ماجرای نیترات زیاد در هندوانه‌های ایرانی چیست؟ + پاسخ کارشناسی قاتل فراری قبل از خروج از کشور دستگیر شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی رئیس پلیس راهور فراجا از واردات خودروهای بی کیفیت و تردد آنها در جاده‎‌ها طرح رتبه‌بندی برای کادر اداری مدارس هم اجرا می‌شود| به‌روز‌رسانی پاداش بازنشستگی معلمان از سال ۱۴۰۴ نجات خراسان رضوی از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر| مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات آب یا انتقال آب، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور طرح محیط‌یار در مدارس اجرا می‌شود | باید دانش‌آموزان را با مفاهیم محیط زیست آشنا کنیم انتظار بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای صدور احکام حقوقی بر مبنای متناسب‌سازی ۷۰ درصدی | بازنشستگان: واریز حقوق را به تعویق نیندازید قتل دایی بر سر ارث و میراث | فرزندان مقتول خواستار قصاص پسر عمه‌شان شدند شربت مرگبار و سرقت ۱۰ میلیاردی در مشهد؛ افشای شگرد شیطانی سارقان خارجی در پوشش نظافتچی منزل!
سرخط خبرها

صالحی‌امیری: تدوین سند جامع گردشگری سلامت برای جذب ۲ میلیون گردشگر ضروری است

  • کد خبر: ۳۱۶۴۱۲
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴
صالحی‌امیری: تدوین سند جامع گردشگری سلامت برای جذب ۲ میلیون گردشگر ضروری است
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: تدوین سند جامع گردشگری سلامت برای جذب دو میلیون گردشگر سلامت با هدف تحقق ۶ میلیارد دلار درآمد ارزی ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا صالحی امیری در روز پایانی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته، با حضور در سالن‌های مختلف، ضمن گفت‌و‌گو با فعالان حوزه گردشگری، از ظرفیت‌ها و دستاورد‌های ارائه‌شده در این رویداد بازدید کرد.

وی در نخستین ساعات حضور خود از غرفه‌های مناطق آزاد کیش، قشم، ارس، اروند، انزلی و ماکو بازدید و در دیدار با مدیران‌عامل این مناطق، بر ضرورت تقویت تعاملات و همکاری‌های گردشگری تأکید کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سپس در غرفه انجمن دانشگاه‌ها و انجمن‌های دانش‌آموزی حاضر شد و ضمن گفت‌و‌گو با فعالان دانشجویی و دانش‌آموزی، دغدغه‌های آنها را شنید و از محصولات و صنایع‌دستی تولیدشده توسط آنها بازدید کرد.

صالحی امیری همچنین از غرفه گردشگری روستایی که با محوریت روستای سهیلی (یکی از پرگردشگرترین روستا‌های جزیره قشم با ۴۷ بوم‌گردی) در نمایشگاه برپا شده بود، بازدید و با رئیس اداره محصولات گردشگری درباره ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و روستایی کشور گفت‌و‌گو کرد.

استفاده از هوش مصنوعی، واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) در حوزه گردشگری از دیگر بخش‌های نمایشگاه امسال بود که وزیر میراث‌فرهنگی از آن بازدید کرد.

صالحی امیری در این بخش، از آواتار سخنگوی هوش مصنوعی که قابلیت پاسخگویی به سؤالات گردشگری را دارد، همچنین سیستم رجیستری هوشمند NFC، سامانه هوشمند ایونت‌های کشوری و سرویس‌های هوشمند رستوران و سرگرمی دیدن و بر اهمیت فناوری دیجیتال در معرفی جاذبه‌های گردشگری کشور تأکید کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی با حضور در کمپر‌های مسافرتی مستقر در محوطه نمایشگاه، با مدیرعامل کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی درباره ترویج سفر‌های کمپری و رفع موانع سفر‌های ارزان‌قیمت گفت‌و‌گو کرد و آن را یکی از راهکار‌های تقویت نشاط اجتماعی دانست.

صالحی‌امیری در غرفه دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله تهران، ایران، شهید بهشتی، اصفهان و جندی‌شاپور اهواز حضور یافت و با ظرفیت‌های ارائه‌شده در حوزه گردشگری سلامت آشنا شد.

وی لزوم تدوین سند جامع گردشگری سلامت را برای انسجام‌بخشی، معرفی ظرفیت‌ها و جذب دو میلیون گردشگر سلامت با هدف تحقق ۶ میلیارد دلار درآمد ارزی ضروری دانست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->