به گزارش شهرآرانیوز، آیتالله سید احمد علمالهدی شامگاه جمعه در مراسم نیمه شعبان که در مهدیه مشهد مقدس برگزار شد، با تأکید بر جایگاه اعتقاد به امام زمان (عج) در زندگی فردی و اجتماعی، اظهار کرد: تمام پیروان ادیان جهانی بر این باورند که در نهایت، دنیا با یک قدرت آسمانی به عدل فراگیر خواهد رسید، اما اینکه این قدرت کیست و کجا حضور دارد، برای آنها مشخص نیست؛ این در حالی است که ما اعتقاد داریم امام زمان (عج) حضور دارند و جریانات سیاسی و اجتماعی را نظاره میکنند و در مواقع ضروری امداد میرسانند.
وی با طرح این پرسش که «نسبت ما با امام زمان (عج) چیست؟» گفت: بسیار مهم است که ما ابتدا نسبت خود را با ایشان مشخص کنیم، آیا تنها به ایشان علاقه داریم یا اینکه وظیفهای نیز در قبال ایشان داریم؟ اگر خدمتگزار حضرت هستیم، باید مشخص کنیم که چه نقشی ایفا میکنیم و چه خدمتی انجام میدهیم. هر فرد باید در زندگی، شغل و هنر خود جایگاه خدمت به امام زمان (عج) را بیابد و در مسیر رضایت آن حضرت گام بردارد.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی با اشاره به اهداف حضور امام زمان (عج) تصریح کرد: ایشان برای ایجاد تحول در بشر، توسعه اسلام، هدایت انسانها و مبارزه با ظلم و استکبار حضور دارند. در این راستا، برپایی جشن و شادمانی در روز میلاد ایشان امری نیکوست، اما مهمتر از آن، مشخصکردن جایگاه خود در این مسیر و کسب رضایت آن حضرت است.
وی با بیان اینکه رضایت امام زمان (عج) در گرو اطاعت از خداوند است، افزود: امام حسن مجتبی (ع) میفرماید «هر کس خدا را اطاعت کند، ما از او راضی هستیم و هر کس معصیت خدا کند، دشمن ماست».
آیتالله علمالهدی با اشاره به تفاوت گناه از روی لغزش و معصیتی که فرد بر روی آن اصرار میورزد، تأکید کرد: انسان ممکن است دچار لغزش شود، اما نباید گناه را سبک بشمارد و بر آن اصرار ورزد؛ زیرا در این صورت، رضایت خداوند متعال و امام زمان (عج) را از دست خواهد داد.
او خاطرنشان کرد: بنابراین محبت به امام زمان (عج) در دو احساس خلاصه میشود؛ یکی احساس خدمت و دیگری احساس رضایت حضرت از اعمال ما؛ یقین به این رضایت، محور اصلی در سبک زندگی منتظران واقعی است.