غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیا است انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار «سازمان تجارت جهانی»درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبردادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است اعلام آمادگی امیر قطر برای حمایت همه‌جانبه از لبنان شهادت ۲ جوان فلسطینی در جنین (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: ارتش هماهنگ با سپاه، حصار مستحکم ایران اسلامی شده است سخنگوی کرملین خبر داد: تلاش مسکو برای حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اظهارات قلدرمآبانه لاپید: هیچ‌کس در خاورمیانه حق غنی‌سازی‌ اورانیوم ندارد! رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد: برگزاری جلسات فوری برای حل وضعیت نیرو‌های شرکتی شهرداری‌ها + فیلم ظفرقندی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: وزارت بهداشت پیگیر رفع کمبود‌های بیمارستانی در مشهد است + فیلم علی اکبر ولایتی به کرونا مبتلا شد | حال عمومی او مساعد است (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رابطه ترامپ و ماسک به کجا می‌رسد؟

  • کد خبر: ۳۱۵۷۲۶
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
رابطه ترامپ  و ماسک به کجا می‌رسد؟
روزنامه «گاردین» در مورد اتحاد میان «دونالد ترامپ» و «ایلان ماسک» معتقد است که این دو فرد خودشیفته، سرانجام با هم برخورد خواهند کرد و در نهایت از هم جدا می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز این روزنامه بریتانیایی با اشاره به کمک ۲۸۸ میلیون دلاری «ایلان ماسک» به کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» عنوان داشت که پاداش این اقدام وی نقش بستن تصویرش پشت میزی در کاخ سفید بر روی جلد این هفته مجله تایم بود. برخی معتقدند تصویر «رئیس‌جمهور ماسک» عمداً برای تحریک ترامپ طراحی شده، زیرا رئیس جمهور علاقه خاصی به مجله تایم دارد و دو بار به عنوان «شخص سال» آن انتخاب شده است.

گاردین با اشاره به رابطه نزدیک ترامپ و ماسک آورده است: این اوج یک رابطه نامحتمل است که انقلابی نگران‌کننده را در آمریکا به ارمغان آورد. ترامپ و ماسک علاقه مشترکی به ایجاد اختلال، قانون‌شکنی و تحریک لیبرال‌ها دارند. به گفته منتقدان، همگرایی بین قدرتمندترین و ثروتمندترین مرد جهان، تهدیدی مضاعف برای دموکراسی است.

گزارش مذکور، رابطه این دو فرد را عاشقانه (bromance) نامید و در مورد دوام آن افزود تاریخ سرشار از افراد وفادار به ترامپ است که وقتی تهدیدی برای جلب توجه به او شدند، هزینه‌اش را پرداختند. از همان ابتدا، کارشناسان فروپاشی اتحاد ترامپ-ماسک پیش‌بینی کرده‌اند و معتقدند که این دو خودشیفته بزرگ سرانجام با هم برخورد خواهند کرد. اما برخی دیگر این رابطه را همزیستی می‌دانند که ممکن است طولانی‌مدت باشد.

«جو والش» نماینده پیشین جمهوری‌خواه و منتقد ترامپ، می‌گوید «آن‌ها در حال حاضر دو نفر از قدرتمندترین افراد روی این سیاره هستند که به‌شدت به یکدیگر نیاز دارند.»

در نگاه اول، ترامپ و ماسک نقاط مشترک چندانی ندارند. ترامپ یک سرمایه‌دار ۷۸ ساله در حوزه املاک و مستغلات و ستاره تلویزیون از نیویورک است که با تاخیر وارد سیاست شد، ساعت‌ها در زمین گلف می‌گذراند و دیدگاه فرهنگی‌اش در دهه ۱۹۸۰ ریشه دارد. ماسک ۵۳ ساله در دوران آپارتاید در آفریقای جنوبی متولد شد، ثروتش را در سیلیکون ولی به دست آورد و مدیرعامل تسلا (شرکت خودروسازی الکتریکی) و اسپیس‌ایکس (شرکت فضایی) است. او به‌طور علنی اعلام کرده که مبتلا به سندروم آسپرگر است، که بخشی از طیف اوتیسم محسوب می‌شود.

طبق گزارش، ماسک در سال ۲۰۱۶ گفته بود که ترامپ شخصیتی نیست که بازتاب خوبی از ایالات متحده ارائه دهد. ترامپ هم در سال ۲۰۲۲ ماسک را یک «کلاهبردار» خواند، زیرا او در انتخابات ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ از مخالفانش حمایت کرده بود. سال گذشته، اما لحن هر دو نفر تغییر کرد.

گاردین، ماسک را بزرگ‌ترین اتفاق متفاوت بین دوره اول و دوم ریاست‌جمهوری ترامپ تاکنون دانست و عنوان داشت که سبک مدیریتی ماسک «سریع حرکت و خراب کن» است که با درهم شکستن دولت فدرال، بدون توجه به قانون اساسی اقدام می‌کند. وی یک کارمند تمام‌وقت دولتی نیست، بلکه وضعیت «کارمند ویژه دولت» را دارد که به نقل از برخی مقامات آمریکایی، یک دولت سایه غیرمنتخب است. اما ترامپ گویا نگرانی از ماسک ندارد.

در بخش دیگر گزارش تصریح شده است: با این حال، هیچ دوران ماه‌عسلی ابدی نیست. میزان محبوبیت ماسک حتی در میان جمهوری‌خواهان، به‌سرعت در حال کاهش است. طبق نظرسنجی اخیر از The Economist و YouGov تنها ۴۳ درصد از جمهوری‌خواهان گفته‌اند که می‌خواهند ماسک «تأثیر کمی» داشته باشد و ۱۷ درصد می‌خواهند او «هیچ تأثیری نداشته باشد».

گزارش تصریح دارد شاید این شرایط برای ترامپ مفید باشد و توجه را از رئیس‌جمهور منحرف کند. اما ممکن است در نهایت ماسک را به بار سیاسی برای وی تبدیل کند، و باعث شود رای‌دهندگان بپرسند کدام یک ارباب است و کدام یک عروسک خیمه‌شب‌بازی.

«چارلی سیکس» نویسنده محافظه‌کار می‌گوید: نمی‌دانم چگونه او با معضلی به نام ایلان مقابله می‌کند. او می‌تواند هر کسی را اخراج یا نابود کند. او می‌تواند مارکو روبیو را کنار بگذارد. او می‌تواند آینده سیاسی جی‌دی ونس را با یک پست در تروث سوشال نابود کند. اما او حالا گرفتار ایلان ماسک است.

وی افزود: ایلان ماسک اکنون پایگاه قدرت خودش را دارد. روزی خواهد رسید که این دو خودخواه با هم برخورد کنند – فقط یک ارباب می‌تواند در یک زمان وجود داشته باشد –، اما چگونه این حل خواهد شد؟ چگونه ترامپ از موجودی فرانکشتاین که با وی همراه شده، خود را جدا خواهد کرد؟

مننبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->