پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد + جزئیات نرخ بیکاری ۷.۶درصد شد با تعدیل شدن نرخ ارز قیمت کالا‌ها کاهش می‌یابد؟ قیمت لاستیک از امروز ۱۰ درصد گران‌تر می‌شود (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + سند کدام بیمه‌ها کام مردم را تلخ کردند | ثبت ۱۰ هزار شکایت در ۱۴۰۳ سهم نفت از بودجه ایران فقط ۱۷ درصد است وزیر صمت: تعرفه خودرو‌های وارداتی کاهش خواهد یافت رشد ۲۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) یارانه ۱۸ میلیون ثروتمند؛ به زودی قطع می‌شود ادامه نگرانی‌ها از سوء تغذیه کودکان در افغانستان | جان ۳.۵ میلیون کودک در خطر است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۸ هزار تومان قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دهک ۴ از وام ودیعه ۴۰۰ میلیونی مستأجران حذف شد معافیت جدید گمرکی ابلاغ شد سقف وام ودیعه مسکن مستأجران افزایش یافت + جزئیات (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) کمبود و گرانی روغن در فروشگاه‌ها‌ی مشهد ادامه دارد | تزریق قطره چکانی روغن به بازار پیش‌بینی خرید تضمینی ۵۳۸ هزار تن گندم در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۴ فرصت مشهد برای خلق ارزش از اقتصاد زیارت احیا و مرمت ۶ هزار و ۲۱۲ کیلومتر قنات در خراسان رضوی واقعی‌نبودن قیمت برق، یکی از دلایل مصرف بالای آن | قبض برق ۷۵ درصد مردم کمتر از ۵۰ هزار تومان است خسارت ۵۰ میلیارد ریالی طوفان اخیر به کشاورزی خراسان رضوی
سرخط خبرها

دلار در بازار جهانی عقب‌نشینی کرد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۰۴۴
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
دلار در بازار جهانی عقب‌نشینی کرد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)
دلار در معاملات روز چهارشنبه، در آستانه انتشار داده‌های اقتصادی جدید در آمریکا، از افزایش تعرفه‌محور خود عقب‌نشینی کرد، اما اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، بازده اوراق خزانه را افزایش داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در آسیا، دلار ۰.۷ درصد افزایش یافت و به ۱۵۳.۵۶ ین رسید و میانگین متحرک ۲۰۰ روزه را شکست، اما در مبادلات دیگر، زیان اندکی ثبت کرد و ۱.۰۳۵۸ دلار در برابر هر یورو معامله شد.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در اظهارات خود در برابر کنگره آمریکا، اظهار کرد: عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره نیست و این اظهارات او، باعث شد بازده اوراق ۱۰ ساله خزانه، حدود چهار واحد پایه افزایش یابد. 

نیک تویدیل، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت کارگزاری‌ای‌تی‌اف گلوبال (ATFX Global) مستقر در سیدنی استرالیا، گفت: ین ژاپن همیشه نسبت به بازدهی دلار حساس بوده و شکسته شدن میانگین متحرک ۲۰۰ روزه، ممکن است افت ین را در معاملات قبل از انتشار داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا، تشدید کرده باشد.

اقتصاددانانی که در نظرسنجی انجام شده توسط خبرگزاری رویترز شرکت کردند، انتظار دارند که تورم اصلی مصرف‌کننده آمریکا در ژانویه، کمی افزایش یابد و به ۰.۳ درصد برسد؛ البته برخی نیز نگران هستند که ارقام پایین‌تر می‌تواند انتظارات برای کاهش نرخ بهره را تقویت کند و برآورد برای ارزش بیشتر دلار را کاهش دهد. داده‌های هفته گذشته نشان داد که قرارداد‌های خرید خالص دلار آمریکا در برابر سایر ارز‌های گروه ۱۰، حدود ۳۱.۵ میلیارد دلار بوده است.

پوند که روز سه‌شنبه حدود ۰.۷ درصد افزایش یافت، در معاملات آسیایی در ۱.۲۴۴۱ دلار در نوسان بود و دلار استرالیا، رشد معتدل‌تری را در ۰.۶۲۹۱ دلار حفظ کرد.

اتحادیه اروپا، مکزیک و کانادا تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات فولاد و آلومینیوم را محکوم کردند و اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا در این مورد گفت که آمریکا منتظر اقدامات متقابل باشد.

رویترز گزارش کرد، سرمایه‌گذاران بر این باورند که تعرفه‌های آمریکا، با تغییر شکل جریان‌های تجاری و تشویق سایر کشور‌ها به تضعیف ارز‌های خود برای جبران مالیات‌ها، برای دلار مثبت خواهد بود. با این حال، تحلیلگران می‌گویند که پیامد‌های تورم و اقدامات تلافی‌جویانه بر دلار چندان واضح نیستند.

حتی در شرایطی که یکی از مقامات کاخ سفید گفته است که تعرفه‌های فولاد علاوه بر تعرفه ۲۵ درصدی تهدید شده برای مکزیک و کانادا قرار می‌گیرد، دلار کانادا، ثابت و نزدیک به قوی‌ترین سطوح خود در سال جاری (۱.۴۲۹۵ دلار کانادا به ازای هر دلار) ماند، اما پزو مکزیک و سایر ارز‌های بازار‌های نوظهور، تحت فشار و نزدیک به پایین‌ترین سطح اخیر ایستادند.

دونگ ویتنام با نگرانی‌ها از مازاد تجاری قابل‌توجه با آمریکا و جریان‌های تجاری بزرگ از چین که می‌تواند باعث افزایش تعرفه شود، رکورد زد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->