۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

معاون گردشگری: ۲۴ هزار نفر از هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران بازدید کردند

  • کد خبر: ۳۱۶۳۸۱
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹
معاون گردشگری: ۲۴ هزار نفر از هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران بازدید کردند
معاون گردشگری کشور اعلام کرد که تعداد بازدیدکنندگان هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران به ۲۴ هزار نفر رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مدیران وزارتخانه امروز ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در سالن خلیج فارس برگزار شد. در این نشست انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پرهام جانفشان، مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری و سایر مسئولین حضور داشتند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در ابتدای نشست بیان کرد: امسال دو گروه ارزیابی داخلی و خارجی در نمایشگاه داشتیم تا نقاط قوت و ضعف را شناسایی کنیم و بر اساس آن، نقاط قوت را تقویت کرده و ضعف‌ها را برطرف کنیم.

وی در ادامه افزود: همه سالن‌های نمایشگاه بین‌المللی امسال به حوزه گردشگری اختصاص داده شد و مشارکت بخش خصوصی، اجتماعی، نهاد‌های عمومی و غیر دولتی نیز در این رویداد مشاهده می‌شد.

بندپی همچنین به نوآوری‌ها و خلاقیت‌های این دوره از نمایشگاه اشاره کرد و از حاضران خواست تا بازخورد‌های خود را برای بهبود نمایشگاه نوزدهم در سال آینده ارزیابی کنند.

وی در خصوص ویژگی‌های هجدهمین نمایشگاه گردشگری افزود: یکی از ویژگی‌های این نمایشگاه، استفاده از ۵۵ هزار متر مربع فضا برای حوزه گردشگری بود.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی همچنین به برگزاری کارگاه‌های آموزشی با کیفیت بالا اشاره کرد و گفت: در این دوره، ۲۰ کارگاه آموزشی، ۱۰ پنل تخصصی و آموزش ۲۵۰۰ نفر در راستای ارتقای دانش و تخصص آنها برگزار شد.

وی افزود: ۲۰ انجمن دانش‌آموزی و دانشجویی، دبیر کل اکو، نمایندگان یوآن و هیئت‌های خارجی از بنگلادش و دیگر کشور‌ها نیز در نمایشگاه حضور داشتند و شرکت‌های خارجی توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشتند.

بندپی همچنین به موضوع گردشگری سلامت اشاره کرد و افزود: قطب سلامت در گردشگری سلامت نیز در این دوره از نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.

وی در خصوص سامانه جدید گردشگری گفت: سامانه‌ای طراحی شده است تا گردشگران با ثبت‌نام در آن، اطلاعات خود را ذخیره کرده و هنگام مراجعه مجدد، اطلاعات قبلی خود را رصد کنند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در پایان به توجه ویژه به گردشگری خوراک در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: دو سالن ویژه برای گردشگری خوراک اختصاص داده شد و تا ۲۰۰ برند گردشگری خوراک در این حوزه ثبت خواهد شد.

منبع: میراث آریا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->