اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

درباره شهید نورائی، معلمی که تمام زندگی‌اش را وقف دانش‌آموزان کرد

  • کد خبر: ۳۱۶۷۱۷
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
درباره شهید نورائی، معلمی که تمام زندگی‌اش را وقف دانش‌آموزان کرد
شهید «عباس نورائی» معلمی بود که تقریباً تمام درآمد خود را صرف دانش‌آموزان نیازمند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهادت عباس نورائی همان شهیدی که معلم دوره راهنمایی بود و ماهانه سه هزار تومان حقوق می‌گرفت و تقریبا همه حقوق خود را به دانش آموزان بی بضاعت می‌بخشید. چون هیچوقت طاقت دیدن کودکان فقیر را نداشت.

این سخن را منصور نورائی ذاکر اهل بیت(ع) و برادر شهید گفت و درباره توجه این معلم شهید به لقمه حلال و پاک مطالبی را بیان کرد و افزود: برادرم همیشه از مظلوم دفاع می‌کرد؛ به گونه‌ای که اگر در خیابان به کسی ظلم می‌شد، محال بود عباس سکوت کند.

شهید نورائی یکی از ۲۸۰ شهید قاری در استان تهران است که رحیم قربانی مسئول سازمان قرآن و عترت بسیج تهران درباره وی گفت: شهید نورائی از نخستین شهدایی بود که توسط کمیته شهدای قرآنی پایتخت شناسایی شد. چون از شاگردان سیدمحسن موسوی بلده بود و هنوز استاد موسوی هر جمعه نامش را در جلسه می‌خواند و قاریان «حاضری» او را اعلام می‌کنند.

در وصیت نامه شهید نورائی آمده است: برادران! همه به سراغ خدا بروید. ظاهر قضیه را نگاه نکنید. بدانید که آن دنیا سخت است و عقاب و حساب دارد. خدا به ما رحم کند. شما مرا ببخشید تا خدا شما را ببخشد. اگر بدی و غیبتی از من دیدید، حلالم کنید.

برادران دینی و ایمانی! به این دنیا دل نبندید. به خدا عشق بورزید و به رسول او و آل پاک او تمسک جویید و درِ خانه آنها را بکوبید. کار را برای خدا بکنید. بدون منت نماز را اهمیت دهید. قرآن را بخوانید و نماز شب را حداقل گاه گاهی بخوانید.

این معلم دلسوز و بسیجی مخلص در پایان وصیت نامه نوشت: من آگاهانه در این راه قدم گذاشته‌ام و خدا را التماس کردم که به من توفیق شهادت بدهد. اگر شهید شدم سر قبرم، یاد حسین (ع) کنید. گریه و سینه برای او بزنید و بدانید که مقصد، عقیده است و جهاد در راه آن و پیروزی انقلاب، نه زندگی و نه دنیا و رنگ و بوی ننگین.

شهید عباس نورائی، اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در محله سیروس تهران دیده به جهان گشود. وی پس از گرفتن دیپلم، در دانشگاه مشغول به تحصیل شد و در سال ۱۳۶۱ به عنوان معلم وارد آموزش و پرورش منطقه ۹ تهران شد. نورائی که خود مربی قرآن بود، در دوران نوجوانی در کلاس‌های مرحوم آیت‌الله احمد مجتهدی تهرانی شرکت می‌کرد و استعداد فراوانی در فراگیری زبان خارجی داشت و به زبان‌های انگلیسی و عربی مسلط بود.

عباس از قاریان و حافظان برجسته قرآن بود و در سال‌هایی که در مدرسه تدریس می‌کرد، از تربیت شاگردان غافل نبود.

سرانجام این قاری معلم در چنین روزی در فاو به شهادت رسید ولی پیکرش در منطقه مفقود بود تا این که پس از ۲۸ سال در اسفند ۹۱ در تفحص پیدا شد و به آغوش وطن بازگشت.

گروهی از جامعه قرآنی به همت رحیم قربانی دبیر کنگره شهدای قرآنی پایتخت در اردیبهشت امسال به دیدار برادر شهید نورائی رفتند که این گزارش را می‌توانید اینجا بخوانید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->