بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
سرخط خبرها

رابطه ترامپ و ماسک به کجا می‌رسد؟

  • کد خبر: ۳۱۵۷۲۶
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
رابطه ترامپ  و ماسک به کجا می‌رسد؟
روزنامه «گاردین» در مورد اتحاد میان «دونالد ترامپ» و «ایلان ماسک» معتقد است که این دو فرد خودشیفته، سرانجام با هم برخورد خواهند کرد و در نهایت از هم جدا می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز این روزنامه بریتانیایی با اشاره به کمک ۲۸۸ میلیون دلاری «ایلان ماسک» به کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» عنوان داشت که پاداش این اقدام وی نقش بستن تصویرش پشت میزی در کاخ سفید بر روی جلد این هفته مجله تایم بود. برخی معتقدند تصویر «رئیس‌جمهور ماسک» عمداً برای تحریک ترامپ طراحی شده، زیرا رئیس جمهور علاقه خاصی به مجله تایم دارد و دو بار به عنوان «شخص سال» آن انتخاب شده است.

گاردین با اشاره به رابطه نزدیک ترامپ و ماسک آورده است: این اوج یک رابطه نامحتمل است که انقلابی نگران‌کننده را در آمریکا به ارمغان آورد. ترامپ و ماسک علاقه مشترکی به ایجاد اختلال، قانون‌شکنی و تحریک لیبرال‌ها دارند. به گفته منتقدان، همگرایی بین قدرتمندترین و ثروتمندترین مرد جهان، تهدیدی مضاعف برای دموکراسی است.

گزارش مذکور، رابطه این دو فرد را عاشقانه (bromance) نامید و در مورد دوام آن افزود تاریخ سرشار از افراد وفادار به ترامپ است که وقتی تهدیدی برای جلب توجه به او شدند، هزینه‌اش را پرداختند. از همان ابتدا، کارشناسان فروپاشی اتحاد ترامپ-ماسک پیش‌بینی کرده‌اند و معتقدند که این دو خودشیفته بزرگ سرانجام با هم برخورد خواهند کرد. اما برخی دیگر این رابطه را همزیستی می‌دانند که ممکن است طولانی‌مدت باشد.

«جو والش» نماینده پیشین جمهوری‌خواه و منتقد ترامپ، می‌گوید «آن‌ها در حال حاضر دو نفر از قدرتمندترین افراد روی این سیاره هستند که به‌شدت به یکدیگر نیاز دارند.»

در نگاه اول، ترامپ و ماسک نقاط مشترک چندانی ندارند. ترامپ یک سرمایه‌دار ۷۸ ساله در حوزه املاک و مستغلات و ستاره تلویزیون از نیویورک است که با تاخیر وارد سیاست شد، ساعت‌ها در زمین گلف می‌گذراند و دیدگاه فرهنگی‌اش در دهه ۱۹۸۰ ریشه دارد. ماسک ۵۳ ساله در دوران آپارتاید در آفریقای جنوبی متولد شد، ثروتش را در سیلیکون ولی به دست آورد و مدیرعامل تسلا (شرکت خودروسازی الکتریکی) و اسپیس‌ایکس (شرکت فضایی) است. او به‌طور علنی اعلام کرده که مبتلا به سندروم آسپرگر است، که بخشی از طیف اوتیسم محسوب می‌شود.

طبق گزارش، ماسک در سال ۲۰۱۶ گفته بود که ترامپ شخصیتی نیست که بازتاب خوبی از ایالات متحده ارائه دهد. ترامپ هم در سال ۲۰۲۲ ماسک را یک «کلاهبردار» خواند، زیرا او در انتخابات ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ از مخالفانش حمایت کرده بود. سال گذشته، اما لحن هر دو نفر تغییر کرد.

گاردین، ماسک را بزرگ‌ترین اتفاق متفاوت بین دوره اول و دوم ریاست‌جمهوری ترامپ تاکنون دانست و عنوان داشت که سبک مدیریتی ماسک «سریع حرکت و خراب کن» است که با درهم شکستن دولت فدرال، بدون توجه به قانون اساسی اقدام می‌کند. وی یک کارمند تمام‌وقت دولتی نیست، بلکه وضعیت «کارمند ویژه دولت» را دارد که به نقل از برخی مقامات آمریکایی، یک دولت سایه غیرمنتخب است. اما ترامپ گویا نگرانی از ماسک ندارد.

در بخش دیگر گزارش تصریح شده است: با این حال، هیچ دوران ماه‌عسلی ابدی نیست. میزان محبوبیت ماسک حتی در میان جمهوری‌خواهان، به‌سرعت در حال کاهش است. طبق نظرسنجی اخیر از The Economist و YouGov تنها ۴۳ درصد از جمهوری‌خواهان گفته‌اند که می‌خواهند ماسک «تأثیر کمی» داشته باشد و ۱۷ درصد می‌خواهند او «هیچ تأثیری نداشته باشد».

گزارش تصریح دارد شاید این شرایط برای ترامپ مفید باشد و توجه را از رئیس‌جمهور منحرف کند. اما ممکن است در نهایت ماسک را به بار سیاسی برای وی تبدیل کند، و باعث شود رای‌دهندگان بپرسند کدام یک ارباب است و کدام یک عروسک خیمه‌شب‌بازی.

«چارلی سیکس» نویسنده محافظه‌کار می‌گوید: نمی‌دانم چگونه او با معضلی به نام ایلان مقابله می‌کند. او می‌تواند هر کسی را اخراج یا نابود کند. او می‌تواند مارکو روبیو را کنار بگذارد. او می‌تواند آینده سیاسی جی‌دی ونس را با یک پست در تروث سوشال نابود کند. اما او حالا گرفتار ایلان ماسک است.

وی افزود: ایلان ماسک اکنون پایگاه قدرت خودش را دارد. روزی خواهد رسید که این دو خودخواه با هم برخورد کنند – فقط یک ارباب می‌تواند در یک زمان وجود داشته باشد –، اما چگونه این حل خواهد شد؟ چگونه ترامپ از موجودی فرانکشتاین که با وی همراه شده، خود را جدا خواهد کرد؟

مننبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->