ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید
سرخط خبرها

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: مسائل اقتصادی و معیشتی سد راه جوانی جمعیت است

  • کد خبر: ۳۱۶۵۸۳
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: مسائل اقتصادی و معیشتی سد راه جوانی جمعیت است
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: قانون جوانی جمعیت روبناست و تا زمانی که زیربنای آن یعنی مسائل اقتصادی و معیشتی، مسکن، اشتغال و تورم حل نشود، جمعیت تمایل چندانی به جوانی و فرزندآوری نشان نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، سالار مرادی ضمن ابراز نگرانی از روند کاهشی جوانی جمعیت در کشور و جدی شدن معضل پیرسالی کشور در سال‌های پیش رو، اظهار کرد: در همه جای دنیا، کمیت جمعیت، جوانی و سطح سواد و انگیزه و روحیه آنها جزو منابع قدرت ملی به حساب می‌آید؛ اما متأسفانه باتوجه به آمار و پیش‌بینی‌هایی که داریم، در دهه‌های آینده جمعیت ایران وارد پیرسالی و کهنسالی می‌شود و نیاز به پیش‌بینی‌های لازم است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اقدامات تقنینی مجلس در این زمینه، مانند قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، گفت: این اقدامات خوب و لازم است، اما کافی نیست. درواقع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت روبنا است و تا زمانی که زیربنای آن یعنی مسائل اقتصادی و معیشتی، مسکن، اشتغال و تورم حل نشود، جمعیت تمایل چندانی به سمت جوانی و فرزندآوری نشان نمی‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه در این شرایط حتی با مشوق‌های مقطعی که داریم، جمعیت تمایلی به سمت جوانی ندارد، تصریح کرد: بنابراین اولویت دولت و مجلس و دستگاه‌هایی که نگران موضوع پیری جمعیت هستند، باید فراهم کردن زمینه‌هایی باشد که نسل جوان و نسلی که امکان تولید یا افزایش نرخ رشد جمعیت را دارد، ترغیب شوند بدون نگرانی از شغل، مسکن، آموزش، بهداشت و آینده بچه‌هایی که می‌خواهند به دنیا بیایند، به این سمت بروند.

مرادی با تأکید بر اینکه امید به زندگی می‌تواند نقش مهمی در افزایش نرخ رشد جوانی جمعیت داشته باشد و مهم‌ترین پارامتر آن پارامتر‌های اقتصادی است؛ اضافه کرد: مخصوصاً برای خانواده‌هایی که می‌خواهند یک نسل قوی، باسواد و توانمند را تحویل جامعه دهند.

نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی گفت: البته در برخی کشور‌ها با وجود پایین بودن سطح اقتصاد، نرخ رشد جمعیت در آنها بالا است؛ اما این نسلی نیست که بتواند مولد باشد. مخصوصاً برای کشوری مثل ایران که وقتی آینده دست نسل جدید سپرده می‌شود، باید یک نسل قابل‌اعتماد و توانمند از هر نظر باشد.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->