اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g
سرخط خبرها

گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد

  • کد خبر: ۳۱۴۵۴۴
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۵
گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد
ترانه Now and Then که سال ۲۰۲۳ منتشر شد و نامزد جایزه گرمی شده بود، توانست جایزه بهترین اجرای راک گرمی را از آن خود کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این قطعه که با کمک فناوری هوش مصنوعی بازسازی شده، اولین آهنگی محسوب می‌شود که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، نامزد دریافت جایزه گرمی شده است.

گروه «بیتلز» با این موفقیت، هشتمین جایزه رقابتی گرمی خود را دریافت کرد و در رقابت با هنرمندانی مانند «گرین دی»، «پرل جم»، «بلک کیز»، «آیدلز» و «سنت وینسنت» پیروز شد.

ترانه Now and Then براساس دمویی ضبط‌شده از جان لنون در اواخر دهه ۱۹۷۰ ساخته شده است. اواسط دهه ۱۹۹۰، «پل مک‌کارتنی»، «رینگو استار» و «جورج هریسون» تلاش کردند این ترانه را کامل کنند تا در پروژه The Beatles Anthology قرار بگیرد، اما به‌دلیل محدودیت‌های فنی آن زمان، امکان جداسازی صدای لنون و پیانوی او از نسخه اولیه کم‌کیفیت وجود نداشت و پروژه نیمه‌کاره رها شد.

چگونه هوش مصنوعی به کمک بیتلز آمد؟

سال ۲۰۲۱، مک‌کارتنی و استار تصمیم گرفتند با کمک کارگردان سرشناس، «پیتر جکسون»، و تیم صدابرداری او این آهنگ را تکمیل کنند. تیم جکسون که پیشتر برای مستند The Beatles: Get Back از فناوری‌های صوتی پیشرفته استفاده کرده بود، این بار نیز با بهره‌گیری از یادگیری ماشینی موفق شد صدای جان لنون را از سایر اجزای دمو جدا کند و کیفیت آن را بهبود ببخشد.

این روش با هوش مصنوعی مولد که می‌تواند صدای هنرمند را شبیه‌سازی کند، تفاوت دارد. اما برخی طرفداران، پس از انتشار آهنگ، دچار سوءتفاهم شدند و تصور کردند صدای لنون مصنوعی ساخته شده است. این ابهام هنگام انتشار این ترانه برخی واکنش‌های منفی را در اینترنت برانگیخت.

«پل مک‌کارتنی»، خواننده گروه موسیقی بیتلز، سال ۲۰۲۳ در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها اعلام کرد:

«محض اطلاع، هیچ چیزی مصنوعی یا ساختگی خلق نشده است. همه‌چیز واقعی است و همه ما در آن آهنگ نواخته‌ایم. تنها کاری که کردیم، بهبود کیفیت برخی ضبط‌های قدیمی بود، فرایندی که سال‌هاست در صنعت موسیقی انجام می‌شود.»

با این موفقیت، بیتلز بار دیگر ثابت کرد موسیقی آنها حتی پس از گذشت دهه‌ها همچنان زنده است و می‌تواند با استفاده از فناوری‌های جدید، برای نسل‌های آینده حفظ شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->