برف‌روبی کامل صحن و سرای رضوی و تسهیل تردد زائران (۲۱بهمن۱۴۰۳) حماسه بهمن در هیاهوی نور و ندای الله‌اکبر، امشب (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) طنین‌انداز می‌شود پیشنهاد دایرکردن دبیرخانه مجمع جهانی مسابقات قرآن تحت بررسی است کتاب مسئله عفاف منتشر شد نخستین رویداد ملی ایده‌پردازی قرآن و دانشگاه برگزار می‌شود نامزدهای جایزه کتاب سال در «گروه دین» معرفی شد آثار نفیس خطی گنجینه رضوی با محوریت امام‌خمینی(ره) معرفی شد آغاز ثبت‌نام مراسم اعتکاف رمضانیه در حرم امام‌رضا (ع) امروز (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) + زمان برگزاری ویژه‌برنامه‌های دهه فجر ۱۴۰۳ در حرم امام‌رضا (ع) + جزئیات پناهیان: رویکرد آموزش و پرورش به انسان، هم‌تراز با آموزه‌های دینی نیست ورود بازی‌های رایانه‌ای به موزه دفاع مقدس افزایش ظرفیت کاروان‌های غیرمجاز عتبات عالیات و تعلل سازمان حج برای ثبت‌نام توسعه گردشگری در عربستان با هزینه‌های سفره‌های افطاری مسجدالنبی (ص) مدیرکل پژوهش‌های عمومی حوزه‌های علمیه خواهران: برای سه نشریه حوزوی مجوز اعطا شد آیین اختتامیه چهارمین اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی برگزار شد | مفاهیم مهدوی در کتب درسی گنجانده می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: باید مهدویت در جامعه پررنگ‌تر باشد | مقاومت، بهترین سلاح تولید امید مهدوی است نسخه خطی مصحف الرضا(ع)؛ جزوه کلام‌الله منسوب به‌خط حضرت رضا(ع) بازنشر شد تقویت اخوت ایمانی و ائتلاف قلبی جامعه، راهبرد ائمه جمعه باشد | تفرقه‌افکنی و عداوت‌آفرینی در نماز جمعه جایی ندارد جشنواره ملی جنات با هدف ارتقای جایگاه تبلیغ برگزار می‌شود مدیر تشریفات دفتر رهبر معظم انقلاب: حوزوی‌ها در جهاد تبیین جدی عمل کنند
سرخط خبرها

توسعه گردشگری در عربستان با هزینه‌های سفره‌های افطاری مسجدالنبی (ص)

  • کد خبر: ۳۱۵۵۰۴
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
توسعه گردشگری در عربستان با هزینه‌های سفره‌های افطاری مسجدالنبی (ص)
هزینه‌های افطاری‌های رمضان در حرم نبوی که از سوی متولیان مسجدالنبی (ص) تأمین می‌شد، امسال به توسعه گردشگری اختصاص یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، امسال برپایی سفره‌های افطار در مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص) مردمی می‌شود و خود مردم برای یکدیگر سفره افطار می‌اندازند.

رئیس اداره کل امور حرمین شریفین شیخ عبدالرحمن السدیس گفت: ثبت‌نام افراد و ارگان‌ها برای افطاری دادن از ۲۰ بهمن آغاز شد.

در سال‌‎های گذشته سفره‌های افطار در مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص) از سوی متولیان حرمین شریفین پَهن می‌شد. البته از ایام کرونا سعودی‌ها افطاری در مساجد را ممنوع کردند.

امسال اداره امور مسجدالنبی (ص) اعلام کرده که افراد و سازمان‌های مختلف سعودی می‌توانند در تأمین و توزیع افطاری مسجدالنبی (ص) البته فقط از ۱۰ شرکت مورد تأیید مشارکت کنند. گفته می‌شود که «بودجه افطاری حرم به برنامه‌های توسعه گردشگری اختصاص می‌یابد.

عربستان برای افزایش تعداد گردشگران حتی در ماه رمضان ممنوعیت خوردن و آشامیدن در طول روز را هم که با جدیت برخورد می‌شد و مجازات نقدی و زندانی داشت، چندان مورد توجه قرار نداده است.

این در حالی است که در سایر کشور‌ها مثل امارات در کنار برپایی جشن‌های رمضان، نوشیدن و سیگار کشیدن در اماکن عمومی ممنوع است و بسیاری از توریست‌ها برای شرکت در مراسم رمضان به این کشور می‌روند.

کارشناس امور خدماتی مدینه احمد الوعد ابراز کرد: هزینه‌های افطار را صرف رفاه حال مسافران و زائران می‌کنیم تا در سال‌های آینده مدینه هم به یک مرکز توریستی تبدیل شود.

در مقابل مدیر امور عمره مالزی جاسر ساندو اشاره کرد: سعودی‌ها اگر به فکر جذب توریست بودند، برنامه‌های مذهبی متنوع اجرا می‌کردند تا تعداد زائران و مسلمانان بیشتر شود نه اینکه به فکر آمدن غیرمسلمان‌ها به شهر‌های مکه و مدینه باشند.

کارشناسان می‌گویند که مسلمانان باید نسبت به عملکرد سعودی‌ها اعتراض کنند و اگر قرار است که گردشگری در این کشور توسعه یابد باید شهر‌های مکه و مدینه با تعداد زائران توسعه یابد نه اینکه غیرمسلمانان به راحتی در اماکن مذهبی جولان دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->