یک منتقد سینما: یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت جشنواره فیلم فجر حضور و حمایت رسانه‌ها است رابطه ترامپ و ماسک به کجا می‌رسد؟ مجری اختتامیه جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ کیست؟ + عکس استقبال پرشور از جشنواره فیلم فجر در مشهد | عبور آمار مخاطبان از مرز ۲۸ هزار نفر تاریخ و ساعت برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ + جزئیات واکنش ساعد سهیلی به اعلام نامزد‌های جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ + عکس مروری بر سریال‌های تلویزیونی که انقلاب اسلامی را روایت کردند جایزه نقاره‌خانه «صلح و مقاومت»؛ بخش ویژه نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی جشنواره موسیقی فجر با چه اجراهایی آغاز می‌شود؟ گزارشی از هفتمین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | گرمای حضور مخاطبان در یک روز برفی ۱۲ فیلم در روز آخر جشنواره فجر به سانس فوق‌العاده رسیدند (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) ضرورت ایجاد یک دبیرخانه دائمی برای برگزاری جشنواره فیلم فجر در مشهد آموزشگاه‌های موسیقی، حلقه اتصال جشنواره و آینده موسیقی خراسان جدول زمان‌بندی نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی در نیشابور آیین تجلیل و قدردانی از فرهیختگان سینمای خراسان رضوی برگزار خواهد شد حضور ۲۳ هزارنفری مشهدی‌ها در ۶ شب جشنواره فیلم فجر
سرخط خبرها

آموزشگاه‌های موسیقی، حلقه اتصال جشنواره و آینده موسیقی خراسان

  • کد خبر: ۳۱۵۶۵۰
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۷
آموزشگاه‌های موسیقی، حلقه اتصال جشنواره و آینده موسیقی خراسان
یک پیشکسوت موسیقی گفت: برای ترویج موسیقی در استان باید به آموزشگاه‌ها به صورت ویژه توجه شود.

‌به گزارش شهرآرانیوز، مجید کلاهدوز، از پیشکسوتان عرصه موسیقی و آموزش‌های هنری در استان خراسان بر لزوم توجه به آموزشگاه‌های موسیقی در جشنواره باهدف ترویج و توسعه موسیقی بین مردم تاکید کرد.

وی ضمن تقدیر از برگزاری اولین دوره جشنواره موسیقی فجر در استان خراسان و قدردانی از تلاش مدیران این جشنواره از جمله آقای حامد طاهری گفت: شرط اصلی اثرگذاری این جشنواره در اشاعه و توسعه موسیقی در بین مردم، حضور پررنگ عموم مردم و اساتید موسیقی به ویژه پیشکسوتان و بازنشستگان این عرصه و فعالین حوزه‌های دیگر هنر و ادبیات در سالن محل برگزاری جشنواره است.

وی تاکید کرد: اثری که حضور در سالن و تماشای زنده موسیقی می‌تواند بر ذهنیت و علاقه مردم، جوانان و خردسالان داشته باشد از طریق فضای مجازی دست یافتنی نیست لذا اهمیت جشنواره و اقتضای آن مستلزم برگزاری این رویداد در یک سالن بزرگ و مجهز است تا گنجایش گروه بزرگی از مخاطبین را از متخصصان تا علاقمندان داشته باشد.

کلاهدوز لزوم توجه ویژه به آموزشگاه‌های موسیقی استان را مورد توجه قرار داد و افزود: اگر هنرآموزان و هنرمندان تازه وارد در این ورطه امکان حضور و ارائه هنر و توانمندی خود را روی صحنه زنده و در برابر مخاطب عام داشته باشند سبب تقویت انگیزه و انرژی آنها برای ادامه راه خواهد بود لذا لازم است استادان و هنرجو‌های فعال در آموزشگاه‌ها با دعوت رسمی، امکان حضور در سالن و تماشای حاصل زحمات هم‌صنفان خود را داشته باشند. درواقع کشیدن جمعیت به سالن به خصوص جمعیت مرتبط سبب خواهد شد هنرجویان علاوه بر انگیزه برای ادامه راه، ماندن و کار کردن در شهر خود را به مهاجرت به پایتخت با هدف پیشرفت ترجیح دهند.

پیشکسوت موسیقی خراسان درباره سبک‌های هنری در جشنواره هم خاطرنشان کرد: اگر هدف پیشرفت موسیقی باشد نباید برای حضور سبک‌های مختلف در جشنواره محدودیت قائل شده اتفاقا باید راه را برای حضور و ارایه تمام سلیقه‌ها باز گذاشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->