یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تمدید مهلت ثبت‌نام در جذب اعضای هیئت‌علمی تا ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۳۷۰۸
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
تمدید مهلت ثبت‌نام در جذب اعضای هیئت‌علمی تا ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳
رئیس مرکز جذب هیئت‌علمی وزارت علوم اعلام کرد: به دلیل استقبال متقاضیان، مهلت ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی تا ۱۵ بهمن‌ماه تمدید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسینعلی قبادی گفت: با توجه به استقبال گسترده متقاضیان برای ثبت‌نام در فراخوان جذب هیئت‌علمی سال ۱۴۰۳، مهلت ثبت‌نام این فراخوان تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه، ۱۵ بهمن‌ماه، تمدید می‌شود.

وی ادامه داد: از آنجاکه این آخرین مهلت برای ثبت‌نام در فراخوان سال جاری است، مؤکداً تقاضا می‌شود متقاضیان ثبت‌نام خود را به روز پایانی موکول نکنند.

رئیس مرکز جذب هیئت‌علمی وزارت علوم افزود: به منظور حمایت از مشارکت بخش خصوصی در آموزش عالی و با تصمیم هیئت عالی جذب و هیئت مرکزی، حداکثر سن متقاضیان مؤسسات غیرانتفاعی_غیردولتی تا ۱۰ سال (۵۵ سال) افزایش یافته است.

وی با اشاره به به اینکه کندی سایت برای ثبت‌نام جذب هیئت‌علمی تا اندازه‌ای رفع شده است گفت: یکی از دلایل کندی سایت به علت مراجعه زیاد داوطلبان برای ثبت‌نام بوده است، با وجود اینکه پهنای باند را چند برابرکرده و دو لاینه کرده‌ایم، تا صبح امروز ۳۰ هزار متقاضی حدود ۸ الی ۹ مرحله ثبت‌نام انجام داده‌اند.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: ثبت‌نام امروز صبح از ساعت ۵ صبح تا ۷ کاملا روان بوده از ساعت ۷ تا ۱۰ صبح متوسط بوده از ساعت ۱۰ به بعد دوباره مراجعه افراد افزایش یافته است. درحال حاضر ثبت‌نام نسبت به روز‌های دیگر بسیار روان‌تر است.

وی ادامه داد: تا یک ساعت پیش ۳۰ هزار نفر ثبت‌نام اولیه انجام داده و ۹ هزارو ۲۰۰ نفر نیز ثبت‌نام قطعی داشته‌اند.

براساس این گزارش، مهلت ثبت‌نام در فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیش از این تا دوازده بهمن ۱۴۰۳ تمدید شده بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->