تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها

جزئیات شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس شبانه‌روزی

  • کد خبر: ۳۱۶۵۱۵
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
جزئیات شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس شبانه‌روزی
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۰۵۶ مدرسه متوسطه اول شبانه‌روزی در کشور وجود دارد که ۱۴۶ هزار دانش‌آموز در دوره متوسطه اول در این مدارس تحصیل می‌کنند و تنها دو استان تهران و قم به دلیل عدم درخواست و متقاضی، مدارس شبانه‌روزی ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمید یزدانی با بیان اینکه بازمانده از تحصیل در دوره متوسطه اول یعنی دانش‌آموزی که این دوره را طی نکرده و از سیستم آموزشی خارج شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزی که سنش بالارفته، دانش‌آموزی که به دلیل معلولیت جسمی در دوره متوسطه تحصیلش متوقف شده و دانش‌آموزی که در سن متوسطه فوت کرده، در آمار بازماندگان حساب می‌شوند.

وی افزود: آمار بازمانده از تحصیل‌ها به دلایل ذکر شده بالا دقیق نیست، بنابراین توجه به شاخص‌ها اهمیت بیشتری دارد. سال گذشته همه مدارس متوسطه حداقل ۱۰ تا ۱۵ دانش‌آموز را به چرخه آموزش برگرداندند که اتفاق مبارکی است. برگشت حتی یک دانش‌آموز به نظام تعلیم و تربیت مهم بوده، برخی از استان‌ها و حتی روستا‌ها از طریق مدارس شبانه‌روزی و روستا مرکزی اقدام به بازگشت دانش‌آموزان به مدرسه و تحصیل کرده‌اند.

یزدانی با اشاره به اینکه باید در مدارس شرایط را به‌ گونه‌ای فراهم کنیم تا دانش‌آموزان اوقات خوشی را در مدرسه داشته باشند و علاقمندی در آنها ایجاد شود، تصریح کرد: در این صورت دانش‌آموزان می‌توانند دست‌سازه‌ای را تولید کنند و به جای شغل‌های کاذب یک تولیدکننده باشند.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: ۱۰۵۶ مدرسه متوسطه اول شبانه‌روزی داریم، این مدارس اکثرا در همه استان‌ها به خصوص کردستان و کرمانشاه وجود دارد، اما در دو استان تهران و قم به دلیل اینکه برای مدارس شبانه‌روزی درخواستی نداشته، وجود ندارد.

وی با بیان اینکه طبق ساختار مدارس شبانه‌روزی نیاز به آشپز، کمک‌آشپز، نگهبان، دو سرپرست و امکانات جانبی مانند تخت و هتلینگ و... دارد، عنوان کرد: در این مدارس دانش‌آموزان هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند. تحصیل در این مدارس منوط به شرطی است که مسافت خانه (روستا) با محل تحصیل (روستا) دور باشد، بنابراین دانش‌آموز روز شنبه به این مدارس می‌آید و چهارشنبه به منزل برمی‌گردد.

یزدانی ادامه داد: ۱۴۶ هزار دانش‌آموز در دوره متوسطه اول تحصیل می‌کنند. افراد برای ثبت‌نام می‌توانند به مدارسی که سر درب آنها نام شبانه‌روزی قید شده مراجعه کنند، بعد از ثبت‌نام مسافت آنها بررسی می‌شود و در صورت وجود مشقت و سختی و ناهمواری مسیر و نبود اتوبوس و وسایل حمل‌ونقل عمومی، در این مدارس اسکان داده می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->