خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند عراقچی به پاکستان و هند سفر می‌کند استعفای نخست‌وزیر وابسته به عربستان در یمن رئیس‌جمهور به مشهد می‌آید| اعلام جزئیات برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد+ فیلم ترکیه به هواپیمای نتانیاهو اجازه عبور نمی‌دهد رئیس جمهور «قانون اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز» را ابلاغ کرد سخنگوی وزارت خارجه: توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه مستلزم اقدام فوری جامعه جهانی است تلاش لاپید برای تکیه زدن بر صندلی نتانیاهو واکنش انگلیس به حملات رژیم صهیونیستی در سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) دریادار سیاری: کلیدی‌ترین مؤلفه در ارتقای قدرت ملی، قدرت نظامی است حمله اوکراین به روسیه و اعلام وضعیت اضطراری در شهر نووروسیسک + جزئیات (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۷۷ فلسطینی دیگر به دست صهیونیست‌ها | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رضایی: ایران برای هر سناریویی آماده است نقشه جدید صهیونیست‌ها برای وادارکردن مردم غزه به کوچ اجباری، استخدام یک گروه خلافکار برای ترساندن مردم! اولیانوف: عراقچی کاملاً درست می‌گوید؛ ایران حق دارد چرخه کامل سوخت هسته‌ای داشته باشد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی خبر داد: تأسیس کنسولگری هند در مشهد گزینه اصلی جانشینی والتز، یهودیِ مورداعتماد ترامپ، چه‌کسی است؟ عارف: نگاه‌های لحظه‌ای به تولید ضربه ‌می‌زند
سرخط خبرها

اعتراض شدید دولت انگلیس به حکم دادگاه درباره اقامت یک خانواده فلسطینی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۱۰۴
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
اعتراض شدید دولت انگلیس به حکم دادگاه درباره اقامت یک خانواده فلسطینی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)
دولت انگلیس در اعتراض به حکم اخیر دادگاه مهاجرت این کشور که به یک خانواده فلسطینی از غزه اجازه اقامت داده است، مدعی شد که این رای می‌تواند نظام مهاجرت در این کشور را مختل کند.

به‌گزارش شهرآرانیوز، یک سخنگوی وزارت کشور انگلیس اعلام کرد که دولت این کشور با رای دادگاه مخالف است و قصد دارد در برابر صدور احکام مشابه ایستادگی کند. این سخنگو گفت: «ما به‌طور جدی با این درخواست مخالفت کرده‌ایم و دادگاه در مورد یک پرونده خاص علیه ما رأی داده است. با این حال، سیاست ما تغییری نکرده است و هیچ مسیر اسکان مجددی برای افراد ساکن در غزه وجود ندارد.»

این پرونده، که اولین مورد شناخته‌شده از اعطای حق اقامت به یک خانواده فلسطینی از طریق سیستم مهاجرتی بریتانیا است، نگرانی‌هایی را در میان سیاستمداران و مقامات مهاجرتی این کشور برانگیخته است. «کریس فیلیپ» معاون وزیر کشور انگلیس در دولت سایه (حزب محافظه‌کار) این حکم را «خطرناک» توصیف کرد و گفت که می‌تواند «در‌های بریتانیا را به روی موج گسترده‌ای از مهاجران از مناطق جنگی باز کند.»

بر اساس این حکم، یک قاضی دادگاه مهاجرت انگلیس به یک خانواده شش‌نفره فلسطینی که در جریان حملات رژیم اسرائیل خانه خود را از دست داده بودند، اجازه داد تا به‌دلیل «شرایط انسانی ویژه» به برادر خود در انگلیس بپیوندند. این خانواده درخواست خود را از طریق «طرح اسکان اوکراینی‌ها» ارائه کرده بودند؛ طرحی که پس از جنگ اوکراین به‌عنوان یک مسیر ویژه برای ورود پناهجویان به انگلیس ایجاد شد، اما در سال ۲۰۲۴ بسته شد.

این پرونده ابتدا از سوی یک دادگاه بدوی رد شد، اما در مرحله تجدیدنظر، «هیوگو نورتون-تیلور» قاضی دادگاه عالی مهاجرت رأی را به نفع این خانواده تغییر داد و استدلال کرد که «حق زندگی خانوادگی» آنها طبق ماده ۸ کنوانسیون حقوق بشر اروپا (ECHR) بر قوانین مهاجرتی اولویت دارد. وی تأکید کرد که شرایط این خانواده «به‌شدت اضطراری و تهدیدکننده زندگی» است و منافع آنها باید بر «محدودیت‌های مهاجرتی» ترجیح داده شود.

این تصمیم با انتقاد شدید مقامات دولت انگلیس همراه شد. «کریس فیلیپ» وزیر کشور کابینه سایه انگلیس ادعا کرد که این حکم «می‌تواند سابقه‌ای خطرناک ایجاد کند» و افزود: «انگلیس نمی‌تواند مسئول اسکان همه افرادی باشد که در مناطق جنگی جهان بستگان دارند.»

انگلیس تاکنون برنامه‌های مختلفی را برای اسکان برخی از پناهجویان از اوکراین، سوریه، افغانستان و هنگ‌کنگ اجرا کرده است، اما هیچ‌گاه طرحی برای پذیرش پناهجویان از فلسطین نداشته است. تابه‌حال، تمامی درخواست‌های پناهندگی از غزه از سوی وزارت کشور انگلیس رد شده و دولت کی‌یر استارمر نیز تاکیدی بر تغییر این سیاست نداشته است.

پرونده اخیر در شرایطی رخ می‌دهد که دولت انگلیس سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تری را در قبال مهاجرت اجرا کرده است. براساس داده‌های رسمی، بیش از ۳۴ هزار پرونده مهاجرتی در دادگاه‌های انگلیس در حال بررسی است و بسیاری از مهاجران با استناد به کنوانسیون حقوق بشر اروپا، دولت انگلیس را به چالش کشیده‌اند.

این حکم همچنین در بحبوحه تنش‌های جهانی درباره آینده فلسطینیان ساکن غزه صادر شده است. رئیس جمهوری آمریکا خواستار اجرای طرحی است که بر اساس آن فلسطینی‌ها از غزه خارج و ایالات متحده کنترل این منطقه در دست بگیرد.

در چنین شرایطی وزارت کشور انگلیس اعلام کرده است که قصد دارد در آینده با شدت بیشتری در برابر درخواست‌های مشابه از سوی فلسطینی‌ها ایستادگی کند. سخنگوی این وزارتخانه افزود: «این رای یک استثنا است و تغییری در سیاست‌های مهاجرتی ما ایجاد نخواهد کرد.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->