علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توزیع واکسن «HPV» ایرانی در داروخانه‌ها (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۴۰۸۹
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۲
توزیع واکسن «HPV» ایرانی در داروخانه‌ها (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سازمان غذا و دارو اعلام کرد: واکسن گارداسیل تولید داخل با کیفیت مطلوب و به میزان کافی در داروخانه‌های معتبر کشور موجود است و هیچ‌گونه کمبودی در تأمین آن وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، واکسن گارداسیل تولید داخل مطابق با ضوابط مورد تأیید مراجع علمی و نظارتی کشور تولید و به میزان کافی در داروخانه‌های معتبر توزیع می‌شود.

در روز‌های اخیر برخی تبلیغات در فضای مجازی سعی دارند با ایجاد نگرانی درباره کمبود واکسن گارداسیل و تبلیغ برند‌های خارجی، نیاز القایی در جامعه ایجاد کنند. این تبلیغات که اغلب از سوی افراد یا گروه‌های سودجو انجام می‌شود، هدفشان توسعه تجارت غیرقانونی دارو است و هیچ‌گونه مبنای علمی یا منطقی ندارد.

خطرات خرید دارو از مسیر‌های غیررسمی

روابط عمومی سازمان غذا و دارو تأکید کرد دارد هر دارویی که خارج از چرخه رسمی داروخانه‌ها عرضه شود، از نظر این سازمان فاقد اعتبار است. خرید واکسن از مسیر‌های غیرقانونی، علاوه بر تحمیل هزینه‌های اضافی به مصرف‌کنندگان، خطرات جدی از جمله عدم اطمینان از اصالت، نگهداری در شرایط نامناسب و بروز عوارض ناخواسته را به همراه دارد.

مبارزه با بازار سیاه و دلالی دارو

برای جلوگیری از فروش غیرقانونی و تقلبی واکسن گارداسیل، در اقدام فرا ارگانی پلیس، ستاد مبارزه با قاچاق و دیگر اهرم‌های قهریه باید با شناسایی و برخورد قاطع با دلالان، فعالیت آنها را متوقف کنند.

استقرار گشت‌های نظارتی در اطراف داروخانه‌های بیماران خاص و اجرای عملیات‌های ضدقاچاق ضروری است. همچنین، اطلاع‌رسانی مردمی و نظارت دقیق بر توزیع واکسن از طریق سامانه «تی‌تک» نیز به کنترل این بازار سیاه کمک می‌کند.

اطلاع‌رسانی درباره خطر واکسن‌های تقلبی

فعالان دلسوز فضای مجازی و رسانه‌های گروهی باید با استناد به مطالب حوزه‌های تخصصی، مردم را از خطرات واکسن‌های تقلبی آگاه کنند. تولید محتوای آموزشی در تلویزیون، شبکه‌های اجتماعی و مراکز درمانی، همراه با هشدار‌های پزشکان و داروسازان، می‌تواند از خرید واکسن‌های مشکوک جلوگیری کند. ضمن آنکه استفاده از سامانه تیتک برای بررسی اصالت واکسن، به مردم کمک می‌کند تا فقط از منابع معتبر خرید کنند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پایان تأکید کرد که این سازمان نظارت دقیق بر زنجیره تأمین و توزیع دارو را در دستور کار خود دارد و هرگونه تخلف در این زمینه با جدیت پیگیری خواهد شد.

منبع: سازمان غذا و دارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->