به گزارش شهرآرانیوز، نشست معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مدیران وزارتخانه امروز ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در سالن خلیج فارس برگزار شد. در این نشست انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پرهام جانفشان، مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری و سایر مسئولین حضور داشتند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در ابتدای نشست بیان کرد: امسال دو گروه ارزیابی داخلی و خارجی در نمایشگاه داشتیم تا نقاط قوت و ضعف را شناسایی کنیم و بر اساس آن، نقاط قوت را تقویت کرده و ضعفها را برطرف کنیم.
وی در ادامه افزود: همه سالنهای نمایشگاه بینالمللی امسال به حوزه گردشگری اختصاص داده شد و مشارکت بخش خصوصی، اجتماعی، نهادهای عمومی و غیر دولتی نیز در این رویداد مشاهده میشد.
بندپی همچنین به نوآوریها و خلاقیتهای این دوره از نمایشگاه اشاره کرد و از حاضران خواست تا بازخوردهای خود را برای بهبود نمایشگاه نوزدهم در سال آینده ارزیابی کنند.
وی در خصوص ویژگیهای هجدهمین نمایشگاه گردشگری افزود: یکی از ویژگیهای این نمایشگاه، استفاده از ۵۵ هزار متر مربع فضا برای حوزه گردشگری بود.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی همچنین به برگزاری کارگاههای آموزشی با کیفیت بالا اشاره کرد و گفت: در این دوره، ۲۰ کارگاه آموزشی، ۱۰ پنل تخصصی و آموزش ۲۵۰۰ نفر در راستای ارتقای دانش و تخصص آنها برگزار شد.
وی افزود: ۲۰ انجمن دانشآموزی و دانشجویی، دبیر کل اکو، نمایندگان یوآن و هیئتهای خارجی از بنگلادش و دیگر کشورها نیز در نمایشگاه حضور داشتند و شرکتهای خارجی توانمندیهای خود را به نمایش گذاشتند.
بندپی همچنین به موضوع گردشگری سلامت اشاره کرد و افزود: قطب سلامت در گردشگری سلامت نیز در این دوره از نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.
وی در خصوص سامانه جدید گردشگری گفت: سامانهای طراحی شده است تا گردشگران با ثبتنام در آن، اطلاعات خود را ذخیره کرده و هنگام مراجعه مجدد، اطلاعات قبلی خود را رصد کنند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در پایان به توجه ویژه به گردشگری خوراک در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: دو سالن ویژه برای گردشگری خوراک اختصاص داده شد و تا ۲۰۰ برند گردشگری خوراک در این حوزه ثبت خواهد شد.
منبع: میراث آریا