رشد اقتصاد دیجیتال مستلزم چه مواردی است؟ جهش عجیب سکه گرمی و ربع سکه در هفته منتهی به ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ + نمودار پیش بینی کاهش قیمت نفت برای سال ۱۴۰۴ تکذیب اعطای سود ۴ میلیونی سهام عدالت ویدئو | سهمیه سوخت موتورهای بدون بیمه قطع می‌شود؟ افزایش ساعت کار طلافروشی‌ها در مشهد در هفته پایانی سال | تعطیلی طلافروشی‌ها در شب‌های قدر و چهارشنبه‌سوری قیمت طلا در مشهد امروز (جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی نیاز به بررسی دارد بزرگ‌ترین رقیب بیت‌کوین سقوط کرد (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) کارفرمایان برای گزارش به اداره کار در صورت قطع رابطه استخدامی اتباع، ۱۵ روز فرصت دارند توانیر: صادرات برق به عراق ادامه خواهد داشت؛ البته اولویت تأمین برق با داخل کشور است آجیل شب عید امسال ۲۰ تا ۲۵ درصد گران‌تر از پارسال اسکناس‌های جدید ۲۰۰ هزار تومانی روانه بازار می‌شود + عکس طلای جهانی همچنان در حال صعود + آخرین قیمت (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) ساخت بزرگ‌ترین پالایشگاه پلاسمای انسانی در مشهد آغاز شد (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) خودرو‌های وارداتی از شمول قیمت گذاری شورای رقابت خارج شدند (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) ریجستری گوشی‌های آیفون که قبل از ۱۷ آبان وارد شده‌اند، فعال شد احضار سفرای ۳ کشور اروپایی به وزارت امور خارجه ایران (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) سهم بخش خانگی در مصرف گاز زمستانه به ۸۰درصد رسید عرضه میوه و خرمای عیدانه و تنظیم بازار از امروز (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد + آدرس جایگاه‌ها آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های ۴ تا ۷ در خراسان رضوی (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز ۱۴۰۴ تأکید استاندار خراسان رضوی بر ارزیابی منصفانه عملکرد دستگاه‌های اجرایی توزیع ۹۰ تن برنج پاکستانی درجه‌یک در فروشگاه‌های «شهرما» در مشهد گزارشی از بازار لباس شب عید در مشهد | فصل سرد بازار پوشاک قیمت طلای جهانی در بازار امروز (پنجشنبه، ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) | طلای جهانی تغییر مسیر داد اژه‌ای: در مبارزه با فساد حراست‌ها کجای کار هستند؟ | صرف مجازات و تعزیر مجرمین و مفسدین، برای تحقق و بسط عدالت کفایت نمی‌کند + فیلم  واریز اعتبار کالابرگ به حساب سرپرستان دهک‌های چهارم تا هفتم از امروز (پنجشنبه، ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) تعداد لوکوموتیو‌های آماده به کار کشور ۱۳ درصد افزایش یافت | برنامه ریزی مسیر ریلی مشهد تا کرمانشاه برای اربعین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

دلار در بازار جهانی عقب‌نشینی کرد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۰۴۴
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
دلار در بازار جهانی عقب‌نشینی کرد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)
دلار در معاملات روز چهارشنبه، در آستانه انتشار داده‌های اقتصادی جدید در آمریکا، از افزایش تعرفه‌محور خود عقب‌نشینی کرد، اما اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، بازده اوراق خزانه را افزایش داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در آسیا، دلار ۰.۷ درصد افزایش یافت و به ۱۵۳.۵۶ ین رسید و میانگین متحرک ۲۰۰ روزه را شکست، اما در مبادلات دیگر، زیان اندکی ثبت کرد و ۱.۰۳۵۸ دلار در برابر هر یورو معامله شد.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در اظهارات خود در برابر کنگره آمریکا، اظهار کرد: عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره نیست و این اظهارات او، باعث شد بازده اوراق ۱۰ ساله خزانه، حدود چهار واحد پایه افزایش یابد. 

نیک تویدیل، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت کارگزاری‌ای‌تی‌اف گلوبال (ATFX Global) مستقر در سیدنی استرالیا، گفت: ین ژاپن همیشه نسبت به بازدهی دلار حساس بوده و شکسته شدن میانگین متحرک ۲۰۰ روزه، ممکن است افت ین را در معاملات قبل از انتشار داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا، تشدید کرده باشد.

اقتصاددانانی که در نظرسنجی انجام شده توسط خبرگزاری رویترز شرکت کردند، انتظار دارند که تورم اصلی مصرف‌کننده آمریکا در ژانویه، کمی افزایش یابد و به ۰.۳ درصد برسد؛ البته برخی نیز نگران هستند که ارقام پایین‌تر می‌تواند انتظارات برای کاهش نرخ بهره را تقویت کند و برآورد برای ارزش بیشتر دلار را کاهش دهد. داده‌های هفته گذشته نشان داد که قرارداد‌های خرید خالص دلار آمریکا در برابر سایر ارز‌های گروه ۱۰، حدود ۳۱.۵ میلیارد دلار بوده است.

پوند که روز سه‌شنبه حدود ۰.۷ درصد افزایش یافت، در معاملات آسیایی در ۱.۲۴۴۱ دلار در نوسان بود و دلار استرالیا، رشد معتدل‌تری را در ۰.۶۲۹۱ دلار حفظ کرد.

اتحادیه اروپا، مکزیک و کانادا تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات فولاد و آلومینیوم را محکوم کردند و اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا در این مورد گفت که آمریکا منتظر اقدامات متقابل باشد.

رویترز گزارش کرد، سرمایه‌گذاران بر این باورند که تعرفه‌های آمریکا، با تغییر شکل جریان‌های تجاری و تشویق سایر کشور‌ها به تضعیف ارز‌های خود برای جبران مالیات‌ها، برای دلار مثبت خواهد بود. با این حال، تحلیلگران می‌گویند که پیامد‌های تورم و اقدامات تلافی‌جویانه بر دلار چندان واضح نیستند.

حتی در شرایطی که یکی از مقامات کاخ سفید گفته است که تعرفه‌های فولاد علاوه بر تعرفه ۲۵ درصدی تهدید شده برای مکزیک و کانادا قرار می‌گیرد، دلار کانادا، ثابت و نزدیک به قوی‌ترین سطوح خود در سال جاری (۱.۴۲۹۵ دلار کانادا به ازای هر دلار) ماند، اما پزو مکزیک و سایر ارز‌های بازار‌های نوظهور، تحت فشار و نزدیک به پایین‌ترین سطح اخیر ایستادند.

دونگ ویتنام با نگرانی‌ها از مازاد تجاری قابل‌توجه با آمریکا و جریان‌های تجاری بزرگ از چین که می‌تواند باعث افزایش تعرفه شود، رکورد زد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->