عطار، سرچشمه حیات فرهنگی ادبیات فارسی توضیحات معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی درباره تعطیلی ۳ روزه تئاتر‌های طنز و موزیکال در مشهد نمایشگاه «فَرّ و هنر» در مشهد | بازخوانی فردوسی با زبان خوشنویسی لحظه پیدا کردن بالگرد شهدای خدمت برای اولین بار از تلویزیون پخش می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز یک سریال کمدی و جنایی در تلویزیون آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاهنامه؛ افسانه‌ای برای همیشه قدردانی از جمشید هاشم‌پور در تئاتر شهر برگزاری کارگاه ویژه روایتگری  تصویری از شهدای خدمت در مشهد صددام در گیشه می‌تازد | آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران تحسین خواننده آمریکایی در جشنواره کن نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ناشران جوان است بازگشت مل گیبسون به سینمای مذهبی با فیلم «رستاخیز مسیح» افتتاحیه سیاسی کن ۲۰۲۴، از جنگ غزه و اوکراین تا سیاست‌های آمریکا رونمایی از کتاب الهه در خانه سینما
سرخط خبرها

سهیلی: جشنواره فیلم فجر مشهد نیازمند حمایت جدی از فیلمسازان خراسانی است

  • کد خبر: ۳۱۴۵۶۶
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷
سهیلی: جشنواره فیلم فجر مشهد نیازمند حمایت جدی از فیلمسازان خراسانی است
نویسنده و پژوهشگر تئاتر مشهد، با انتقاد از ضعف حمایت از سینمای بومی خراسان در جشنواره فیلم فجر، تأکید کرد: جشنواره امسال تنها با حضور محدود یک یا دو اثر از فیلمسازان مشهدی همراه است.

حمیدرضا سهیلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز درهمزمان با روز اول از اکران فیلم‌های جشنواره فجر مشهد در سینما آفریقا در خصوص نقش جشنواره فیلم فجر در پیشرفت فیلمسازان جوان گفت: اصولا برگزاری هر فستیوالی در اعتلای فرهنگ و هنر و کمک به پیشرفت علاقمندان به فیلمسازی نقش دارد. جشنواره فیلم فجر که آیینه تلاش یک ساله فیلمسازان کشورمان است می‌تواند انگیزه لازم را در هنرمندان به وجود آورده و جوانان علاقمند به سینما را با پیشرفت یکساله سینمای کشور آشنا نماید.

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره فیلم فجر در مشهد اگر چه کار بایسته و شایسته‌ای هست و من به شدت از برگزاری آن استقبال کرده و تداوم آن را در همه ساله از مسئولین استان طلب دارم، اما زمانی دلخوشتر است که از سینمای بومی و فیلمسازان استان حمایت بشود تا آثار آنان نیز در این جشنواره حضور داشته باشد.

نویسنده و پژوهشگر تئاتر مشهد با بیان اینکه امسال ما یکی دو فیلم کوتاه و بلند از فیلمسازان مشهدی در جشنواره فجر داریم، تاکید کرد: بی شک اگر مسئولین استان به این مهم توجه نمایند تا حمایت خود را بر سر تولید فیلم در استان داشته باشند، سال‌های آتی نشانه‌های بیشتری از پیشرفت و حضور فیلمسازان بومی در جشنواره خواهیم دید.

وی نظر خود در خصوص اکران فیلم‌های این دوره از جشنواره را چنین بیان کرد: در برنامه فیلم‌های نمایش داده شده که مشاهده کردم خوشبختانه آثار خوبی در جشنواره حضور دارد و اینکه یک سینما به نمایش فیلم‌ها و یک سینما را به هنرمندان و اهالی رسانه اختصاص داده‌اند، کار خوبیست.

سهیلی ابراز امیدواری کرد: چند فیلم هم که از برنامه نمایش در مشهد جا مانده به لیست اضافه شود تا تماشاگران مشهدی هم پای تهرانی‌ها بیننده همه فیلم‌های جشنواره باشند.

نویسنده و پژوهشگر تئاتر مشهد در بخش دیگر سخنان خود گفت: من در روز اول جشنواره تنها فیلم چشم بادامی را دیدم که از علاقه جوانان به موسیقی و خوانندگان کره‌ای حکایت داشت که در حال حاضر عشق و علاقه جوانان به کشور کره و موسیقی و هنر این کشور به معضلی در بین جوانان بدل شده است.

وی ابراز کرد: منتظر هستم تا فیلم‌های مطرح ماریا و صیاد و لولی (که ساخته هنرمندان مشهدی است) و موسی و ناتوردشت و... را ببینم.

سهیلی اولین انتظار خود و چه بسا همه اهالی هنردوست مشهد از جشنواره فیلم فجر را اکران تمامی فیلم‌های جشنواره عنوان کرد و گفت: همچنین انتظار می‌رود از فیلمسازان خراسانی حمایت و بخش ویژه‌ای به آثار خوب این فیلمسازان داشته باشد.

وی تصریح کرد: به نظرم برگزاری یک جشنواره اختصاصی که همه ساله در خراسان برگزار شود یک خواسته معقول است که امیدوارم در سال‌های آینده به این مهم پرداخته شود.

نویسنده و پژوهشگر تئاتر مشهد همچنین تأکید کرد: معرفی و تقدیر از هنرمندانی که در طول سال بدون هیچگونه حمایتی در این شهر و استان به کار فیلمسازی مشغول بوده و دفاتری که فعالانه به تدریس و تعلیم و ساخت فیلم اشتغال دارند نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

وی در پایان پیشنهاد داد: می‌توان در یک اقدام شایسته قبل از هر فیلم بلند یک فیلم کوتاه ساخته شده توسط هنرمندان خراسانی نمایش داده شده و این فیلم‌ها توسط داوران داوری شود تا انگیزه در فیلمسازان برای تولید بیشتر و دیده شدن آثارشان به وجود آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->