آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

درخواست عجیب ترامپ از انگلیس: آسیاب‌های بادی خود را نابود کنید

  • کد خبر: ۳۰۸۸۱۸
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
درخواست عجیب ترامپ از انگلیس: آسیاب‌های بادی خود را نابود کنید
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا در پستی با انتقاد از دولت انگلیس به‌دلیل افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر، از لندن خواست با رهاشدن از شر آسیاب‌های بادی، برداشت نفت و گاز خود را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، ترامپ دیروز جمعه در پلتفرم «تروث اجتماعی» متعلق به خود از سیاست دولت انگلیس در حوزه انرژی انتقاد کرد و از لندن خواست تا به سوی برداشت از منابع نفت و گاز در دریای شمال بازگردد و از شر آسیاب‌های بادی مولد انرژی رها شود.

رویترز یادآور شده است که دریای شمال یکی از قدیمی‌ترین حوضه‌های نفت و گاز فراساحلی جهان است که برداشت نفت از آن با آغاز سال ۲۰۰۰ میلادی رو به کاهش بوده و از آن زمان تاکنون به یکی از بزرگترین مزارع تولید انرژی بادی در جهان تبدیل شده است.

ترامپ در پستی خطاب به دولت انگلیس نوشت: «بریتانیا اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شده است. دریای شمال را باز کنید. آسیاب‌های بادی را از بین ببرید!»

این خبرگزاری با اشاره به مخالفت دولت نخست ترامپ با موضوع تغییر اقلیم، یادآور شده است که وی حتی پیش از ورود به دنیای سیاست و در سال ۲۰۱۵ نیز با ایجاد و توسعه نیروگاه بادی در نزدیکی زمین گلف مجلل خود در اسکاتلند مخالفت ناموفقی داشت.

رویترز همچنین اورده است: انتقاد رئیس جمهوری منتخب آمریکا شامل لینکی از گزارش ماه نوامبر ۲۰۲۴ (آبان ماه) شرکت APA Crop به عنوان یک شرکت تولیدکننده نفت و گاز آمریکا بود که تا پایان سال ۲۰۲۹ از دریای شمال خارج می‌شود. براساس پیش بینی این شرکت آمریکایی، تولید نفت در دریای شمال در سال ۲۰۲۵ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد کاهش خواهد یافت.

کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس با وعده ایجاد اقتصاد کم کربن در انتخابات سال گذشته این کشور پیروز شد. دولت وی قصد دارد ظرفیت تولید انرژی بادی فراساحلی را تا سال ۲۰۳۰ چهار برابر کند و به ۶۰ گیگاوات برساند.

براساس گزارش ها، بریتانیا هدف دارد تا سال ۲۰۳۰ تولید برق خود را تا حد زیادی کربن زدایی کند، که این امر به معنای کاهش وابستگی این بخش به نیروگاه‌های گاز سوز و افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر است.

اما در آمریکا، ترامپ با انتخاب کریس رایت به عنوان چهره سرشناس منکر انرژی پاک و تغییر اقلیم به سمت وزیر انرژی، نگرانی‌های بسیاری از کارشناسان و رهبران جهان را در بحث مقابله با کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای برانگیخته است.

با انتخاب دوباره ترامپ که در دولت نخست خود بار‌ها موضوع تغییرات اقلیمی را به سخره گرفته بود، کارشناسان نگران هستند تمرکز دولت دوم وی، جان آمریکایی‌های بیشتری به دلیل بلایای طبیعی همچون سیل، آتش سوزی و طوفان ناشی از تغییرات آب و هوایی از دست برود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->