پرفروش‌ترین گوشی‌های ۲۰۲۴ | آیفون ۱۵ در صدر گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد آیفون ۱۶ ترخیص شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) برتری‌های هوش مصنوعی Deepseek به ChatGPT | پشتیبانی از لهجه‌ها و اصطلاحات محلی فارسی! دستاوردهای شرکت فراحس پویا در زمینه هوشمندسازی ساختمان‌ها | هوشمندسازی، راهکار ناترازی انرژی گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معرفی تمام فیلم‌های حاضر در جشنواره فجر ۱۴۰۳ + بازیگران و خلاصه داستان هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟
سرخط خبرها

گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد

  • کد خبر: ۳۱۴۵۴۴
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۵
گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد
ترانه Now and Then که سال ۲۰۲۳ منتشر شد و نامزد جایزه گرمی شده بود، توانست جایزه بهترین اجرای راک گرمی را از آن خود کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این قطعه که با کمک فناوری هوش مصنوعی بازسازی شده، اولین آهنگی محسوب می‌شود که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، نامزد دریافت جایزه گرمی شده است.

گروه «بیتلز» با این موفقیت، هشتمین جایزه رقابتی گرمی خود را دریافت کرد و در رقابت با هنرمندانی مانند «گرین دی»، «پرل جم»، «بلک کیز»، «آیدلز» و «سنت وینسنت» پیروز شد.

ترانه Now and Then براساس دمویی ضبط‌شده از جان لنون در اواخر دهه ۱۹۷۰ ساخته شده است. اواسط دهه ۱۹۹۰، «پل مک‌کارتنی»، «رینگو استار» و «جورج هریسون» تلاش کردند این ترانه را کامل کنند تا در پروژه The Beatles Anthology قرار بگیرد، اما به‌دلیل محدودیت‌های فنی آن زمان، امکان جداسازی صدای لنون و پیانوی او از نسخه اولیه کم‌کیفیت وجود نداشت و پروژه نیمه‌کاره رها شد.

چگونه هوش مصنوعی به کمک بیتلز آمد؟

سال ۲۰۲۱، مک‌کارتنی و استار تصمیم گرفتند با کمک کارگردان سرشناس، «پیتر جکسون»، و تیم صدابرداری او این آهنگ را تکمیل کنند. تیم جکسون که پیشتر برای مستند The Beatles: Get Back از فناوری‌های صوتی پیشرفته استفاده کرده بود، این بار نیز با بهره‌گیری از یادگیری ماشینی موفق شد صدای جان لنون را از سایر اجزای دمو جدا کند و کیفیت آن را بهبود ببخشد.

این روش با هوش مصنوعی مولد که می‌تواند صدای هنرمند را شبیه‌سازی کند، تفاوت دارد. اما برخی طرفداران، پس از انتشار آهنگ، دچار سوءتفاهم شدند و تصور کردند صدای لنون مصنوعی ساخته شده است. این ابهام هنگام انتشار این ترانه برخی واکنش‌های منفی را در اینترنت برانگیخت.

«پل مک‌کارتنی»، خواننده گروه موسیقی بیتلز، سال ۲۰۲۳ در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها اعلام کرد:

«محض اطلاع، هیچ چیزی مصنوعی یا ساختگی خلق نشده است. همه‌چیز واقعی است و همه ما در آن آهنگ نواخته‌ایم. تنها کاری که کردیم، بهبود کیفیت برخی ضبط‌های قدیمی بود، فرایندی که سال‌هاست در صنعت موسیقی انجام می‌شود.»

با این موفقیت، بیتلز بار دیگر ثابت کرد موسیقی آنها حتی پس از گذشت دهه‌ها همچنان زنده است و می‌تواند با استفاده از فناوری‌های جدید، برای نسل‌های آینده حفظ شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->