تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد آغاز فعالیت ۱۱۰ موکب ایرانی و عراقی برای اربعین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: ضرورت استفاده از بینش فقهی برای استفاده بهینه از منابع وقفی

  • کد خبر: ۳۱۶۶۵۵
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۶
آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: ضرورت استفاده از بینش فقهی برای استفاده بهینه از منابع وقفی
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: آنچه امروز در امور خیریه و اوقاف نیاز داریم، داشتن بینش فقهی کاملی است تا با استفاده از آن، این امکانات را متناسب با شرایط روز و در جهت خدمت به وجود امام زمان (عج) صرف کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در نشست هم‌اندیشی معاونین و مدیران ستادی سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیران کل اوقاف که در هتل ولایت مشهد مقدس برگزار شد، با تأکید بر ضرورت مشخص‌شدن نسبت ما با امام عصر (عج) اظهار کرد: انسان بایستی در ارتباط با مجاهدات، فعالیت‌ها و خدماتی که در حوزه خدمت‌گزاری برای حضرت امام زمان (عج) انجام می‌دهد، رضایت آن حضرت را نیز در نظر داشته باشد.

وی بابیان اینکه اگر احساس نسبت در ما کامل شد می‌توانیم به دنبال احساس رضایت آن حضرت از خدمت خود باشیم، افزود: این دغدغه‌ها و اضطرابی که در تحلیل‌های مختلف سیاسی و در مقاطع گوناگون بر اساس فراز و نشیب‌های اجتماعی و سیاسی پیدا می‌کنیم، ریشه‌اش به این برمی‌گردد که نسبت خود را با امام زمان (عج) مشخص نکردیم و نمی‌دانیم آیا رضایت ایشان را کسب کردیم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه ظهور امام زمان (عج) در مقابل حضور است، ادامه داد: ما در شرایطی به سر می‌بریم که حساس‌ترین و اصلی‌ترین مسئله در زندگی ما احساس رضای خاطر امام زمان (عج) است؛ بنابراین باید بررسی کنیم که چطور می‌توانیم رضایت ایشان را کسب کنیم.

وی بابیان اینکه آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه خدمت به اهل بیت (ع) باید متناسب با شرایط روز باشد، ابراز کرد: الحمدالله شما جوان هستید و در ابتدای راه قرار دارید به این نکات توجه بیشتری داشته باشید که آیا در عرصه طلبگی و روحانیت توانستید رضایت امام عصر (ع) را کسب کنید؛ البته بایستی به این نکته نیز دقت کنید که ایشان نوکر به روز می‌خواهند تا متناسب با شرایط روز فعالیت و خدمت کند.

ضرورت استفاده از بینش فقهی برای استفاده بهینه از منابع وقفی

ایشان با اشاره به اینکه اوقاف یک جریان پشتیبانی اقتصادی مهم برای دین و خدمت به امام عصر (ع) است، خاطرنشان کرد: در زمانیکه تمام دنیا به دنبال ریشه کن کردن اسلام هستند ما باید از این منابع در خطی استخدام کنیم که پاسخگوی نیاز روز دین، توسعه اسلام و خدمت به امام عصر (ع) باشد؛ بنابراین مهمترین کاری که باید انجام داد شناسایی چرایی نیت وقف کننده در موقوفات است تا بتوان منابع مادی آن را در توسعه مبانی دینی استفاده کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: آنچه امروز نیاز داریم یک بینش فقهی کامل است تا با استفاده از آن در مسئله خدمت به وجود امام زمان (ع)، این امکانات را متناسب با شرایط روز صرف کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->