«اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) در یزد به‌دلیل قطع‌بودن آب تعطیل شد انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد
سرخط خبرها

جزای نقدی مداخله در امر پزشکی به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد

  • کد خبر: ۳۱۶۷۳۷
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
جزای نقدی مداخله در امر پزشکی به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد
بازپرس دادسرای ویژه جرایم پزشکی گفت: به تازگی جزای نقدی مداخله در امر پزشکی به ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد افزایش‌یافته است. درحالی‌که پیش از آن تا ۵ میلیون تومان جزای نقدی داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی صانعی در مورد سونامی عمل‌های جراحی در کشور بیان داشت: تبلیغات غیرمجاز، قاچاق دارو و قصور پزشکی از جمله جرایم پزشکی محسوب می‌شود. امروز بیشترین جرمی که به مردم آسیب وارد می‌کند، مداخله در امر پزشکی است. متأسفانه در حوزه عمل‌های زیبایی به دلیل استقبال مردم، اشخاص مداخله‌گر در امر پزشکی، گلوگاه اصلی که حوزه تبلیغات در فضای مجازی است را گرفته‌اند و از این طریق تمام بیماران را جذب می‌کنند؛ بنابراین جرم تبلیغ غیرمجاز یکی از جرایم است.

وی افزود: بیماران را پس از جذب به سمت مؤسسات غیرمجاز می‌برند که جرم دیگری به‌عنوان مؤسسه غیرمجاز شکل می‌گیرد و پس از آن به دلیل پایین آوردن هزینه دارو، جرم قاچاق دارو نیز ایجاد می‌شود؛ بنابراین از ابتدا تمام جرایم پزشکی در شخص مداخله‌گر پیدا می‌شود.

بازپرس دادسرای ویژه جرایم پزشکی مداخله‌گران را به ۲ دسته تقسیم کرد و ادامه داد: برخی از مداخله‌گران بیمار را جذب و خودش اقدام به عمل می‌کند. برخی نیز دستیاران پزشکی ناواردی هستند که صرفاً با دیدن، تجربیاتی به دست آورده و دست به عمل می‌زنند. درآمد این عمل‌ها به‌قدری بالاست که مداخله‌گران، پزشکانی که دیگر فعالیت ندارند را استخدام می‌کنند تا از مهرشان در پرونده بیماران استفاده کرده که درآمد بیشتری برای مداخله‌گران خواهد داشت.

صانعی اذعان کرد: یکی از علل اصلی این روند، درآمدزا بودن مداخله در امر پزشکی است، مداخله‌گران هزینه کمتری از بیمار دریافت می‌کنند و همین منجر به اقبال بیمار به این فرد می‌شود که به دلیل مراجعات بالا درآمد بیشتری را برای مداخله‌گر به ارمغان خواهد آورد که پزشکان متخصص چنین درآمدی را ندارند؛ بنابراین باید نظارتی تعیین شود تا جلوی فعالیت این مداخله‌گران گرفته شود.

صانعی اظهار داشت: به تازگی جزای نقدی مداخله در امر پزشکی به ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد افزایش‌یافته است. درحالی‌که پیش از آن تا ۵ میلیون تومان جزای نقدی داشت و اصلاً بازدارندگی نداشت؛ بنابراین باید برای مجازات بازدارندگی در نظر گرفته شود.

وی تصریح کرد: بیمار برای انتخاب پزشک نباید به فضای مجازی اعتماد کند و ابتدا باید با تحقیق از افراد مطلع، پزشک را انتخاب کنند. همچنین اسم پزشک در وب‌گاه نظام‌پزشکی جست‌و‌جو کرده و از صحت مطابقت عکس با خود شخص مطمئن شوند. برخی افراد تشابه اسمی با یک پزشک دارند و یا از اسم پزشک استفاده می‌کنند که می‌توانند از وب‌گاه نظام‌پزشکی نسبت به صحت آن اطمینان حاصل کنند.

بازپرس دادسرای ویژه جرایم پزشکی با تأکید بر اینکه بسیاری از اقدامات در آرایشگاه‌ها مجاز نیستند خاطر نشان کرد: آرایشگاه‌ها مجاز به انجام هر کاری نیستند و در غیر این صورت باید پلمپ شوند. نمونه‌های فراوانی ازاین‌گونه بیماران وجود دارد که صدمات جبران‌ناپذیری را ایجاد کرده است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->