واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: اقلام اساسی بیش از میزان افرایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها به تصویب مجلس رسید | افزایش حقوق، شامل تمام احکام کارگزینی کارکنان شهرداری‌ها می‌شود جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند نگاهی جامعه‌شناسانه به مذاکرات ایران و آمریکا | مذاکره زیر ذره‌بین جامعه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است + تصاویر وزارت خارجه آمریکا: به دنبال تشدید تنش با ایران نیستیم بیانیه سفارت ایران در اسلام آباد در واکنش به کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: توسعه تهران متوقف خواهد شد پایان پروژه انسداد مرز خراسان رضوی تا انتهای ۱۴۰۴ مذاکرات مسقط دیپلماسی عزتمندانه ایران در برابر آمریکا سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات کماکان غیرمستقیم خواهد بود | مبنای ما در مذاکره فقط موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست تشکیل دو وزارتخانه «انرژی» و «آب و محیط زیست» در مجلس اعلام وصول شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراض شدید دولت انگلیس به حکم دادگاه درباره اقامت یک خانواده فلسطینی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۱۰۴
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
اعتراض شدید دولت انگلیس به حکم دادگاه درباره اقامت یک خانواده فلسطینی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)
دولت انگلیس در اعتراض به حکم اخیر دادگاه مهاجرت این کشور که به یک خانواده فلسطینی از غزه اجازه اقامت داده است، مدعی شد که این رای می‌تواند نظام مهاجرت در این کشور را مختل کند.

به‌گزارش شهرآرانیوز، یک سخنگوی وزارت کشور انگلیس اعلام کرد که دولت این کشور با رای دادگاه مخالف است و قصد دارد در برابر صدور احکام مشابه ایستادگی کند. این سخنگو گفت: «ما به‌طور جدی با این درخواست مخالفت کرده‌ایم و دادگاه در مورد یک پرونده خاص علیه ما رأی داده است. با این حال، سیاست ما تغییری نکرده است و هیچ مسیر اسکان مجددی برای افراد ساکن در غزه وجود ندارد.»

این پرونده، که اولین مورد شناخته‌شده از اعطای حق اقامت به یک خانواده فلسطینی از طریق سیستم مهاجرتی بریتانیا است، نگرانی‌هایی را در میان سیاستمداران و مقامات مهاجرتی این کشور برانگیخته است. «کریس فیلیپ» معاون وزیر کشور انگلیس در دولت سایه (حزب محافظه‌کار) این حکم را «خطرناک» توصیف کرد و گفت که می‌تواند «در‌های بریتانیا را به روی موج گسترده‌ای از مهاجران از مناطق جنگی باز کند.»

بر اساس این حکم، یک قاضی دادگاه مهاجرت انگلیس به یک خانواده شش‌نفره فلسطینی که در جریان حملات رژیم اسرائیل خانه خود را از دست داده بودند، اجازه داد تا به‌دلیل «شرایط انسانی ویژه» به برادر خود در انگلیس بپیوندند. این خانواده درخواست خود را از طریق «طرح اسکان اوکراینی‌ها» ارائه کرده بودند؛ طرحی که پس از جنگ اوکراین به‌عنوان یک مسیر ویژه برای ورود پناهجویان به انگلیس ایجاد شد، اما در سال ۲۰۲۴ بسته شد.

این پرونده ابتدا از سوی یک دادگاه بدوی رد شد، اما در مرحله تجدیدنظر، «هیوگو نورتون-تیلور» قاضی دادگاه عالی مهاجرت رأی را به نفع این خانواده تغییر داد و استدلال کرد که «حق زندگی خانوادگی» آنها طبق ماده ۸ کنوانسیون حقوق بشر اروپا (ECHR) بر قوانین مهاجرتی اولویت دارد. وی تأکید کرد که شرایط این خانواده «به‌شدت اضطراری و تهدیدکننده زندگی» است و منافع آنها باید بر «محدودیت‌های مهاجرتی» ترجیح داده شود.

این تصمیم با انتقاد شدید مقامات دولت انگلیس همراه شد. «کریس فیلیپ» وزیر کشور کابینه سایه انگلیس ادعا کرد که این حکم «می‌تواند سابقه‌ای خطرناک ایجاد کند» و افزود: «انگلیس نمی‌تواند مسئول اسکان همه افرادی باشد که در مناطق جنگی جهان بستگان دارند.»

انگلیس تاکنون برنامه‌های مختلفی را برای اسکان برخی از پناهجویان از اوکراین، سوریه، افغانستان و هنگ‌کنگ اجرا کرده است، اما هیچ‌گاه طرحی برای پذیرش پناهجویان از فلسطین نداشته است. تابه‌حال، تمامی درخواست‌های پناهندگی از غزه از سوی وزارت کشور انگلیس رد شده و دولت کی‌یر استارمر نیز تاکیدی بر تغییر این سیاست نداشته است.

پرونده اخیر در شرایطی رخ می‌دهد که دولت انگلیس سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تری را در قبال مهاجرت اجرا کرده است. براساس داده‌های رسمی، بیش از ۳۴ هزار پرونده مهاجرتی در دادگاه‌های انگلیس در حال بررسی است و بسیاری از مهاجران با استناد به کنوانسیون حقوق بشر اروپا، دولت انگلیس را به چالش کشیده‌اند.

این حکم همچنین در بحبوحه تنش‌های جهانی درباره آینده فلسطینیان ساکن غزه صادر شده است. رئیس جمهوری آمریکا خواستار اجرای طرحی است که بر اساس آن فلسطینی‌ها از غزه خارج و ایالات متحده کنترل این منطقه در دست بگیرد.

در چنین شرایطی وزارت کشور انگلیس اعلام کرده است که قصد دارد در آینده با شدت بیشتری در برابر درخواست‌های مشابه از سوی فلسطینی‌ها ایستادگی کند. سخنگوی این وزارتخانه افزود: «این رای یک استثنا است و تغییری در سیاست‌های مهاجرتی ما ایجاد نخواهد کرد.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->