آغاز شماره‌گذاری خودرو‌های مدل ۱۴۰۴ از ۲۲ بهمن بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ صنعت نفت امضا می‌شود‌ | صادرات نفت بدون وقفه ادامه دارد تعرفه واردات گوشی همراه در ۱۴۰۴ اعلام شد (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) پروژه ۱۷ میلیارد دلاری وزارت نفت برای فشارافزایی پارس جنوبی پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳)| ریزش ادامه دارد؟ ورود اولین محموله ۵۵۰ تنی سیب زمینی به کشور از مرز میرجاوه (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) روش استعلام دهک‌بندی یارانه و اعتراض به دهک خانوار + آموزش سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: مشکلی در تامین مایحتاج مردم در قالب کالابرگ الکترونیک در استان نداریم + فیلم جلسه اعضای شورای عالی کار کشور در مشهد برگزار شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | ۲۶۷ هزار نفر در خراسان رضوی، مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی هستند بازدید سرزده رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از وضعیت توزیع و فروش سیب زمینی در میدان‌بار سپاد مشهد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی در مشهد تا ۱۰ روز آینده ارزان خواهد شد + فیلم عامل ریزش بازار ارز چه بود؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) هم نان، هم استقلال، هم آبادی! رسوب بحران در بورس تهران دلار در بازار جهانی عقب‌نشینی کرد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) سقف روزانه پرداخت رمزارز‌ها افزایش یافت + جزئیات (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های خارجی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | فیدلیتی ۲ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان بررسی قیمت کارخانه‌ای خودروهای داخلی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) دادستان کرمان: بازداشت مدیر مدرسه فرزانگان کرمان و پلمب یک مرکز معاینه فنی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) مبلغ واریزی کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا هفتم مشخص شد + زمان واریز قیمت جدید ارز‌های توافقی در مرکز مبادله امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) اعلام شد | دلار کاهشی شد وزیر جهاد کشاورزی: افزایش قیمت برنج ساختگی بوده است قطع سراسری دستگاه‌های نانینو در مشهد | علت چه بود؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز عرضه خودروهای سواری برای نخستین بار در حراج خرده‌فروشی اموال تملیکی + لینک ثبت‌نام اقبال سرمایه‌گذاران خارجی به خراسان رضوی قیمت طلای جهانی ریزشی شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت بلیت هواپیمای تهران به مشهد در آستانه نیمه شعبان (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: ۱۰ درصد شرکت‌ها و واحد‌های فناور پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع خلاق فعالیت می‌کنند
سرخط خبرها

هشدار مهم درباره خرید آنلاین طلا | از کدام پلتفرم فروش، آنلاین طلا بخریم؟

  • کد خبر: ۳۱۴۳۹۵
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
هشدار مهم درباره خرید آنلاین طلا | از کدام پلتفرم فروش، آنلاین طلا بخریم؟
مجری طرح سامانه هوشمند معاملات فلزات گرانبها گفت: همه این پلتفرم‌ها قانونی نیستند و ممکن است اقدام به خالی فروشی و کلاهبرداری کنند یا حتی برخی از این پلتفرم‌ها منشأ خارج از ایران و قابلیت پیگیری نداشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرضا عسگرخانی، مجری طرح سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبها گفت: در سال جاری، پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش طلا، به عنوان راهکاری نوین برای سرمایه‌گذاری و معاملات فلزات گرانبها، جای خود را در بین مردم باز کرده‌اند؛ اما در ماه‌های اخیر تعداد این پلتفرم‌ها رشد قارچ‌گونه‌ای داشته که منجر به ایجاد تردید و نگرانی میان خریداران درباره صحت فعالیت، داشتن مجوز‌های مربوط، اعتبار و امنیت آنها شده است.

او تصریح کرد: این پلتفرم‌ها ضمن ارائه امکاناتی نظیر خرید و فروش آسان، با هر میزان بودجه، تنوع محصولات، امکان تحویل فیزیکی طلا و...، توانسته‌اند توجه بسیاری را به خود جلب کنند، اما نکته مهم اینجاست که همه این پلتفرم‌ها قانونی نیستند و ممکن است اقدام به خالی فروشی و کلاهبرداری کنند یا حتی برخی از این پلتفرم‌ها منشأ خارج از ایران و قابلیت پیگیری نداشته باشند.

مجری طرح سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبها ادامه داد: بنابراین، مردم پیش از خرید از اینگونه پلتفرم‌ها، بایستی به این موارد توجه کنند که آیا دارای اینمادِ فعال و واقعی هستند، آیا مشمول نظارت‌های ثانویه وزارت صمت هستند و در نهایت اینکه طلای خریداران را نزد بانک کارگشایی نگهداری می‌کنند یا خیر؟

هشدار پلیس درباره خالی‌فروشی طلا

۱۴ بهمن سال جاری هم، حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا دیروز در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که «با پیگیری ویژه پلیس و دستور مقامات قضائی، بیش از یک‌ونیم تن طلا را از شرکت‌ها گرفتیم و در اختیار بانک‌های عامل؛ کارگشا و ملت قرار دادیم و آمار‌ها نشان می‌دهند که بیش از ۱۰ میلیون نفر از این پلتفرم‌ها طلای آب‌شده خریداری کرده‌اند؛ بنابراین تضمین سرمایه‌ای که مردم در این پلتفرم‌ها گذاشته‌اند کجاست؟»

رحیمی به موضوعی اشاره دارد که طی چند روز گذشته در رسانه‌های مختلف کشور به آن پرداخته شده و آن خطر بروز جرایمی مانند خالی فروشی و کلاهبرداری است.

پیش از این هم، محمد کشتی آرای، عضو کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران نیز در این رابطه گفته بود که هر کدام از تبلیغات فروش آنلاین طلا که در اتوبان‌ها دیده می‌شود، میلیارد‌ها تومان هزینه دارد و سوال مهمی که مطرح می‌شود، این است که اجاره سنگین این بیلبورد‌های تبلیغاتی از کجا تأمین می‌شود که به‌طور حتم از جیب مردم هزینه می‌شود.

به گفته او، هیچ تضمینی در خصوص فعالیت این سایت‌ها و پلتفرم‌ها وجود ندارد. زیرا طبق قانون به هر میزانی که طلا می‌فروشند باید پشتوانه فیزیکی آن در بانک مرکزی یا یکی از بانک‌های کشور ذخیره شده باشد و، چون در حال حاضر چنین پشتوانه‌ای وجود ندارد، باید به فعالیت این سایت‌ها و پلتفرم‌ها شک کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->