معاون اجرایی رئیس جمهور: تکمیل کریدورهای ریلی اولویت دولت چهاردهم است سند آمایش سرزمینی نیاز به بازنگری دارد پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) | صعود ادامه دارد؟ سود ۱۵۰ برابری قاچاقچیان سوخت در آب‌های بین المللی وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟
سرخط خبرها

قطعات تقلبی از بازار لوازم یدکی خودرو حذف می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۳۵۶
  • ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۷
قطعات تقلبی از بازار لوازم یدکی خودرو حذف می‌شود
در پی کشف قطعات تقلبی در بسته‌بندی‌های مجعول و شبیه‌سازی شده با قطعات لوازم یدکی ایران‌خودرو، شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو (ایساکو) با همکاری مراجع قضایی وارد عمل شده و با شناسایی و معرفی کارگاه‌ها و سازندگان مذکور، دست شیادان را از بازار کوتاه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی مدت اخیر فروش قطعات غیر اصلی و تقلبی در بازار لوازم‌یدکی خودرو، توسط برخی دلالان و سودجویان افزایش یافته و تبدیل به یکی از معضلات این حوزه شده است. این افراد بدون توجه به خسارت‌های مالی و جانی جبران‌ناپذیر فروش قطعات تقلبی، به‌راحتی این لوازم یدکی را با قیمت‌های بسیار کمتر روانه بازار می‌کنند؛ قیمت‌های پایین این قطعات موجب ترغیب هموطنان برای خرید این قطعات می‌شود.

 

این درحالی است که در نهایت هم متضرر اصلی این موضوع، همین مشتریان هستند. این اقدام نه‌تن‌ها موجب به خطر افتادن سلامت جانی و مالی هموطنان می‌شود؛ بلکه با ایجاد بی‌اعتمادی در مردم نسبت به شرکت‌های صاحب‌نام، باعث اخلال در چرخه اقتصادی و تولید کشور شده و اعتبار شرکت‌هایی که با تمام توان در راستای تولید قطعات با کیفیت و ارائه خدمات استاندارد می‌کوشند را به بازی می‌گیرد.

 

به همین منظور با پیگیری‌های صورت گرفته توسط مسوولان شرکت تهیه و توزیع قطعات و لوازم یدکی ایران‌خودرو با همکاری اداره آگاهی، در ماه‌های اخیر، چندین کارگاه زیر زمینی و کارگاه غیرمجاز که مبادرت به تولید، بسته‌بندی و توزیع اقلام بدنه تقلبی و قطعات یدکی منقش به لوگوی ایران‌خودرو، ایساکو و سایر شرکت‌های صاحب‌نام می‌کردند، شناسایی و با تعاملات قضایی، نسبت به پلمپ این کارگاه‌ها اقدام شد.

برخی از این مراکز غیرمجاز، با تبلیغ در رسانه‌ها و سوء استفاده از لوگو، بسته‌بندی و علایم ایران‌خودرو و ایساکو، دست به تولید انبوه قطعات مشابه‌سازی شده و بی‌کیفیت با نام این مجموعه، زده بودند که پس از شناسایی، با همکاری اداره بازرسی وزارت صمت و سازمان تعزیرات حکومتی به مقامات قضایی معرفی و فعالیت آن‌ها تا روشن شدن ابهامات پرونده، در این خصوص متوقف شد.

 

همواره به دارندگان محصولات توصیه می‌شود که تنها با توجه به قیمت پایین این لوازم یدکی در بازار، به خرید آن اقدام نکنند، در حقیقت یکی از علل پایین بودن قیمت این اقلام، کیفیت بسیار پایین و گاهی اوقات از رده خارج بودن آن‌هاست.

 

پیش از این نیز شرکت ایساکو با همکاری و پیگیری مراجع قانونی و نهاد‌های نظارتی مبارزه با پدیده قاچاق، چند مجموعه زیرزمینی تولید قطعات تقلبی کشف کرد که لوازم مستعمل و معیوب را با تغییر رنگ و نوسازی ظاهری، در بسته‌بندی‌های تقلبی به نام و برند تجاری خودروسازان کشور، روانه بازار می‌کردند. تشخیص تقلبی بودن قطعات، از روی بسته‌بندی کار ساده‌ای نیست؛ بنابراین به مصرف‌کنندگان تاکید شده است که برای اطمینان از اصل بودن قطعات یدکی خریداری شده، شماره بارکد موجود بر روی بسته‌بندی آن را به شماره ۳۰۰۰۳۱ پیامک کرده و از اصلی یا تقلبی بودن آن آگاه شوند. علاوه براین دیگر روش‌های شناسایی قطعات اصلی، استفاده از گزینه اصالت قطعات در اپلیکیشن ایساکو است که مشتریان با نصب این اپ بر روی گوشی‌های هوشمند، می‌توانند ضمن آگاهی از اصل بودن قطعه، از سایر امکانات متنوع آن نیز بهره‌مند شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->