تقدیر شهردار مشهد از مردم این شهر برای حضور حماسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری آخرین وضعیت پروژه احداث آزادراه مشهد-چناران نگاهی به روزگار رفته یکی از مهمترین صنعت‌های قدیمی مشهد | گره خوردن تاریخ ریسندگی با تارو پود قالی مشهد روزانه ۲ تا ۶ هزار شهروند از شهربازی پارک ملت مشهد بازدید می‌کنند افزایش‌چشمگیر نماد‌ها و یادمان‌های زیارت در مشهد فارسی‌سازی کارت‌های پرواز به صورت آزمایشی در فرودگاه بین‌المللی مشهد آغاز شد ترافیک سنگین در پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مردم باید کمک کنند تا رئیس‌جمهور موفق عمل کند + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: کسانی که رأی ندادند، بدانند که زندگی آن‌ها وابسته به انتخاب دیگران خواهد بود + فیلم شهردار مشهد: حضور مردم نسبت به دور اول انتخابات ریاست جمهوری پررنگ‌تر و پرشورتر است + فیلم مدیریت شهری مشهد پای کار برگزاری انتخابات اکران‌های شهری با محوریت مشارکت در انتخابات در مشهد اجرای طرح مهرورزی با محوریت پیشگیری از اعتیاد در مساجد مشهد پرداخت مطالبات پیمانکاران شهرداری مشهد با همکاری بانک شهر | ۵۹ دستگاه اتوبوس وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود دعوت شهردار مشهد مقدس از مردم برای حضور باشکوه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ روایتی گرم از کوره‌های قدیمی آجرپزی مشهد که این شهر را ساختند دعوت شورای اسلامی شهر مشهد مقدس برای حضور پرشور در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری اعمال‌قانون ۲۳۰۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۲ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گلایه ساکنان محله پنجتن مشهد از جولان موتورسیکلت‌ها در بوستان‌ها
سرخط خبرها
مدیرعامل شرکت آبفای مشهد:

۷۸درصد شبکه جمع‌آوری فاضلاب مشهد اجرا شده است/ افزایش مصرف آب به‌دلیل شیوع ویروس کرونا

  • کد خبر: ۳۱۲۹۴
  • ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۱
۷۸درصد شبکه جمع‌آوری فاضلاب مشهد اجرا شده است/ افزایش مصرف آب به‌دلیل شیوع ویروس کرونا
نباید از یاد برد که ۲ سال بارش خوب چیزی از بحران منابع آب زیرزمینی نمی‌کاهد.
سمیرا شاهیان/ شهرآرانیوز، مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب مشهد در نشست خبری مشترک مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای و آب‌وفضلاب خراسان رضوی و آبفای مشهد که صبح امروز، اول تیرماه، در ساختمان آب‌و‌فاضلاب برگزار شد، گفت: تاکنون ۷۸ درصد شبکه جمع‌آوری فاضلاب مشهد اجرا شده است و تکمیل باقی‌مانده شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه مشهد ۶۰۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
حسین اسماعیلیان گفت: تصور عمومی این است که به‌دلیل بارندگی‌های خوب گذشته مشکلی در تأمین آب شرب وجود ندارد. منابع آب در استان متکی به منابع آب‎های زیرزمینی است و ۸۰ درصد مصارف در بخش‌های شرب، صنعت و کشاورزی به منابع آب زیرزمینی متکی است، اما نباید از یاد برد که ۲ سال بارندگی چیزی از بحران منابع آب زیرزمینی نمی‌کاهد و نگرانی همچنان وجود دارد.
او ادامه داد: به‌دلیل شروع ویروس کرونا، در چند ماه گذشته که دمای هوا هنوز به‌طور محسوس افزایش نیافته بود، مصرف آب به‌دلیل شیوع این ویروس افزایش یافت، زیرا مهم‌ترین سلاحی که در مقابله با این ویروس استفاده می‌شود، آب و شست‌وشوی دست‌هاست.
مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب مشهد با اشاره به اینکه در این مدت در کلان‌شهر مشهد با وجود تعطیلی مراکز و هتل‌ها باز هم شاهد افزایش مصرف آب نسبت به وضعیت مشابه سال گذشته بودیم، گفت: به‌عنوان نمونه میزان مصرف آب در خردادماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است. اگر این افزایش به‌دلیل گرمای هوا با اوج مصرف همراه شود، حتی اگر در سد‌ها و مخازن زیرزمینی نیز آب داشته باشیم، شبکه توزیع آب قادر به تأمین فشار مناسب به‌لحاظ کیفیت و کمیت نخواهد بود.
اسماعیلیان اظهار کرد: سال گذشته درمجموع ۳۰۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری پروژه‌ها هزینه شد. برای نخستین مرتبه در سال گذشته حدود ۴۴۰۰ لیتر در ثانیه افزایش ظرفیت تأمین آب برای مشهد رخ داد. این پروژه در راستای پایداری تأمین آب شهر مشهد، کاهش وابستگی به منابع آب سطحی و آمادگی برای شرایط خشک‌سالی در سال‌های آینده انجام شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->