زورگیری با بطری شکسته؛ پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر ! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شـلاق و کـار در خانـه سالمندان مجازات تعرض به دخـتر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم
سرخط خبرها

معاون گردشگری: ۲۴ هزار نفر از هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران بازدید کردند

  • کد خبر: ۳۱۶۳۸۱
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹
معاون گردشگری: ۲۴ هزار نفر از هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران بازدید کردند
معاون گردشگری کشور اعلام کرد که تعداد بازدیدکنندگان هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران به ۲۴ هزار نفر رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مدیران وزارتخانه امروز ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در سالن خلیج فارس برگزار شد. در این نشست انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پرهام جانفشان، مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری و سایر مسئولین حضور داشتند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در ابتدای نشست بیان کرد: امسال دو گروه ارزیابی داخلی و خارجی در نمایشگاه داشتیم تا نقاط قوت و ضعف را شناسایی کنیم و بر اساس آن، نقاط قوت را تقویت کرده و ضعف‌ها را برطرف کنیم.

وی در ادامه افزود: همه سالن‌های نمایشگاه بین‌المللی امسال به حوزه گردشگری اختصاص داده شد و مشارکت بخش خصوصی، اجتماعی، نهاد‌های عمومی و غیر دولتی نیز در این رویداد مشاهده می‌شد.

بندپی همچنین به نوآوری‌ها و خلاقیت‌های این دوره از نمایشگاه اشاره کرد و از حاضران خواست تا بازخورد‌های خود را برای بهبود نمایشگاه نوزدهم در سال آینده ارزیابی کنند.

وی در خصوص ویژگی‌های هجدهمین نمایشگاه گردشگری افزود: یکی از ویژگی‌های این نمایشگاه، استفاده از ۵۵ هزار متر مربع فضا برای حوزه گردشگری بود.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی همچنین به برگزاری کارگاه‌های آموزشی با کیفیت بالا اشاره کرد و گفت: در این دوره، ۲۰ کارگاه آموزشی، ۱۰ پنل تخصصی و آموزش ۲۵۰۰ نفر در راستای ارتقای دانش و تخصص آنها برگزار شد.

وی افزود: ۲۰ انجمن دانش‌آموزی و دانشجویی، دبیر کل اکو، نمایندگان یوآن و هیئت‌های خارجی از بنگلادش و دیگر کشور‌ها نیز در نمایشگاه حضور داشتند و شرکت‌های خارجی توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشتند.

بندپی همچنین به موضوع گردشگری سلامت اشاره کرد و افزود: قطب سلامت در گردشگری سلامت نیز در این دوره از نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.

وی در خصوص سامانه جدید گردشگری گفت: سامانه‌ای طراحی شده است تا گردشگران با ثبت‌نام در آن، اطلاعات خود را ذخیره کرده و هنگام مراجعه مجدد، اطلاعات قبلی خود را رصد کنند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در پایان به توجه ویژه به گردشگری خوراک در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: دو سالن ویژه برای گردشگری خوراک اختصاص داده شد و تا ۲۰۰ برند گردشگری خوراک در این حوزه ثبت خواهد شد.

منبع: میراث آریا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->