلیسی به راه انداخته و منجر به کاهش اشتغال و افت اعتماد کسب‌وکار‌ها به آینده اقتصادی کشور شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌های آماری شرکت «بگبیز ترینور» Begbies Traynor که در حوزه مشاوره مالی فعالیت دارد نشان می‌دهد که در سه‌ماهه پایانی سال ۲۰۲۴، تعداد شرکت‌های در وضعیت بحران مالی، با رشدی ۵۰ درصدی به ۴۶ هزار و ۸۵۳ مورد رسیده است. این رقم در مقایسه با ۳۱ هزار و ۲۰۱ مورد در سه‌ماهه سوم سال گذشته، به‌خوبی عمق بحران اقتصادی در انگلیس را نشان می‌دهد.

طبق آمارها، بیشترین آسیب‌ها به بخش‌های هتل‌داری، گردشگری، و خرده‌فروشی وارد شده است. شرکت‌هایی مانند «سیگنیچر گروه» Signature Group، که در زمینه هتل‌ها و رستوران‌ها فعالیت می‌کنند، از تمرکز خود بر «بقا در سال ۲۰۲۵» خبر داده‌اند؛ تحولی که نشان می‌دهد بسیاری از کسب‌وکار‌ها به‌جای رشد، صرفاً در تلاش برای زنده ماندن هستند.

سیاست‌های اقتصادی جدید دولت انگلیس که شامل افزایش ۲۵ میلیارد پوندی مالیات بیمه ملی و افزایش حداقل دستمزد در بودجه اکتبر است، از سوی کارشناسان به‌عنوان عامل اصلی افزایش بحران مالی شرکت‌ها معرفی شده است. «ریک ترینر» مدیرعامل شرکت «بگبیز ترینور»، هشدار داده است که این سیاست‌ها می‌تواند «آخرین ضربه» به بسیاری از شرکت‌های کوچک و متوسط باشد که سال‌ها برای بقا تلاش کرده‌اند.

وی تصریح کرد: «این افزایش بار مالی، بسیاری از شرکت‌ها را به سمت کاهش تعداد کارکنان یا حتی تعطیلی کامل سوق خواهد داد. سال ۲۰۲۵ ممکن است به نقطه عطفی تبدیل شود که در آن هزاران شرکت دیگر قادر به ادامه فعالیت نباشند.»

در همین حال، آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که میزان اشتغال در بخش خصوصی در ماه ژانویه با سریع‌ترین کاهش از سال ۲۰۰۹ (به‌جز دوران همه‌گیری) روبه‌رو شده است. کارشناسان این کاهش را به لایحه بودجه دولت جدید نسبت می‌دهند که پاییز گذشته ارائه شد.

طبق شاخص مدیران خرید که توسط شرکت «گلوبال اس‌اندپی» S&P Global تهیه شده است، اعتماد به آینده اقتصادی انگلیس کاهش یافته و کسب‌وکار‌ها در تلاشند تا هزینه‌های خود را کاهش دهند. این در حالی است که بدهی عمومی انگلیس نیز بیش از پیش‌بینی‌ها افزایش یافته و فشار بیشتری بر اقتصاد کشور وارد کرده است.

ریچل ریوز، وزیر دارایی انگلیس در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در داووس تلاش کرد تا تصویر مثبتی از رشد اقتصادی این کشور ارائه دهد. بااین‌حال، منتقدان بر این باورند که سیاست‌های مالی او، عامل اصلی کاهش اعتماد کسب‌وکار‌ها و رشد ورشکستگی‌هاست.

اندرو گریفیت، وزیر امور تجارت و بازرگانی کابینه در سایه انگلیس، وضع موجود را بحرانی توصیف کرده و خواستار کاهش مالیات‌ها شده است. وی گفت: «برای جلوگیری از ورشکستگی بیشتر شرکت‌ها، دولت باید از سیاست‌های فعلی دست بکشد، از جمله افزایش مالیات، قوانین محدودکننده و هزینه‌های اضافی.»

ناظران می‌گویند که بحران اقتصادی انگلیس فعلی یادآور رکود‌های مشابه در دهه‌های گذشته است. در سال ۲۰۰۸، بحران مالی در این کشور منجر به ورشکستگی گسترده در میان شرکت‌های کوچک و متوسط شد. بااین‌حال، تفاوت کنونی در آن است که بسیاری از شرکت‌ها از پیامد‌های برگزیت و همه‌گیری کووید آسیب دیده بودند و سیاست‌های مالی اخیر دولت، تنها فشار بیشتری بر آنها وارد کرده است.

کارشناسان هشدار می‌دهند که وضعیت فعلی ممکن است تنها «نوک یک کوه یخی» باشد و موج اصلی ورشکستگی‌ها و کاهش اشتغال در ماه‌های آینده، با اعمال کامل سیاست‌های مالی جدید در آوریل، نمایان شود. «جولی پالمر» شریک شرکت «بگبیز ترینور» در این باره گفت: «وضعیت بسیار شکننده است و متأسفانه سیاست‌های اخیر تنها به بحران دامن زده‌اند.»

کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس در تلاش است تا از طریق ترمیم روابط با اتحادیه اروپا و توافق تجارت آزاد با ایالات متحده، فشار‌های اقتصادی در این کشور را کاهش دهد. کارشناسان معتقدند که زمان به نفع دولت حزب کارگر نیست و اگر اقدامی صورت نگیرد، اقتصاد انگلیس وارد دوران رکود عمیق‌تری خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->