آیت الله مروی: در کنار بهره‌برداری از فضای مجازی، روش‌های سنتی و ارتباطات مستقیم روحانیت با مردم نیز مورد توجه قرار گیرند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مساجد در تثبیت اقتدار فرهنگی شهر‌ها نقش مؤثری داشته‌اند بیش از ۲۲ هزار زائر ایرانی وارد عربستان شدند گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده طبع شعری که وقف حرم می‌شد | نگاهی به تاریخ منصب ملک‌الشعرایی آستان قدس بررسی تأثیر آنچه می‌گوییم و گناهان زبانی با جستاری در دعای امام‌زمان(عج) | زبان، مرکب اهل انتظار تحلیل تطبیقی اصول پیشگیری از جرم در مذاهب اسلامی اهدای نشان خادم‌الشهدایی به روابط‌عمومی‌های استان خراسان رضوی + فیلم رئیس بنیاد شهید: اجتماع مردمی برای گرامیداشت شهدای خدمت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود مستند «غیررسمی» با موضوع اهتمام رهبری به کتاب و کتابخوانی، روی آنتن شبکه قرآن می‌رود + زمان پخش رمان «او» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود | روایتی از زندگینامه شهید عماد مغنیه دومین کنگره ملی شهید مدرس به میزبانی کاشمر برگزار می‌شود جابه‌جایی اموال موزه قرآن به کاخ سعدآباد نگران‌کننده نیست نرم افزار مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی تولید شد تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه
سرخط خبرها

حاشیه‌های دردسرساز تاکسی‌های مدرن در مکه

  • کد خبر: ۳۱۲۷۵۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
حاشیه‌های دردسرساز تاکسی‌های مدرن در مکه
مسئولان سعودی از راه‌اندازی ناوگان تاکسی‌های مدرن برای تردد زائران در این شهر خبر دادند، اما این طرح با واکنش‌های منفی و حاشیه‌سازی‌های گسترده روبرو شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «زائران در مکه به‌جای اینکه ۲۰ دقیقه منتظر اتوبوس بمانند، از امروز با تاکسی‌های مدرن می‌توانند در کم‌تر از ۵ دقیقه تاکسی بگیرند.» این را وزیر حمل و نقل و لجستیک عربستان صالح الجاسر می‌گوید.

اما دبیرکل امور مذهبی بنگلادش ابوطاهر می‌گوید که تاکسی‌ها با ظرفیت ۴ نفر نمی‌تواند جایگزین خوبی برای اتوبوس‌ها با ظرفیت بیش از ۴۰ نفر شود، بلکه «ترافیک و معطلی را بیشتر می‌کند.»

ترافیک در مکه در روز‌های گذشته به ویژه با بارش باران به حدی رسیده که حتی زائران ترجیح می‌دهند که بخش قابل توجهی از مسیر‌ها را پیاده بروند.

با وجود اینکه هر روز تعداد زائران بیشتر می‌شود، سعودی‌ها بیش از ۵۰۰ دستگاه تاکسی را در ۴۷ ایستگاه از جمله نزدیکی خانه خدا مستقر کرده‌اند.

وزیر حمل و نقل و لجستیک عربستان صالح الجاسر می‌گوید که «تا پایان سال ۲۰۲۵ تاکسی‌ها ۳ برابر می‌شود.» این در حالی است که در هفته‌های اخیر به ویژه با بارش باران ترافیک باعث شده که بسیاری از زائران مسیر یک ربعی را بیش از ۴۰ دقیقه طی کنند.

افزایش ظرفیت تاکسی‌ها در ترکیه هم اجرایی شده است، اما با ایجاد ترافیک، ترک‌ها هم از مردم به ویژه گردشگران خواسته‌اند تا از مترو استفاده کنند.

مدیر حمل و نقل مکه خالد بن صباح می‌گوید که تاکسی‌ها ساعت انتظار برای سوار شدن را کاهش می‌دهند و «زائران زودتر به مقصد می‌رسند.»

مدیر خدمات عمره پاکستان احمد سینگ با اشاره به ترافیک در مکه می‌گوید که وقتی تاکسی زیاد می‌شود ترافیک هم بیشتر شده و نه تنها آنهایی سوار اتوبوس هستند، بلکه افرادی که با تاکسی تردد دارند هم «مجبورند که در ترافیک بمانند.»

کارشناسان می‌گویند که عربستان اگر به فکر بهبود تردد زائران است، به جای تاکسی‌های مدرن باید تعداد اتوبوس‌ها را افزایش دهد. همچنین راه‌اندازی اتوبوس تندرو با کاهش تعداد ایستگاه‌ها می‌تواند زمان رسیدن به مقصد را کم کند. برخی هم راه‌اندازی سیستم مترو همچون مترو ریاض را راهی برای کاهش انتظار برای رسیدن به مقصد در مکه می‌دانند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->