محفل قرآنی «دختران رضوی» ویژه دهه کرامت در حرم رضوی برگزار شد درس‌هایی از نهج البلاغه | صلاح مردم شاهچراغ، امین ولایت | جلوه‌هایی از حیات بابرکت حضرت احمدبن‌موسی (ع) قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی: پیوند تعلیم و تربیت با فرهنگ رضوی مستحکم است «امیرالمومنین (ع)، معیار زندگی و الگوی حکمرانی» شعار دهه ولایت و امامت ۱۴۰۴ انتقال موزه ملی قرآن به سعدآباد عکس‌های باکیفیت از حرم امام‌رضا(ع) اجرای مراسم سنتی «طبق دسترخوان» زائران اردوزبان در حرم امام‌رضا (ع) به‌مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴ آغاز دریافت حضوری ارز ویژه حج از امروز (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره فضایل نماز یکشنبه ماه ذی‌القعده رونمایی از آلبوم «شاه خراسان» در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش قرآن به روش مهدالرضا(ع)، از سنین پایین در کشور توسعه می‌یابد جلوه‌ای زیبا از عشق به قرآن | اجتماع ۵ هزار نوگل قرآنی در صحن پیامبراعظم(ص) حرم مطهر رضوی + ویدئو اعلام ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت سالروز شهادت خادم‌ جمهور | سردار سلامی، سخنران آیین بزرگداشت شهدای خدمت در مشهد تشرف ۱۰۰۰ زائر سالمند و معلول مشهدی به حرم امام‌رضا(ع) در قالب طرح «معین‌الضعفا»، طی دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن خانوادگی «ایرانِ امام‌رضا(ع)» هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۴ در مشهد برگزار می‌شود انتشار فراخوان پویش ملی شعر «ایرانِ امام‌رضا(ع)»
سرخط خبرها

وزیر فرهنگ: نمایشگاه قرآن را باید برای مخاطب جذاب‌تر از قبل برپاکنیم

  • کد خبر: ۳۱۴۷۸۲
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
وزیر فرهنگ: نمایشگاه قرآن را باید برای مخاطب جذاب‌تر از قبل برپاکنیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم پنج وجه دارد که باید بین آنها تعادل و توازن ایجاد کرد تا برای مخاطبان عام و خاص اثربخشی و جذابیت بیشتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه شورای سیاست‌گذاری سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به ریاست سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور حجت‌الاسلام محمّد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

در این جلسه سیدعباس صالحی با تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر تصریح کرد: امسال با چند محدودیت مواجه هستیم، اما گاهی اوقات محدودیت‌ها می‌تواند منجر به فرصت‌سازی شود.

وی افزود: محدودیت اول مربوط به مسائل مالی است؛ چراکه امسال دو نمایشگاه قرآن داریم، یکی در فروردین و دیگری در اسفند که هر ۳۳ سال یکبار رخ می‌دهد. در حالی که منابع بودجه‌ای برای دو نمایشگاه پیش‌بینی نشده است.

صالحی ادامه داد: شرایط برگزاری نمایشگاه در مصلای امام خمینی (ره) نیز وضعیت خاص خودش را دارد چراکه فضای مصلی به واسطه این که تا پایان زمستان در اختیار نماز جمعه است، کمتر از نیمی از دوره‌های قبل را در اختیار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه مساله سوم تغییرات دولت و استقرار مسئولان جدید است، افزود: مجموعه این ویژگی‌ها موجب‌شده نمایشگاه امسال شرایط ویژه خود را داشته باشد و برهمین اساس توقع نیز متناسب با آن باید تنظیم شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه محدودیت‌های امسال می‌تواند فرصت ساز باشد، گفت: مسائل مربوط به فضای برگزاری نمایشگاه و بودجه می‌تواند به انتخاب اولویت‌ها و کنار گذاشتن پیرایه‌هایی که اجرای آنها به سنت تبدیل شده است، بینجامد.

وی افزود: وضعیت فعلی فرصتی برای به‌گزینی و غربالگری ایجاد می‌کند و این امر امکانی برای نمایشگاه فراهم می‌آورد تا شرایط اصلاح پیرایه‌ها فراهم شود.

صالحی با بیان اینکه باید از محدودیت‌ها برای بهبود تراز، غربالگری و به‌گزینی بهره برد، تصریح کرد: وضعیت مالی نیز فرصتی برای صرفه‌جویی‌های بیشتر فراهم می‌کند و قدرتِ مدیریتِ مالیِ جدیدی را می‌طلبد تا براساس شرایط جدید کار را پیش بریم.

وی در ادامه به وجوه نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اشاره کرد و افزود: یکی از وجوه این نمایشگاه معرفتی است و به دانش و معارف قرآنی مربوط می‌شود؛ وجوه هنری، فن‌آورانه، بین‌الملل و رسانه‌ای نیز از دیگر ابعاد نمایشگاه قرآن کریم است و باید به گونه‌ای کنار هم قرار گیرند که در جذاب شدن نمایشگاه به هم کمک کنند.

در این جلسه گزارشی توسط حجت‌الاسلام ارباب سلیمانی از روند‌های برگزاری سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ارائه شد و اعضای حاضر درمورد سیاست‌های کلی این نمایشگاه و نحوه برگزاری آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در پایان این جلسه، «قرآن، راه زندگی» به‌عنوان شعار این دوره از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم انتخاب شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->